Sponsored by:
Urheiluvaruste.fi
 

 Panosten kasvattelua 17.3.2015 

Wankers ei onnistunut yllättämään sarjakärkeä V-divarin toiseksi viimeisessä turnauksessa, mutta rutiinivoitto päivän toisesta ottelusta jätti mukavasti panoksia kauden viimeisiin peleihin.

V-divaria:Wankers-RK Rangers 1-4
Lohkon voittava Rangers on ollut tasaisen varma suorittaja läpi koko kauden ja nousee ansaitusti IV-divariin ensi kaudeksi. Wankersin pelissä oli ihan mukavasti yritystä ja useita hyviä suorituksia, mutta kun tehot jäivät kohtuullisista maalipaikoista huolimatta vain yhteen tehtyyn osumaan niin voittoon saakka ei ollut juurikaan mahdollisuuksia. Ensimmäisessä erässä Wankers oli parhaiten pelissä mukana ja erätauolle siirryttiin 1-1 lukemissa. Toiseen erään ote siirtyi hienokseltaan Rangersille, joka viimeisteli taas varmasti Wankersin ollessa muutamissa tilanteissa niukasti, mutta riittävästi myöhässä. Kolmannessakin erässä Wankers sai vielä joitakin herkullisia maalipaikkoja luotua, mutta vastustajan maalivahti oli myös vireessä eikä kavennusosumia syntynyt.

V-divaria:Wankers-FBC Sirppi 9-0
Toisessa pelissä kohdattiin sarjajumbo Sirppi, joka oli tällä kertaa saanut vähän enemmän rosteria mukaan ja pelaamisessakin tuntui olevan enemmän yritystä kuin viimeksi. Wankers piti kuitenkin pelin hyvin hallinnassa ja naputteli maaleja tasaiseen tahtiin - monia avopaikkoja myös hukatenkin. Sirppikin onnistui hyökkäämään pariin otteeseen semi-vaarallisesti, mutta laukausten laatu ei riittänyt yllättämään Wankersin maalivahtia. Vastustajaa olisi jopa voinut kehua hyvästä tsemppaamisesta, mutta valitettavasti homma näytti menevän parilla Sirpin kaverilla hiukan yli ja lopputuloksena oli taas omituista huutelua, jälkipeliä ja pikkusikaa, jota tuomarit eivät oikein osanneet ottaa pois. Olennaiset eli kaksi sarjapistettä tästä kuitenkin jäi käteen.

Liiton sivujen sarjataulukosta puuttuu edelleen muutama pelattu peli, mutta tilanne ennen viimeistä turnausta lienee se, että Rangers voittaa lohkon ja joko Wankers tai TA-631 sijoittuu toiseksi. Wankersilta tämä edellyttää käytännössä molempien jäljellä olevien pelien voittamista. Wankersin viimeinen peli on juurikin TA-631:stä vastaan, joten ellei Wankers päästä FBC Blue Riveriä yllättämään, niin tuohon viimeiseen peliin saadaan mukavasti panosta.

Edellisenä viikonloppuna pelattiin myös hallisarjaa.
Hallisarjaa:Wankers-Wäinöt 4-9
Wäinöjä vastaan Wankers aloitti pelin vahvasti ja viimeisteli paikoistaan tehokkaasti. Toisessa erässä sorruttiin virheisiin, viimeistely alkoi ontumaan ja puolustuspäässä ei pysytty hyvin liikkuvien Wäinö-hyökkääjien perässä. Wäinöistä löytyy parikin melko kliinisesti viimeistelevää hyökkääjää ja toisessa erässä nämä veijarit päästettiin aivan liian monta kertaa maalipaikoille. Selkeä tappio hyvästä alusta huolimatta siis.

Hallisarjaa:Wankers-Röda Laget 5-5
Toisessa pelissä Rödaa vastaan Wankers tiivisti puolustamistaan. Ensimmäisessä erässä edettiin ensin tasatahtia, mutta erän loppuun pari harmillista nukahdusta, joista vastustaja siirtyi 4-2 johtoon. Toisessa erässä Wankers paransi pallollista pelaamistaan ja voitti erän 3-1, mikä riitti pistejakoon.

Hallisarjassa Wankersilla on vielä yksi peli jäljellä runkosarjaa, mutta sijoitus kahdeksantena ja paikka sarjan playoffeissa on jo varmistunut.

 Helmikuun pelit 28.2.2015 

Wankersin helmikuuhun mahtui neljä peliä sekä divaria että hallisarjaa. Pelillisesti suoritustaso vaihteli hyvästä heikomman kautta kohtuulliseen. Pisteitä raavittiin mukaan yhdeksän kuudestatoista mahdollisesta, mikä varmistanee sen että hallisarjan play-offit odottavat tänäkin vuonna ja divarissa riittää panoksellisia pelejä kauden loppuun asti.

Helmikuun ensimmäisistä hallisarjapeleistä onkin ollut juttua jo aiemmin, joten ei niistä sen enempää. Helmikuun ensimmäisessä divariturnauksessa kohdattiin toiseen kertaan FBC Blue River ja TA-631. Tuo viikonloppu oli Wankersilta vahvaa suorittamista ja viimeistelykin toimi tällä kertaa mainiosti.

V-divaria:Wankers-FBC Blue River 12-3
V-divaria:Wankers-TA-631 7-3

FBC Blue Riveriä vastaan Wankers oli alusta asti vahvasti niskan päällä ja toisen erän heikompaa jaksoa lukuun ottamatta peli pysyi hyvin kontrollissa. Viimeistelyssä oltiin myös tehokkaita mikä takasi selkeänumeroisen voiton.

TA-631 pelissä Wankers onnistui joukkueena erinomaisesti oman pään puolustuksessa ja vaikka vastustaja paineisti kaksi ensimmäistä erää jatkuvasti ylhäältä, niin suurempia virheitä ei omassa päässä tehty. Hiki ja kiire kyllä tuli useaan kertaan. Toisessa erässä 2-2 tasatilanteessa näytti hetken heikommalta, mutta Wankersin kolmannen maalin jälkeen helpotti ja kolmannessa erässä päästiin sitten hyödyntämään vastustajan lievä ylihyökkääminen tehokkaiden vasturien muodossa. Kirsikkana kakun päällä maalivahti J.Lehti heitti vielä lopussa pallon pienellä kimmokkeella vastustajan tyhjään rysään. Makea voitto, kauden top-2:ssa toisen SB Naantali pelin kanssa.

Hallisarjaa:Wankers-Aurajoki Oilers 5-6
Hallisarjaa:Wankers-Poliisit 4-4

Hallisarjassa Aurajoki Oilersia vastaan pelattiin hyvin kaksijakoinen matsi. Alussa vastustaja oli selkeästi kohmeessa ja Wankers hyödynsi tilanteen tehokkaasti siirtyen nopeasti 4-0 johtoon. Tämän jälkeen ote herpaantui hieman ja erätauolle siirryttiin 5-2 lukemissa. Toisessa erässä vastustaja paransi selvästi liikettään ja Wankersin peli meni sekaisin. Vasta vastustajan siirryttyä 5-6 johtoon saatiin viimeisellä vitosella jälleen muutamia kunnon hyökkäyksiä aikaan, mutta tämän pelin kaikki maalit oli jo tehty.

Toisessa pelissä kohdattiin Poliisit, jotka olivat saaneet hankittua muutaman pätevän vahvistuksen joukkueeseensa. Wankers teki pelin ensimmäisen maalin vielä melko helposti, mutta sen jälkeen hinkattiin tasaisissa merkeissä tasuria kohti ja siihen päätyen.

V-divaria:Wankers-SB Naantali II 1-7
V-divaria:Wankers-UHV Bulls II 3-0

Tänä viikonloppuna pelattiin sitten taas divaria. SB Naantalia vastaan odotettiin tiukkaa peliä, mutta Wankersin vaisun esityksen vuoksi klassikko jäi syntymättä. Jo ensimmäisestä erästä alkaen Wankersin otteista paistoi epävarmuus ja terävyyden puute. Toiseen erään selvittiin silti vielä 1-1 tasatilanteessa. Kaksi jälkimmäistä erää meni sitten tuloksellisestikin huonosti. Pallon kanssa heikkoja ratkaisuja, huonoja syöttöjä ja tehotonta hyökkäämistä sekä puolustuspäässä karkeita virheitä. Vastustajakin onnistui toki tällä kertaa hyvin ja viimeisteli tehokkaasti, mutta sai silti voittonsa turhan helpon tuntuisesti.

Päivälle saatiin kuitenkin mukava päätös kun UHV Bullsin II joukkueesta napattiin kauden kolmas voitto. Vastustaja lähti peliin hyvin matalalla karvauksella ja Wankers saikin harjoitella pallon hieromista keskiviivan tuntumassa poikkeuksellisen paljon. Tässä pelissä syöttöjen laatu oli onneksi edellistä parempaa, eikä isompia virheitä pallon kanssa tehty. Vaikka vastustajan sumppu oli tiivis, niin Wankers onnistui vähitellen löytämään ne pallon mentävät aukot. Vasta kolmannessa erässä 3-0 tilanteessa vastustaja alkoi karvaamaan ylempää ja sai myös muutamat pahemmat hyökkäyspyöritykset aikaan. Mitään isompaa hätää Wankersille ei missään vaiheessa tullut ja tämä kolmas voitto tuntuikin tulleen kokonaisuutena helpommin kuin aiemmat samasta vastustajasta.


 Kevätkauden alku 2015 10.2.2015 

Wankers aloitti kevätkauden hieman syyskautta vaisummin ottaen vain kaksi voittoa kuudesta ensimmäisestä pelistä. Wankersin tiedotusosastolla ei kaikista peleistä ole enää selkeää muistikuvaa, jos koskaan on ollutkaan. Summaillaan tuloksia kuitenkin tässä lyhyesti.

Hallisarjaa:Wankers-Sultans of Swing 2-6
Hallisarjaa:Wankers-Ruvo 0-3

Sultans of Swingiä vastaan Wankers ei onnistunut tällä kertaa kauden aiemman kohtaamisen tavoin. Peli oli Wankersilta melko sekavaa suorittamista ja Sulttaanit veivätkin ansaitusti voiton.

RuVoa vastaan Wankers oli pelin ensimmäisen vitosen käytännössä ilman palloa ja tämän painostusjakson aikana vastustaja onnistui tekemään voittomaaliksi jääneen avausosuman. Pelin edetessä Wankers sai paremmin juonesta kiinni ja pallon hallinta kääntyy toiseen erään mennessä Wankersille. Vastustajan keskimääräistä suurempi ja peittävämpi maalivahti yhdistettynä RuVon tiukkaan oman keskustan sumputtamiseen oli kuitenkin Wankersille tällä kertaa ylitsepääsemätön este eikä maaleja saatu kohtuullisen suuresta laukaisumäärästä huolimatta aikaan. Viimeisellä vitosella RuVo pääsi vielä iskemään parit vasturimaalit ja homma oli sillä selvä.

V-divaria:Wankers-RK Rangers 3-7
V-divaria:Wankers-FBC Sirppi 12-0
V-divarilohkon kärkimatsi RK Rangersia vastaan oli mukavan tiukkaa ja siistiä vääntöä. Ensimmäinen erä meni tasaisissa merkeissä, mutta ainoan maalin tähän erään teki Rangers. Toinen erä oli Wankersin momentum tässä pelissä, ei suoranaista dominointia, mutta laadukasta tekemistä ja useita vaarallisia maalipaikkoja. Tasoitus syntyi hieman onnekkaastikin omalta kenttäpuoliskolta, mutta muita paikkoja ei valitettavasti saatu hyödynnettyä. Kolmannen erän alkuun Wankers vielä siirtyi 2-1 johtoon, mutta tämän jälkeen tuli muutamia harmittavia virheitä omassa pelissä, jotka Rangers armottomasti hyödynsi. Wankers tuli vielä parin maalin päähän 3-5 tilanteeseen, mutta ote oli jo menetetty eikä kiriä saatu aikaan. Rangers sen sijaan jatkoi vakuuttavaa viimeistelyä ja iski vielä pari osumaa lisää.

Divarikierroksen toisessa pelissä ei sitten oikein päästy edes kunnolla pelaamaan, sillä vastustaja tuntui jo valmiiksi luovuttaneen pelin. Viimeistään Wankersin ensimmäisestä hyökkäyksestä syntynyt 1-0 maali katkaisi selän lopullisesti. Peli päättyikin jo toisessa erässä keskeytyslukemiin.

Hallisarjaa:Wankers-SC Stix 8-1
Hallisarjaa:Wankers-Yrmyt 3-6

Hallisarjan pelissä SC Stixiä vastaan Wankers jatkoi hyvää perustekemistä ja kun vastustaja ei ollut aivan parhaimmillaan niin lopputuloksena saatiin selkeä voitto. Kierroksen toisessa pelissä Yrmyjä vastaan Wankers aloitti erittäin heikosti ja Yrmyt veivätkin ensimmäisen erän 0-5. Toiseen erään Wankers paransi vieden sen lukemin 3-1, lopputuloksena sarjapisteet kuitenkin siis Yrmyjen matkaan.

 2014 viimeiset pelit 1.1.2015 

Summataan tässä uuden vuoden kunniaksi vielä vuoden 2014 viimeiset pelit pienellä viiveellä.

Hallisarjaa:Wankers-Peflet Makers 1-7
Syyskauden viimeinen hallisarjamatsi oli siirretty pelattavaksi tiistain treenivuorolle. Tuomaria ei sovittuun kellonaikaan paikalla näkynyt, joten pelaamaan aloitettiin yhteisellä sopimuksella vastustajan kanssa pelkkänä harjoitushöntsänä. Tuomari saapui lopulta vartin myöhässä paikalle ja varsinainen virallinen hallisarjan ottelu saatiin siten käyntiin. Valitettavasti Wankersille oli jäänyt höntsävaihde päälle ja laiskalla esityksellä ansaittiin selkeä tappio. Vastustajakaan ei liikoja kentällä juossut, mutta pelasi tällä kertaa selkeästi fiksummin ja käytti maalipaikkansa tehokkaammin.

V-divaria:Wankers-SB Naantali II 5-3
V-divaria:Wankers-UHV Bulls II 6-3
Hallisarjan kolmen pelin tappioputken jälkeen Wankers ryhdistäytyi Vehmaalla pelatussa V-divarin turnauksessa ja nappasi täyden pistepotin kotiin viemisiksi. Ensimmäisessä pelissä SB Naantalia vastaan Wankers onnistui puolitoista erää täydellisesti tiiviissä puolustuspelaamisessa ja tehokkaissa vastahyökkäyksissä. Toinen puolisko peliä sitten puolustettiin riittävän hyvin saavutettua johtoasemaa Naantalin painaessa päälle. Ylivoimalla syntynyt Wankersin 5-3 maali kesken Naantalin painostuksen helpotti tilannetta ja tämä jäikin pelin lopputulokseksi.

UHV Bulls II:sta vastaan pelin alkupuolisko sujui taas Wankersin komennossa ja jossain kohtaa taisi tuntua, että viikonlopun toinen voitto tulee jopa helposti. Tämän jälkeen nähtiin Bullsilta kovaa prässiä sekä Wankersilta pientä hölmöilyä, joiden seurauksena tilanne olikin tasan 3-3. Wankersin avauspeli ei enää kolmannessa erässä toiminut juuri lainkaan ja pelin edetessä yhä liukkaammalta tuntunut lattia sekoitti pakkaa lisää. Hieman sekavasta pelistä huolimatta Wankers kuitenkin painoi vielä pari maalia UHV:n maalivahdin taakse. Toinen taisi olla yv ja toinen puolittainen vasturi. Lopussa tyyliteltiin vielä yksi tyhjiin ja loppunumeroiksi 6-3.


 Wankersin pikkujoulut 11.12.2014 

Wankers viettää pikkujouluja perinteiseen tapaan korkeakulttuurin parissa. Lauantaina 13.12. ilta alkaa klo 19.00 Hansa Loversin tarjoaman laatuviihteen parissa Jo-Jo teatterissa ja päättyy ties minne. Tänä vuonna Hansa Loversin pikkujoulushow on nimeltään Kiertokirjeitä Nigeriaan.Mukaan ovat tervetulleita kaikki Wankersin nykyiset ja entiset pelaajat, pelaajien kaverit, kummin kaimat sekä sikakatsomo B:n faniporukka.

Ilmoittautuminen Nimenhuutoon myös muille kuin pelaajille: linkki Nimenhuutoon

www.hansalovers.fi

 Heikompi hallisarjakierros 7.12.2014 

Wankers hävisi pitkästä aikaa viikonloput molemmat pelit ja tipahti näin hallisarjan piikkipaikalta heikommille sijoituksille.

Wankers-Wäinöt 6-13
Wankers-Röda Laget 2-3

Ensimmäisessä pelissä nähtiin Wankersille poikkeuksellisen maalirikas vääntö, jossa Wankers oli varsinkin ensimmäisessä erässä askeleen perässä Wäinöjä. Ensimmäisen erän jälkeisestä 1-7 tilanteesta haettiin vielä pientä kiriä 4-7:ään, mutta tämän jälkeen otettiin liikaa jäähyjä joista Wäinöt lopullisesti ratkaisi pelin.

Toisessa peli Röda Lagettia nähtiin tyypillisempää vähämaalista Wankersia. Röda sai pitää palloa Wankersia enemmän, mutta Wankers ajoi vastustajan enimmäkseen kulmiin pyörimään ja vastureihinkin päästiin riittävän monta kertaan, jotta pisteistä saatiin uskottavasti taisteltua pelin loppuun asti. Puristus ei kuitenkaan aivan riittänyt tällä kertaa maalipaikoissa ja syötötkin karkailivat välillä turhan isolla prosentilla vastustajille, joten tappio tästäkin tuli.


 Tappioton putki poikki 1.12.2014 

Wankersin kausi jatkui V-divarin osalta eilen sunnuntaina. Hyvästä yrityksestä huolimatta Wankers joutui poistumaan ensimmäisestä pelistä häviäjänä kentältä, joten samalla katkesi kuuden pelin tappioton putki.

Wankers-TA-631 5-7
Taivassalon jengiä vastaan saatiin aikaan ihan mukava, vauhdikas ja siisti peli, jossa vastustaja oli maalipaikoissaan hiukan, mutta ratkaisevasti tehokkaampi. Peli alkoi taas kerran heikosti kun TA-631 teki nopean maalin keskialueen pallonmenetyksen jälkeen. Peli kuitenkin jatkui tasaisissa merkeissä ja erätauolle siirryttiin 2-2 tilanteessa. Toinen Wankersin maaleista ensimmäisessä erässä oli, harvinaista kyllä, ns. ilmaveivimaali. Divaripeleissä näitä ei ole taidettu Wankersin toimesta nähdä sitten III-divari kauden 2000-2001. Maalintekijänä oli tällä kertaa muutenkin tehokkaalla päällä ollut Rami Wiss (3+0). Toisessa erässä TA siirtyi heti alkupuolella 2-3 johtoon, johon haettiin seuraavat n. 10min tasoitusta. Hyvistä paikoista huolimatta tässä ei onnistuttu, vaan vastustaja pääsi lopulta hyödyntämään Wankersin pienen väsähdyksen ja latoi erän loppuun ratkaisevan tuntuiset kolme maalia putkeen ja tilanteeksi 2-6. Kolmannessa erässä Wankers teki mitä pystyi ja voitti erän 3-1. Sarjapisteet matkasivat tästä kuitenkin Taivassaloon.

Wankers-FBC Blue River 6-1
Jälkimmäisessä pelissä Wankers kohtasi päivän toisen uuden tuttavuuden FBC Blue Riverin. Peli oli selkeästi ensimmäistä matsia sekavampaa suorittamista molemmilta joukkueilta, vaikka Wankers kuskin paikalle melko pian kiipesikin ja myllytti välillä näyttäviäkin palloralleja vastustajan päädyssä. Toisessa erässä Wankersin johtaessa 2-1 vastustajan pelaajalta petti kasetti totaalisesti. Wankersin pelaaja teki tilanteessa selvän, mutta vain vaparin arvoisen rikkeen. Peli oli jo vihelletty poikki kun Blue Riverin pelaaja testasi oman poikittaisen mailansa kovuutta Wankers pelaajan selkään. Selkä oli tällä kertaa kovempi ja lopputuloksena oli katkennut maila sekä vastustajan pelaajan ulosajo. Seuranneen jäähyn aikana Wankers osui kertaalleen. Tämän jälkeen paikkoja lisämaaleihin oli runsaasti, mutta viimeistely oli totutun nihkeää. Vasta pelin loppupuolella Wankers sai pelin kunnolla naulattua kolmella lisämaalilla. Kaksi sarjapistettä mukaan ja hattutemppu tällä kertaa Markus Mirtille (3+0).

 Hallisarjan pelien tuloksia 27.11.2014 

Wankers vankisti asemiaan Hallisarjan liigan kärkikahinoissa keräämällä viime lauantaina pelatuista kahdesta pelistä kolme sarjapistettä.

Wankers-Aurajoki Oilers 2-2
Ensimmäisessä pelissä kohdattiin Aurajoki Oilers, jolta ei viime vuosina ole paljon pisteitä viety. Tällä kertaa Oilers oli liikkeellä pienellä ringillä ja päivän ensimmäisestä pelistään valmiiksi väsyksissä. Kentällä oli tilaa ja vastustajan päädyssäkin päästiin suhteellisen helposti vetopaikoille. Wankers ei kuitenkaan onnistunut viimeistelyssä kuin välttävästi ja lukuisista paikoista saatiin vain kaksi maalia aikaan. Oilers iski vastureistaan saman verran joten pisteet tasattiin.

Wankers-Poliisit 9-3
Toisessa pelissä Poliiseja vastaan Wankers aloitti terävästi ja siirtyi nopeasti 3-0 johtoon. Ensimmäisen erän loppupuolisko kuitenkin löysäiltiin ja Poliisit saivat ajettua pelin tasoihin. Toisessa erässä Wankers siirtyi vahvemmin kuskin paikalle ja vei erän 6-0 voittaen pelin selkein lukemin.


 Divarissa edelleen tappioitta 8.11.2014 

Wankersin syyskausi jatkui edelleen tuloksellisesti vahvana ja viikonlopun V-divarikierrokselta saatiin kotiin viemisiksi tasapeli ja voitto. Kyseessä oli myös Wankersin vastuuturnaus, joten isot kiitokset tässä samalla kaikille toimitsijan hommissa auttaneilla.

Wankers-RK Rangers 5-5
Turnauksen ensimmäisessä pelissä vastuujoukkue Wankers kohtasi kauden hyvin aloittaneen Rangersin. Ensimmäisessä erässä Wankers oli aivan jäässä muutamaa hetkellistä väläytystä lukuun ottamatta. Toiseen erään lähdettiin tilanteesta 1-3, mutta tappioasema olisi helposti voinut olla pelitapahtumien valossa pahempikin. Toisessa erässä Wankers saikin sitten peliin taas järkeä ja pallo alkoi liikkumaan järkevästi mieheltä toiselle. Rangerskin pääsi ajoittain paikoille, mutta selvästi vaarallisemmat tilanteet nähtiin toisessa päässä. Wankers painoikin pelin ansaitusti tasoihin ennen erätaukoa. Kolmannessa erässä jatkettiin siitä mihin oltiin jääty ja tehtiin pari maalia nopeasti lisää, joista toisessa vastustajan nippu sahattiin kauniilla syöttöpelillä aivan kaffelle ennen viimeistelyä takatolpilta tyhjiin. Peli näytti tässä kohtaa olevan hyvin hallussa ja voitto valuvan oikeaan suuntaan. Kolmannen erän loppupuoliskolla Wankersin jalka alkoi kuitenkin painaa ja pallollista pelistä hävisi paras terä sekä syötöistä tarkkuus. Loppu erä oli selkeästi Rangersin hallussa, joka sai hyödynnettyä Wankersin väsymisen ja ajoi pelin tasoihin. Minuutti ennen loppua jouduttiin vielä rikkomaan maalipaikkaan pääsemässä olevaa vastustajaa, mutta tästä seurannut jäähy onnistuttiin sentää tappamaan. Kaksijakoinen peli, jossa molemmilla oli omat vahvat hetkensä eikä pistejako siten ollut suuri vääryys, vaikka Wankersilta yksi melko vahvasti maalilta näyttänyt tilanne tuomittiinkin vain sivuverkko-osumaksi.

Wankers-FBC Sirppi 12-1
Toisessa pelissä Wankersia vastaan asettui uusi tuttavuus FBC Sirppi, jonka pistesarake näytti ennen (ja jälkeen) pelin vielä nollaa. Vastustaja juoksi alusta saakka yritteliäästi päälle, mutta melko nopeasti kävi selväksi, että pelin muilla osa-alueilla Wankers tulisi olemaan vastustajaa askeleen edellä. Ensimmäinen erä oli tasaisin, jonka senkin Wankers taisi voittaa noin 3-0. Jatkossa saatiin mukavasti onnistumisia hyökkäyspäässä ja pallon liikuttelu oli muutenkin enimmäkseen kohtuullisen hyvää. Vastustajalla poltteli pallo pahasti lavassa ja syöttöjen tarkkuus oli heikompaa, joten Wankers pääsi usein myös hyvistä paikoista katkoille. Kolmannen erän lopussa jännitettiin saadaanko peli katkaistua ennen täyttä aikaa, mutta siinä ei tällä kertaa aivan onnistuttu. Propsit kuitenkin vastustajalla hyvästi yrityksestä ja siististä pelaamisesta selvästä tappioasemasta huolimatta.

 Wankers hyvässä vireessä 2.11.2014 

Wankers jatkoi pienen notkahduksen jälkeen hyviä otteita hallisarjassa saldottaen voiton päivän molemmista peleistä.

Wankers-SC Stix 6-4
Wankers-Yrmyt 5-2

Ensimmäisessä pelissä Wankers ei ollut vielä aivan parhaimmillaan, mutta perussuoritus riitti tällä kertaa voittoon kuudella kenttäpelaajalla liikenteessä ollutta vastustajaa vastaan. Toisessa pelissä tarvittiinkin sitten jo maalivahdilta hiukan normipeliä enemmän venymistä pallon eteen sekä hyökkääjiltä tavallista parempaa viimeistelytehokkuutta. Näillä eväillä sekä tiukalla oman kenttäpuoliskon keskustan ja maalinedustan puolustamisella saatiin kuitenkin kammettua Yrmyistä numeroiden valossa selkeähkö voitto. Pelistä täytyy vielä nostaa esiin Wankersin ensimmäinen maali, joka syntyi epätyypillisen kauniin ylivoimapelin jälkeen kun palloa liikuteltiin nopeasti kaikkien kenttäpelaajien kautta maalin eteen ja perukoille.


 Hallisarjakin käyntiin 26.10.2014 

Wankers aloitti tänään kautensa myös hallisarjassa. Ohjelmassa oli totutusti kaksi peliä, joista ensimmäinen meni sekä pelillisesti että tuloksellisesti hyvin, toinen taas joka suhteessa heikommin.

Wankers-Sultans of Swing 4-3
Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui viime kaudelta tuttu Sultans of Swing, joka on nykytrendin mukainen nuori, nopea ja taitava joukkue. Wankers ei vastustajan jalkakynistä hämääntynyt vaan jatkoi siitä mihin viime viikonloppuna jäätiin. Omalla puolustusalueella ei annettu mitään ilmaiseksi ja kun Wankersin maalivahtikin pelasi taas normipelin torjuen useamman vastustajan huippupaikan pois, niin Wankersilla oli tällä(kin) kertaa varaa jättää monta ns. varmaa maalipaikkaa hyödyntämättä. Lopputuloksena siis niukka mutta ansaittu voitto.

Wankers-RuVo 2-8
Toisessa pelissä kohdattiin täksi kaudeksi hallisarjan liigaan noussut uusi tuttavuus RuVo. Tämän pelin ensimmäinen erä olikin Wankersin tämän kauden pohjanoteeraus, ainakin tähän mennessä, mutta toivottavasti myös koko kautta ajatellen. Ensimmäinen peli ja hallilla istuskelu oli hyydyttänyt joukkueen pahasti ja Wankers olikin melko väsyneellä ilmeellä liikkeellä. Vastustaja kiitti ja rankaisi turhan helposti tarjotuista mahdollisuuksista sekä naputteli pelin vauhdilla viiteen nollaan ja vielä kuudennenkin ennen erän loppua. Pelin ratkettua toinen erä olikin sitten tasaisempaa pelailua ja siinä molemmat joukkueet osuivat vielä kahdesti.

 Hyvä aloitus kaudelle 19.10.2014 

Wankers aloitti kautensa V-divarissa lauantaina kahdella pelillä. Mukaan tarttui kolme pistettä, mitä voidaan pitää kapealla ringillä operoineelle Wankersille hyvinkin tyydyttävänä suorituksena. Lisäksi pelillinen ilme näytti ensimmäisen pelin alun pienen hakemisen jälkeen kokonaisuutena hyvältä.

Wankers-UHV Bulls II 5-2
Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui UHV Bullsin kakkosjoukkue, josta ei ollut ennestään mitään mielikuvaa. Peli alkoi hieman haparoiden ja heti ensimmäisessä vaihdossa Bulls pääsikin rokottamaan keskialueen katkon jälkeen pelin ensimmäisen maalin. Tämän jälkeen jatkettiin melko tasaisissa merkeissä Wankersin tehdessä kaksi maalia kahteen ensimmäiseen erään. Bulls osui myös vielä toisen kerran, joten kolmanteen lähdettiin tasatilanteesta. Kolmannessa erässä Wankersin syötöt napsuivat aiempaa paremmalla prosentilla kaverin lapaan ja vastustajan hyökkäyspäässäkin alkoi löytymään paremmin tilaa. Kun kaksinkamppailut irtopalloista vielä voitettiin hyvällä prosentilla niin peli kääntyi selkeästi Wankersille. Maaleja saatiin aikaan vielä kolme kappaletta eikä vastustajalle annettu enää yhtään. Maistuva voitto heti kauden alkuun siis. Edellinen kerta kun Wankers on avannut kauden voitolla löytyykin nimittäin kaudelta 2011-12.

Wankers-SB Naantali II 2-2
Toisessa pelissä kohdattiin SB Naantalin kakkosjoukkue, jota vastaan on joskus aikoinaan aiemminkin pelattu V-divarissa. Todennäköisesti tuosta silloin kohdatusta joukkueesta ei kuitenkaan enää ollut yhtään kaveria tässä mukana. Wankersin kokoonpano oli tähän peliin kutistunut vielä kahdeksaan mieheen ja hommaa pyöritettiin ilman vaihtopakkeja, joten turhaan höntyilyyn ei tässäkään kannattanut lähteä. Naantali pyöritteli ensimmäisessä erässä palloa viivassa, laidassa ja kulmissa, mutta Wankers onnistui tukkimaan keskustan hyvin ja maalivahti hoiti loput. Paikkojen auetessa tultiin melko terävästi vastustajan maalia kohtia ja päästiinkin muutamiin kohtuullisiin mestoihin. Maaleja ei kuitenkaan ensimmäiseen erään nähty. Toisen erän alussa Naantalin pelaaja pääsi murtautumaan keskustaan ja iski kantista pelin avausmaalin. Wankers kuitenkin jatkoi taistelevalla ilmeellä ja iski pelin tasoihin komealla ylivoimamaalilla. Vähän tämän jälkeen Wankers punnersi kauniiden yksilösuoritusten avulla 2-1 johtoon. Naantali kuitenkin tasoitti ennen toisen erän loppua kun pakin maskista lähtenyt veto painui verkkoon. Kolmannessa erässä nähtiin molemmissa päissä hyviä torjuntoja sekä yhden jäähyn verran Wankers alivoimaa. Maaleja ei sen sijaan nähty, joten molemmat joukkueet ottivat tästä pisteen mukaansa. Vastustajan peli näytti enimmäkseen sen verran hyvältä, että lohkovoittajasuosikin viittaa voinee melkein sinne suuntaan heitellä. Wankers kuitenkin pelasi fiksusti omilla vahvuuksillaan ja kun maalivahtikin oli tikissä, niin voittokin olisi hiukan paremmalla viimeistelyllä ollut otettavissa. Tästä on kuitenkin mukava jatkaa seuraaviin peleihin.


 Kausi ei ala sunnuntaina 23.9.2014 

Aiemmasta tiedosta poiketen Wankersin kausi ei alakaan ensi sunnuntaina 28.9., koska SBS Masku 4 on peruuttanut osallistumisensa sarjaan.

Pelejä lienee siten tällä kaudella divarissa edessä 18 kpl kun pelataan kolminkertainen sarja seitsemän joukkueen voimin.

Uusittu otteluohjelma tulee todennäköisesti parin viikon sisällä. Nyt kalenteriin merkityt ajat ja päivämäärät saattavat muuttua.

 V-divarin lohkojako 28.8.2014 

Wankers palloilee kaudella 2014-2015 V-divarin lohkossa 21:

FBC Sirppi, Turku
SB Naantali 2, Naantali
RK Rangers, Turku
TA-631, Taivassalo
Wankers, Turku
SBS Masku 4, Masku
UHV Bulls 2, Vehmaa
FBC Blue River, Turku


Lohko näyttää mielenkiintoiselta - uusia tuttavuuksia taitaa olla suurin osa joukkueista.

Otteluohjelmaa ei ole vielä julkaistu, mutta sarja tullaan pelaamaan kolminkertaisena (21 peliä / joukkue) ja kaksi parasta nousee neloseen.


 Kausi pakettiin 13.4.2014 

Wankers pelasi tänään kauden viimeisen pelinsä, joka oli hallisarjan puolivälierä Aurajoki Oilersia vastaan. V-divarin osalta pelit saatiin päätökseensä jo edellisenä viikonloppuna. Alla vielä lyhyet muistikuvat näistä.

V-divaria:Wankers-River Rats 5-5
River Ratsia vastaan pelattiin syksyllä tasan ja saman tyyppinen lopputulos saatiin aikaan tälläkin kertaa. Wankers vei peliä ensimmäisessä erässä, toinen oli melko tasaista ja kolmannessa sitten oltiin hiukan pinteessä, kun omaa peliä ei saatu enää lainkaan rullaamaan.

V-divaria:Wankers-FBC TSP 7-3
FBC TSP oli aikaisemmin voitettu selvästi, mutta kevätkierroksen pelistä tulikin lopulta selvästi tiukempi vääntö. Peli oli molemmin puolin melko sekavaa surffailua, jonka Wankers näytti ensin hoitavan kotiin rutiinisuorituksella. Pelin loppupuoliskolla napattiin kuitenkin turha 5+20 jäähy tuomarille prostestoimisesta, jonka aikana vastustaja pääsi kaventamaan pelin taas jännittäväksi. Lopussa Wankers sai hyödynnettyä FBC TSP:n virheet hyvällä prosentilla ja nykäisi loppulukemat kauniimmiksi.

Hallisarjaa:Wankers-Aurajoki Oilers 0-3
Hallisarjan puolivälierässä kohdattiin siis Aurajoki Oilers. Molemmat joukkueen puolustivat ensimmäisen erän tarkasti ja hyvät maalipaikat olivatkin vähissä. Valitettavasti Oilers pääsi tekemään erän ainokaisen pomppupallosta takatolpilta. Toiseenkin erään Wankers sai muutamia puolittaisia paikkoja rakenneltua, mutta Oilersin puolustusta ei saatu kunnolla avattua eikä tekopaikossa oikein käynyt hillokaan. Wankersin puolustuspelikään ei ollut enää ensimmäisen erän tasolla ja Oilers onnistui tekemään Wankersin virheistä loppulukemiksi 0-3.

 Wankersin maaliskuu 30.3.2014 

Wankers onnistui maaliskuussa pelatuissa viidessä hallisarjan pelissä ja yhdessä divaripelissä kohtuullisen mukavasti keräten näistä yhteensä neljä voittoa ja kaksi tappiota. Wankersin tiedotusosasto ei valitettavasti ehtinyt peleistä tuoreeltaan raportoimaan, joten vedetään nyt kerralla nippuun koko kuukausi.

Hallisarjaa:Wankers-Aurajoki Oilers 1-4
Syksyn pelissä Oilerssia vastaan Wankers oli vastaantulija, mutta nyt annettiin jo selvästi tasaväkisempi vastus. Oilersin tiivistä puolustusta ei onnistuttu kuitenkaan avaamaan kuin kertaalleen, joten neljällä päästetyllä tappio tästäkin tuli.

Hallisarjaa:Wankers-SC Stix 12-0
SC Stixiä vastaan pelatusta matsista tuli Wankersin maalijuhlaa kun päivän aikaisemmassa pelissä ilmeisesti kaikkensa antanut vastustaja ei jaksanut enää juurikaan puolustaa omaa maaliaan. SC Stix pääsi sentään pari kertaa hätyyttämään Wankers maalia vaarallisen oloisesti, mutta tuloksettomasti. Wankers sen sijaan latoi maalin toisensa jälkeen ja vastustajan keskeytyskuntoon ennen täyttä aikaa

Hallisarjaa:Wankers-Röda Laget 8-5
Pari kautta aiemmin samassa divarilohkossa pelannut Röda Laget vaikutti selvästi aikaisempaa hyökkäysvoimaisemmalta porukalta ja pyöritteli välillä ihan näyttävää syöttömyllyä. Wankers kuitenkin malttoi puolustaa kärsivällisesti ja peitellä vetoja. Katkopaikoista iskettiin terävästi ja hyvällä prosentilla vastaan ja ennen toisen erän loppua oltiin sen verran selvässä johdossa, ettei vastustaja päässyt enää pidemmän painostusjaksonsa myötäkään ajamaan eroa kiinni.

Hallisarjaa:Wankers-Yrmyt 4-6
Wankers on pelannut viime vuosina useita tasaisia pelejä Yrmyjä vastaan, joista ei kuitenkaan ole pisteitä saatu kotiin vietäviksi. Sama kuvio toistui valitettavasti tälläkin kertaa - matsi eteni tasatahtia viimeiselle kympille asti, mutta lopussa Wankers joutui taipumaan Yrmyjen hyödyntäessä paikkansa meitä tehokkaammin.

V-divaria:Wankers-AFC Campus IV 3-0
Kuukauden ainoassa divaripelissä Wankers onnistui erinomaisesti ja nollasi tiiviillä koko joukkueen puolustuspelaamisella sekä hyvällä maalivahtipelillä sarjan kärkisijoilla keikkuvan Campuksen. Ensimmäisen erän aikana Campuksella ei ollut oikeastaan kunnon maalipaikkoja lainkaan ja toisessakin erässä ne olivat melko vähissä. Wankers sen sijaan onnistui luomaan katkoista ja käännöistä useampia vaarallisia paikkoja pelin aikana, joista kolmessa pallo saatiin maaliin asti. Viimeisessä erässä Campus sain pelin painettua Wankers päätyyn ja maalivahtikin pääsi loppupuolella hikoilemaan kunnolla, mutta maaleja ei Campukselle tällä kertaa annettu.

Hallisarjaa:Wankers-Eligere 4-3
Kauden viimeisessä hallisarjan pelissä kohdattiin jumbosijalle ajautunut Eligere, jolle kuitenkin edellisessä kohtaamisessa oli onnistuttu häviämään. Lauantai-illan myöhäispeli oli melko sekavaa suorittamista molemmin puolin ja harhasyöttöjen määrä runsaahko. Vastustaja päästettiin parin maalin johtoonkin ennen kuin Wankers alkoi osumaan maalikehikon sisäpuolella. Toisen erän alkupuolen tehohetken aikana naputeltiin sitten voittoon vaadittavat osumat, vaikkei peli miltään kovin mahtavalta missään vaiheessa näyttänytkään.

Wankersin kausi jatkuu vielä divarin viimeisen 5.4. pelattavan kierroksen sekä hallisarjan play-offien verran. Hallisarjan pleijarit pelataan 13.4. ja Wankers saanee tuolloin vastaansa joko Yrmyt tai Aurajoki Oilersin.


 Sarjapaikka varmistui 27.2.2014 

Viime viikonloppujen aikana pelattin neljä peliä V-divaria, joissa Wankers lopullisesti varmisti paikkansa vitosessa myös ensi kaudeksi. Ennen näitä pelejä nimittäin oli vielä teoreettinen mahdollisuus tunkentua kolmen parhaan joukkoon voittamalla kauden loput pelit, mutta yhdellä voitolla, tasapelillä ja kahdella tappiolla tästä ei ole enää pelkoa.

V-divaria:Wankers-HIF 6-0
V-divaria:Wankers-HTV 2-6

Wankersin tiedotusosaston muistikuvat näistä peleistä ovat hyvin vähäiset, jopa olemattomat, mutta ilmeisesti ensimmäisessä pelissä HIF hoidettiin perussuorituksella ilman sen suurempaa dramatiikkaa. Toisessa pelissä HTV:tä vastaan peliä oli johdettu noin parin erän jälkeen 2-1, mutta viimeisessä erässä HTV oli ollut selvästi parempi ja vienyt pisteet mukanaan.

V-divaria:Wankers-SBS Lieto III 3-4
V-divaria:Wankers-SBS Masku III 4-4

Lietohallissa pelattiin viime lauantaina heti päivän ensimmäisessä pelissä kotijoukkuetta vastaan. Wankersin 1. erä oli heikkoa suorittamista ja erätauolle siirryttiin 0-2 tilanteessa. Toisessa erässä Wankers paransi selvästi ja siirtyi jopa 3-2 johtoon asti. Kolmannessa erässä oltiin ajoittain tiukastikin voitossa kiinni ja paikkoja lisämaaleihin oli, mutta kun niitä maaleja ei saatu itse aikaan niin vastustaja teki seuraavaksi tasoituksen. Viimeisellä minuutilla hölmöiltiin vielä vastustajalle paikka voittomaaliin, jota Lieto ei jättänyt hyödyntämättä.
Toisessa pelissä Wankers kohtasi SBS Maskun ja jälleen 1. erässä oltiin huonompia kuin vastustaja. Erän lopulla saatiin kuitenkin kavennus ja seuraavaan erään jatkettiin 1-2 tilanteesta. Jatkossa Wankers taas paransi ja vei peliä hyvinkin selvästi. Vastustajan maalipaikat olivat selvästi harvemmassa, mutta pari maalia Maskukin vielä onnistui väsäämään. Wankers myllytti ja loi useita herkullisia maalipaikkoja kahden viimeisen erän aikana, joista vain kolme onnistuttiin lopulta hyödyntämään. Osaltaan tähän vaikutti Wankersin vetojen huono tarkkuua ja osaltaan vastustajan maalivahdin ns. hyvä päivä. Lopputuloksena siis enemmän tai vähemmän oikeutettu pisteiden tasajako.

 Tappio ja futistulos 11.2.2014 

Wankersilla oli viime sunnuntain ohjelmassa kaksi peliä hallisarjaa. Voitto tai voitot näistä olisivat olleet tervetulleita sarjasijoituksen vankistamiseksi putoamisviivan yläpuolella. Saldona oli kuitenkin tällä kertaa vain tappio ja tasapeli.

Hallisarjaa:Wankers-Sultans of Swing 2-6
Ensimmäisessä pelissä kohdattiin Sultans of Swing, jolle oli syksyn kierroksella kärsitty 0-4 tappio. Tällä kertaa Wankers oli hieman paremmin pelissä mukana ja voitosta taisteltiin aiempaa uskottavammin. Vastustaja hyödynsi kuitenkin tehokkaammin Wankersin muutamat virheet ja käänsi pelin itselleen. Tilanteessa 2-4 Wankers haki kavennusta ilman maalivahtia, mutta lopputuloksena oli vain pari maalia lisää vastustajalle.

Hallisarjaa:Wankers-Peflet Makers 0-0
Päivän toisessa pelissä vastaan asettui rutinoitunut Peflet Makers. Kumpikaan joukkue ei karvannut kovin korkealta ja molemmat puolustivat melko tarkasti. Peli näytti oikeastaan jo alusta asti siltä, että maaleilla ei tulla tällä kertaa mässäilemään ja niinhän siinä kävikin. Ensimmäisessä erässä molemmilla oli muutamia kohtuullisia maalipaikkoja, mutta vedoista puuttui paras tarkkuus ja maalivahdit olivat hereillä. Toisen erän alkupuolisko oli melko vahvasti Wankersin hallintaa ja ensimmäinen veto Wankers maalia kohti nähtiin vasta erän puolen välin jälkeen. Hallinnasta ja parista yv-mahdollisuudesta huolimatta maaleja ei saatu aikaan. Viimeinen syöttö karkasi aina hieman, vastustaja sai mailaa väliin tai veto oli jäi hiukan heppoiseksi. Toisen erän loppupuolisko oli taas tasaisempaa, mutta maaleja kumpikaan joukkue ei onnistunut tekemään. Lopputuloksena siis salibandyssä harvinaisempi 0-0 tasapeli.


 Ansaittu voitto divarissa 1.2.2014 

Wankers nappasi V-divarissa lohkokakkosena majailevasta Ruoska 4:sta ansaitun voiton viikonlopun ainoassa pelissään. Voitto ei tällä kertaa tullut tuurilla tai siksi että vastustaja olisi pelannut erityisen huonosti, vaan Wankers pelasi pitkästä aikaa hyvän pelin. Oikeastaan melkolailla kauden parhaansa.

Wankers-Ruoska IV 5-3
Jo lähtökohdat peliin oli hyvät, sillä paikalle oli saapunut sopiva määrä pakkeja ja eri kätisyyksillä pelaavia hyökkääjiä, joista saatiin kasaan järkevät ketjukoostumukset sekä etelässä vietetyn harjoitusleirin vetreyttämä maaalivahti. Peli alkoi silti hiukan murheellisesti. Heti ensimmäisessä vaihdossa, hyvän Ruoska -päädyn pyörityksen jälkeen vastustaja pääsi hyökkäämään ilman mainittavaa tulosta. Sitä seurannut vastahöykkäys jäi kuitenkin telineisiin ja Ruoska -peluri pääsi vasturin vasturista kanttamaan keskelle upottaen pallon yläkköön. Wankers ei tästä hämääntynyt vaan pelasi jatkossa kurinalaisesti omaa maalia puolustaen ja hyökkäsi vaarallisesti sekä keskialueen katkot hyödyntäen että rauhallisemmin omasta päästä rakennellen. Useammasta kohtuullisesta paikasta hyödynnettiin ensimmäisessä erässä vain yksi, jonka myötä peli tasoitettiin. Ruoska onnistui vielä toistamiseen maalinteossa ennen erätaukoa - hiukan liikaa tilaa vastustajalle laidassa, joka kiitti pienellä kantilla ja tarkalla vedolla ylänurkkaan. Toiseen erään lähdettiin siis pelillisesti hyvä erä takana, mutta maalin verran jäljessä.

Toisessa erässä Wankers jatkoi hyviä esityksiä ja pääsi keskialueen katkoista kerta toisensa jälkeen vyöryttämään kohti vastustajan maalia. Maaliin asti palloa ei silti kumpikaan joukkue toisessa erässä saanut. Wankers pääsi kokeilemaan myös jopa kahden miehen ylivoimaa, mutta vedot suuntautuivat ohi tai vastustajan pakkien pohkeisiin.

Kolmanteen erään lähdettiin vakaalla aikomuksella painaa peli tasoihin ja mennä ohi. Homma kuitenkin vaikeutui hieman kun Ruoska pääsi riistämään pallon omassa päässään ja Wankers pelaajat jäivät hetkeksi odottamaaan vihelletäänkö tilanteesta rike. Vihellystä ei kuulunut ja Ruoska onnistui tilannetta seuranneessa hyökkäyksessä siirtymään jo kahden maalin johtoon. Wankers ei kuitenkaan ollut luovuttamassa ja vihdoin kova yritys palkittiin kun hyvällä pelipäällä ollut kakkosketju iski toisensa. Sama ketju värkkäsi muutamia vaihtoja myöhemmin myös tasoituksen kulmalyönnin jälkitilanteesta, jossa M.Peltola siirsi kuulan kauniisti ranteella maalin kattoon. Wankers vei heti perään seuraavan aloituksen sata nolla ja kolmosketjun sentteri T.Lintula tarjoili Gevaliat Ruoska -pakeille ja maalivahdille ennen kuin upotti pallon taas verkon perukoille. Tämän jälkeen Ruoska tuli luonnollisesti loppuajan kovaa päälle. Pienen laitaväännön jälkitilanteesta Wankers -pelurille tuomittiin kakkonen ja Ruoska sai tilaisuutensa yrittää tasoitusta. Wankers taisteli hyvin myös av:llä ja paria pahannäköistä ohimennyttä vetoa lukuunottamatta Wankers -pelurit olivat hyvin blokkaamassa Ruoskan yrityksiä. Viimeisillä minuuteilla Ruoska otti maalivahdin pois. Wankers pääsi kuitenkin hyökkäämään ja kakkosketjun M.Mirtti naulasi 5-3 loppunumerot tyhjään maaliin syöksyneen Ruoska -maalivahdin ohitse.

Lopputuloksena siis makea voitto hyvällä pelillä. Tätä lisää kevään aikana!

 Tammikuu tappioputkessa 20.1.2014 

Wankers ei onnistunut raapimaan pisteitä tammikuun viimeisistäkään peleistä, joissa kohdattiin hallisarjan merkeissä Poliisit ja Wäinöt.

Hallisarjaa:Wankers-Poliisit 1-3
Päivän ensimmäinen peli Poliiseja vastaan oli tasaista vääntöä molemmille tärkeistä sarjapisteistä. Wankers sai peliin loistavan lähdön kun aloitusvoiton, parin syötön ja ensimmäisen vedon jälkeen palloa kaivettiin Poliisien maalista. Tämän jälkeen peli jatkui tasaisena vääntönä, jossa hyviä maalipaikkoja nähtiin harvakseltaan. Poliisit kuitenkin onnistuivat tasoittamaan pelin ennen puoliaikaa kun Wankersin keskustasta löytyi kantin verran tilaa. Toisessa erässä peli olisi voinut kääntyä kummalle vain, valitettavasti tällä kertaa se kääntyi Poliiseille, jotka hyödynsivät Wankersin harhasyötön hyökkäykseen lähdettäessä. Tasoitusta haettiin maalivahdin kanssa ja ilman, mutta tulosta ei tullut ja hiukan ennen loppua Poliisit tekivät vielä kolmannen maalin tyhjiin.

Hallisarjaa:Wankers-Wäinöt 2-10
Wäinöjä vastaan Wankers taisteli ensimmäisen erän hyvin tehden pelin avausmaalin alivoimalla. Tämän jälkeen Wäinöt kuitenkin onnistuivat hyödyntämään yv:nsä ja saivat vielä tehtyä hiukan turhankin helposti pari maalia lisää ennen erätaukoa. Wankers oli kuitenkin tähän asti ollut vielä hyvin pelissä mukana. Järkevällä pallon liikuttelulla oltiin saatu Wäinöjen karvausta hyvin avattua sekä päästy useamman kerran kohtuullisille maalipaikoille. Toisessa erässä ei kuitenkaan enää millään osa-alueella onnistuttu ensimmäisen erän malliin vaan Wäinöt pääsivät iskemään maalin toisensa jälkeen. Wankerskin osui vielä kertaalleen, mutta selkeä tappio tästäkin lopulta siis tuli hyvästä alusta huolimatta.


 Ojasta allikkoon 12.1.2014 

Viikonloppuna pelattiin yksi matsi hallisarjaa ja toinen divaria. Kummankaan lopputulos ei ollut Wankersin kannalta erityisen mieluinen.

Hallisarjaa:Wankers-Eligere 3-4
Hallisarjassa kohdattiin ensimmäistä kertaa uusi tuttavuus Eligere, joka ei mitään ihmeellisyyksiä esittänyt, mutta karkasi silti ensimmäisessä erässä Wankersin löysän pelaamisen myötä 0-4 johtoon . Toiseen erään Wankers paransi selvästi, mutta erän alkupuolella tehdyn kavennuksen jälkeen sihti oli maalipaikoissa hukassa eikä pelin hallintaa saatu konkretisoitua maaleiksi. Pelin viimeisillä minuuteilla Wankers kavensi vielä kahdesti. Aika loppui näiden jälkeen kuitekin keskeen ja vastustaja vei sarjapisteet mukanaan.

V-divaria:Wankers-Tre Ankkare 2-14
Sarjakärkeä ja todennäköistä lohkovottajaa vastaan pelattiin kauden alussa ensimmäinen divaripeli. Tuosta matsista jäi mielelikuva, että tuolloin hiukan laiskaa ja ylimielistä peliä esittänyt Ankkare olisi nappipelillä eli tiukalla puolustamisella ja vastureiden kovaprosenttisella hyödyntämisellä voitettavissa, vaikka peli tuolloin selvästi hävittiinkin. Tällä kertaa mitään saumoja ei Wankersilla kuitenkaan ollut. Tiukassa puolustamisessa ja vetojen peittämisessä onnistuttiin vain 1. erän alkupuolisko, eikä avautuneita maalipaikkojakaan hyödynnetty optimaalisesti. Näin ollen peli päättyikin tylysti keskeytykseen kolmannen erän alussa, kun tarkasti ja terävästi laukonut vastustaja sai neljätoista häkkiä täyteen.

(Knoppitietona tiedonjanoisille kerrottakoon, että keskeytys oli Wankersin historiassa toinen, jossa Wankers on ollut ottava osapuolena. Toisin päin Wankers on aikojen saatossa päässyt kuudesti juhlimaan vähintään 12 maalin eroa.)

 Kolme pistettä divaripeleistä 22.12.2013 

Wankers päätti hieman takkuisasti sujuneen syyskauden saalistamalla vuoden viimeisistä divaripeleistä kohtuulliset kolme pistettä.

V-divaria:Wankers-River Rats 6-6
V-divaria:Wankers FBC TSP 10-1
Lauantain ensimmäisessä pelissä kohdatiin jo toissakaudelta tuttu River Rats. Ensimmäinen erä pelistä oli tasaista vääntöä ja toiseen erään lähdettäessä tilanne olikin kenttätapahtumien mukaisesti tiukka 1-1. Toinen erä sen sijaan oli yhtä Wankersin mustaa hetkeä - River Rats viimeisteli tehokkaasti painaen tilanteen 6-1:een ja Wankersin siltaan. Kolmannessa erässä Wankers pääsi kuitenkin hyödyntämään River Ratsin hienoista löysäilyä, ilmeisesti pojat luulivan voiton olevan jo takataskussa :). Wankers väänsi siis pelin tasoihin erän puoleen väliin mennessä. Tämän jälkeen maaleja ei enää nähtykään tai ainakaan tuomarien hyväksymiä, joten pisteet tasattiin.

Toisessa pelissä Wankers kohtasi ennestään tuntemattoman FBC TSP:n. Ensimmäiseen erään saatiinkin heti räjähtävä lähtö kun aloituksen jälkeisestä keskialueen katkosta Wankers hyökkääjä vapautettiin läpiajoon. Kliininen viimeistely ja peli tilanteessa 1-0 kun kelloon oli kertynyt vasta 10s. peliaikaa. Tämän jälkeen jatkettiin Wankersin viedessä edelleen peliä, mutta viimeistely ei enää samalla prosentilla onnistunut. Peli pysyikin tiukahkona pari ensimmäistä erää. FBC TSP sai jopa pientä otetta toisen erän viimeisellä vitosella Wankersin pelin ollessa sekavassa vaiheessa ja kavensi ylivoimalla tilanteeksi 4-1. Kolmannessä erässä vastustajan karvauksen nosto tuotti tulosta ainoastaan Wankersin lisämaalien muodossa ja pelin ratkettua Wankers pääsikin keräämään mukavasti onnistumisia hyökkäyspäässä sekä kaunistelemaan numerot 10-1:een asti.

Alkukauden konttaamisen jälkeen Wankersin saumat lohkon kolmelle kärkipaikalle ovat käytännössä menneet, mutta kevätkaudelle jää silti tavoitteeksi voittaa huomattavasti enemmän pelejä kuin syksyllä ja hämmentää muiden joukkueiden taistelua nousupaikoista. Katsotaan miten näiden tavoitteiden kanssa onnistutaan. Hyviä Jouluja ja Uutta Vuotta kaikille omille pelaajille ja muillekin lohkon joukkueille!


 Hallisarjaa ja divaria 7.12.2013 

Wankers pelasi lauantaina kolme peliä, joista saldotettiin yhteensä kolme sarjapistettä.

Hallisarjaa:Wankers-Röda Laget 6-5
Hallisarjaa:Wankers-Yrmyt 2-5
Päivän ensimmäisessä pelissä Wankers esitti iloista hyökkäyspeliä ja kauniita maaleja. Oman maalin puolustamisessa oltaisiin toki voitu onnistua paremminkin ja jättää muutamat helpot virheet tekemättä, mutta tämäkin esitys riitti tällä kertaa voittoon asti.

Myös Yrmyjä vastaan Wankers oli hyvin pelissä mukana toisen erän puoleen väliin ja 2-2 tilanteeseen asti. Viimeisellä kympillä Yrmyt iski kuitenkin kolme maalia Wankersin nollaa vastaan ja vei pelin nimiinsä.

V-divaria:Wankers-AFC Campus IV 5-5
Päivän päätteeksi ohjelmassa oli divaria Maskussa. Wankersin kokoonpano oli tähän peliin kutistunut kuuden kenttäpelaajan vahvuiseksi ja pelitaktiikka muodostui sen myötä hyvin puolustusvoittoikseksi. Ensimmäisessä erässä Wankers oli terävimmillään ja viimeisteli kaksi maalia vastureista sekä yhden yv:llä Campuksen onnistuessa vain kertaalleen. Toisessa erässä Campus sai painettua pelin tasoihin, mutta kolmannen alussa Wankers teki kaksi maalia lisää Campuksen yhtä vastaan. Tämän jälkeen roikuttiin tiukalla puolustustaistelulla kiinni voitossa melkein loppuun asti. Reilut kaksi minuuttia ennen loppua Campus iski harmittavasti tasoituksen ja pisteet jaettiin.

 Putki jatkui ja katkesi 25.11.2013 

Wankers pelasi viikonloppuna neljä peliä, joista puolet oli divaria ja puolet hallisarjaa. Divarissa pelattiin kaksi tasaista peliä, joista molemmista tuli kuitenkin kuokkaan. Hallisarjassa hävittiin ensin selvästi, mutta viikonlopun viimeisessä pelissä päästiin vihdoin taas voittokantaan kiinni.

V-divaria: Wankers-SBS Lieto 5-7
V-divaria: Wankers-SBS Masku III 6-8
Lietoa vastaan Wankers oli kuskin paikalla ensimmäiset 30 minuuttia ja johti peliä parhaimmillaan kolmannen erän alussa 5-2. Tämän jälkeen iski herpaantuminen ja Lieto iski seuraavat viisi maalia.
Seuraavassa pelissä SBS Masku päästettiin alussa useamman maalin karkumatkalle. Vaikka eroa saatiin ajettua kiinni ja tasoihinkin parhaimmillaan päästiin, niin viimeiset maalit teki tälläkin kertaa vastustaja.
Molemissa peleissä nähtiin enimmäkseen yritteliäs, aktiivinen ja maalihakuinen Wankers. Peli näytti välillä ihan hyvältäkin, mutta pelin avaamisessa ja karvauksessa nähtiin usein turhaa hätäilyä. Omassa päässä ja keskialueella tuli näistä liikaa pallonmenetyksiä ja merkkausvirheitä, joista vastustajat pääsivät rankaisemaan.

Hallisarjaa:Wankers-Aurajoki Oilers 1-8
Hallisarjaa:Wankers-SC Stix 6-5

Aurajoki Oilersia vastaan Wankersilla ei tällä kertaa ollut juurikaan mahdollisuuksia ja numeroista tuli sen mukaiset.
SC Stix pelissä Wankersin peli-ilme oli hyvin saman kaltainen kuin viikonlopun divaripeleissäkin, mutta tällä kertaa hyökkäysvoittoinen pelityyli tuotti yhden maalin vastustajaa enemmän.


 Tulipahan urheiltua 2.11.2013 

Wankers urakoi lauantaina kolme peliä salibandyä - yksi matsi divaria ja kaksi hallisarjaa. Mukaan ei tarttunut ainuttakaan sarjapistettä eikä onnistumisia maalien muodossa nähty kuin pari kertaa. Ehkä tämä kuntoiluna kuitenkin voitti sateessa hölkkäämisen, vaikka häviäminen onkin keskimäärin ikävämpää kuin voittaminen.

V-divisioonaa:Wankers-HTV
Peli lähti liikkeelle tunnustelevasti ja molemmat joukkueet saivat peliä painettua vuorollaan vastustajan päätyyn. Wankersin pelaaminen oli kuitenkin hieman huolimatonta ja löysähköä sekä harhasyöttöjen värittämää. HTV puolusti tiiviimmin ja hyökkäsi vaarallisemmin pallon saadessaan. Ensimmäinen erä menikin 0-2 HTV:lle. Toisessa erässä Wankers pääsi näennäisesti hiukan paremmin pelille ja harhasyöttöjen määrä väheni sekä pallonhallinta siirtyi hienokseltaan Wankersille. Hyökkääminen oli kuitenkin tehotonta ja vetopaikoista ammuttiin enemmän ohi kuin maalia kohti. Karvauspelikään ei oikein toiminut ja puolustuspäässä sekoiltiin pariinkin otteeseen, joista HTV taas rankaisi. Kolmas erä ei tuonut pelin juoneen muutosta, joten selkeä tappiohan tästä otetiin 0-6 lukemin. Jäähyherkän porukan maineessa ennakkoon ollut vastustaja yllätti kurinalaisella ja siistillä pelillä. Myös tuomarit onnistuivat hyvin - Wankers ei.

Hallisarjaa:Wankers-Sultans of Swing 0-4
Hallisarjan peliin Wankers lähti alusta alkaen paremmalla ilmeellä kuin aiempaan matsiin. Nyt oli edes yritystä ja tekemisen meinkiä, mutta palkintoa työnteosta ei tuntunut silti tulevan. Peli eteni muilta osin tasaisissa merkeissä, mutta vain vastustaja teki maalit. Wankers sai ajoitain hyvä painostusjaksoja vastustajan päätyyn, mutta tilaa parhaille maalipaikoille ei saatu. Peli pyöri kulmissa ja muutamat paremmat maalipaikat hukattiin huonoihin vetoihin. Edes yksi tuuripomppumaali olisi tehnyt terää, mutta sellaista ei tässäkään pelissä saatu.

Hallisarjaa:Wankers-Peflet Makers 2-4
Illan viimeisestä pelistä Wankersin tiedotusosastolla ei ole enää näköhavaintoja. Wankers sai kuitenkin toisessa erässä katkaistua noin 100 minuuttia kestäneen maalittoman kauden. Peli oli ilmeisesti ollut taas kenttätapahtumien valossa tasaista vääntämistä, mutta Wankers kaatui jälleen heikompaan viimeistelyyn sekä pariin kriittiseen merkkausvirheeseen omassa päässä.

 Divarissa voitto ja tappio 27.10.2013 

Wankersin pelit jatkuivat tänä viikonloppuna Liedon liukkaalla parketilla. Meno oli nousujohteista ja voittotilikin saatin nyt viimein avattua tämän kauden osalta.

Wankers-Ruoska IV 4-6
Peli Ruoskaa vastaan lähti liikkeelle Wankersin komennossa ja pari ensimmäistä maalia iskettiinkin vastustajan päätyyn. Peli näytti muutoinkin välähdyksittäin jopa melko mainioilta, vaikka vastustaja pääsikin vielä ennen erätaukoa kaventamaan 2-1:een. Toisen erän alkupuolisko oli taas melko sekavaa pelaamista Wankersilta ja vasta vastustajan tasoituksen jälkeen saatiin taas hiukan paremmin juonesta kiinni sekä onnistuttiin vielä siirtymään johtoon viimeisen kerran tässä pelissä. Kolmanteen erään lähdettiin 3-2 johdossa ja peli tuntui olevan voitettavissa, mutta viimeinen erä menikin sitten täysin penkin alle. Jostain lisävirtaa kaivanut vastustaja hyödynsi Wankersin hölmöilyt ja iski neljä maalia putkeen. Viimeisellä minuutilla Wankers kavensi vielä YV:llä, mutta voitto oli jo lipunut käsistä.

Wankers-HIF 8-3
Toisessa pelissä vastaan asettui edelliseltä V-divarin vierailulta tuttu HIF. Wankersin hyökkäyspeli rullasi tällä kertaa alusta asti aggressivisesti sekä tehokkaasti ja varsinkin Röysöliinon käyristys tuntui olevan kohdallaan. 5-1 tilanteessa peli näytti jo taputellulta, mutta hetkellisen löysäilyn seurauksena vastustaja pääsi kaventamaan parin maalin päähän ja voitosta jouduttiin vääntämään tosissaan loppuun asti. Viimeisellä vitosella Wankers naulasi pelin kolmella maalillaan. Samalla myös Teemu Selänteen kanssa samaan kategoriaan ikäluokaltaan ja lahjakkuustasoltaan kuuluva Röysöliino sai hattutemppunsa täyteen.


 Myös hallisarja käyntiin 14.10.2013 

Wankers avasi noin 18. kautensa hallisarjan liigassa sunnuntaina. Hallisarjan pelipaikka vaihtui täksi kaudeksi Leaf Areenalla, mutta sarjan muut joukkueet pysyivät pääosin samoina kuin viime kaudellakin. Avauksessa kohdattiinkin vanhat tutut Poliisit ja Wäinöt.

Wankers-Poliisit 3-3
Wankers-Wäinöt 3-6
Päivän ensimmäiseen peliin Poliiseja vastaan Wankersilla oli heittää peliin kolme täyttä ketjua ja yksi pelaaja vielä päälle. Parin kauden tauon jälkeen Wankers joutui siis taas tinkimään kaikki pelaa kokoajan periaatteesta ja sijoittamaan pelaajia välillä vilttiketjuunkin. Vastustajalla sen sijaan oli vaihtomiehiä 0 kappaletta. Tästä huolimatta tai ehkä juuri siitä johtuen peli oli melko sekavaa suorittamista eikä Wankers onnistunut hyödyntämään vaihtopenkin miesylivoimaansa. Poliisit sen sijaan pelasivat omilla vahvuuksillaan ja tukkivat tehokkaasti oman kenttäpuoliskonsa keskustan. Lopputuloksena tilanteisiin nähden melko oikeutettu tasuri.

Toiseen peliin Wankers sai vielä yhden miehen lisää, joten ainakaan väsymykseen ei voinut enää vedota. Wäinöt oli tuttuun tapaan liukkaasti liikkuva ja hanakkaasti laukova porukka, mutta Wankerskin nosti pelin tasoa sen verran, että pisteistä pystyttiin uskottavasti taistelemaan lähes pelin loppuun asti. Tappiohan siitä lopulta kuitenkin tuli, mutta Wankers hightlighteina täytyy mainita Markus Mirtin backhand-forehand-pum-pum-pum -maali sekä J.Lehden 36 torjuntaa. Lopussa Wankers haki tilanteessa 2-5 kavennusta 6-4 ylivoimalla ja yhden maalin vielä onnistuikin upottamaan ennen Wäinöjen niittiä tyhjiin.

 Kausi avattu 5.10.2013 

Wankers aloitti kautensa V-divarissa tänään Leaf Areenalla. Tällä kertaa pelattiin vain yhden pelin kierros, jossa Wankers sai vastaansa ennestään tuntemattoman TRE Ankkaren.

Wankers-TRE Ankkare 0-6
Kauden avaus oli houkutellut paikalle pelaajia kolmen täyden ketjullisen verran, joten lähtökohdat siltä osin olivat ok. Lähes kentällisen verran pelaajista oli kuitenkin kokonaan uusia ja monella muista pelaajista treenejä oli takana vasta 0-1. Pelaaminen ei silti näyttänyt niin pahalta kuin olisi voinut pelätä, ellei sitten lasketa sitä, että kesän aikana oli päässyt maalintekemisen taito kokonaan unohtumaan.

Vastustaja osoittautui ennakkoon tihkuneiden tietojen mukaisesti kohtuullisen taitavaksi ja nopeaksi porukaksi. Wankers oli silti ihan mukavasti pelissä mukana ja onnistui myös hetkittäin hyökkäämään terävästi vastustajan maalia kohti. Ensimmäisen erän paikoista Wankers osui kuitenkin ainoistaan tolppaan ja maalivahtiin, kun TRE Ankkare sai pallon kolmesti maaliin asti. Sama kuvio jatkui toisessa erässä, TRE Ankkare pyöritteli palloa nätisti, mutta hukkasi sen välillä Wankers pelaajille, jotka eivät onnistuneet hyödyntämään vastustajan lepsuilua puolustuksen osalta. Omassa päässäkään ei virheiltä vältytty, vaikka monta hyvää blokkia ja syötön katkoa nähtiinkin. Toinen erä vastustajalle 2-0. Kolmannessa erässä vastustaja osui vielä kerran ja Wankers jätti hyödyntämättä mm. parit läpiajot. Pelin ainoa jäähy tuomittiin pelin loppuhetkillä Wankersille, kun pakin avauksen yhteydessä maila nousi vastustajan päähän. Selvä vahinko, mutta tuomari joutui ilmeisesti aivan oikein antamaan tilanteesta 5min. Wankersin av kesti tämän jäähyn maalivahdin parin mainion kopin avustuksella ja näin lopputuloksena kuus-muna vastustajalle.


 V-divarin lohkojako 9.8.2013 

Wankers pelaa kaudella 2013-2014 V-divaria lohkossa 20:

Wankers, Turku
TRE Ankkare, Turku
River Rats, Turku
Paimion Ruoska 4, Paimio
AFC Campus 4, Turku
Houtskär IF, Turku
SBS Masku 3, Masku
HTV Salibandy, Turku
SBS Lieto, Lieto
FBC TSP, Turku


Lohkon kolme parasta joukkuetta nousee IV-divariin.

 Treenit alkavat 5.8.2013 

Wankersin treenit alkavat tiistaina 6.8. SB Areenalla. Treenimuotona on edelleen kimppahöntsä Team-17:sta kanssa. Ajankohdaksi on valitettavasti vaihtunut lepakkovuoro 21.30-22.30, joka pyritään vaihtamaan aikaisempaan, jos vain mahdollisuus sellaiseen joskus vielä tulee.

Wankers pelaa tänäkin vuonna sekä liiton sarjoissa että hallisarjaa (näillä näkymin Leaf). Lisää infoa näistä sitten kun jotain lohkojakoja on tiedossa.


 Kauden vikat sarjapelit 1.4.2013 

Wankers urakoi pääsiäistä edeltävänä viikonloppuna neljän pelin verran eli sekä divarin että hallisarjan runkosarjan viimeiset pelit.

Divaripeleissä Wankersilla ei enää ollut panosta, mutta molemmat vastustajat pelasivat vielä lohkon kakkospaikasta. Sekä Salamandersia että FBC:n II -joukkuetta vastaan pysyttiin pelissä noin puoleen väliin asti kohtuullisen hyvin mukana, mutta sen jälkeen vastustajat menivät menojaan.
Wankers-Salamanders 2-7
Wankers-FBC Turku II 2-8


Hallisarjan peleissä Wankers palasi pitkästa aikaa voittokantaan kukistamalla Yrmyt. Toisessa pelissä kuitenkin hävittiin Sählyporukalle. Näiden tulosten myötä Wankers sijoittui hallisarjassa runkosarjan kuudenneksi koottuaan 18:sta pelistä yhtä monta pistettä. Puolivälierässä 6.4 kohdataan jälleen Yrmyt.
Wankers-Yrmyt 6-3
Wankers-Sählyporukka 3-5

 Eipä kulje ei 16.3.2013 

Wankers jatkoi mollivoittoisia esityksiä viime viikonloppuna ja hävisi kaikki kolme peliään. Tappio IV-divarin pelissä TVA:lle tarkoitti käytännössä jo sarjapaikan menetystä, koska sekä SBS KM että PöU voittivat oman pelinsä.


IV-divaria:Wankers-TVA 1-5
Kumpikaan joukkue ei tässä pelissä karvannut suunnattoman korkealta, mikä periaatteessa sopi hyvin edelleen kapealla ringillä pelejä tahkoavalle Wankers -nipulle. Wankersilla oli pelissä taas ihan hyviäkin hetkiä ja kohtuullista yritystä, mutta omassa päässä ja keskialueella tuli lopulta kuitenkin liikaa virheitä eikä hyökkäyspelin tehokkuudessakaan ollut kehumista. Tylsästi mutta tehokkaasti puolustanut TVA hyödynsi Wankersin virheet ja vei tasapainoisemmalla esityksellä pisteet mukanaan.


Hallisarjaa:
Wankers-Poliisit 2-6
Wankers-Turku Blue Balls 2-5
Wankersin tiedotusosasto ei hallisarjan pelejä omin silmin nähnyt, mutta samoilla linjoilla pelillisesti ilmeisesti jatkettiin ja vastustajat olivat lukemien verran parempia. Manittakoon että S.Rainio teki näissä peleissä comebackin Wankers -paitaan, mutta tämäkin paluu päättyy Wankersin tämän kauden trendin mukaisesti loukkaantumiseen.


 Tappioputkessa 3.3.2013 

Wankersin pelit eivät viime aikoina ole sujuneet toivotulla tavalla vaan kapealla ringillä vedetyt pelit ovat päättyneet järjestäen tappioihin. Ellei Wankers paranna otteitaan reilusti kauden kolmessa viimeisessä divaripelissä, niin tippuminen
V-divariin on taas edessä.
Pelikentän ulkopuolelta tulleet ikävät uutiset vetivät myös mielen matalaksi. Ennen lauantain jälkimmäistä peliä joukkue piti hiljaisen hetken Jussin muistolle ja peli pelattiin surunauhat käsivarsissa.

IV-divaria:Wankers-PaPeNu 3-5
Wankers pysyi pelissä mukana kaksi erää tiukan puolustamisen, terävien vastaiskujen ja hyvän maalivahtipelin ansioista. Wankers johtikin vielä maalilla kolmanteen erään lähdettäessä, mutta kolmannen puolustajan loukkaantumisen myötä ei lopussa jaksettu enää vastata PaPeNun korkeaan karvaukseen ja fyysiseen peliin, vaan viimeinen erä hävittiin selvästi 0-3.

IV-divaria:Wankers-PöU 5-8
Tämä oli se viikonlopun tärkeämpi peli, jonka voittamalla Wankers olisi säilyttänyt paikkansa putoamisviivan yläpuolella. Tällä kertaa Wankersilta ei kuitenkaan löytynyt eväitä hyvin liikkuvan Pöytyäläisryhmän voittamiseen. Vaikka omat maalipaikat käytettiin kohtuullisen hyvällä prosentilla, niin omassa päässä ei puolustettu riittävän tiivisti ja väsyneelle joukkueelle tuli liikaa pallonmenetyksiä keskialueella.

Hallisarjaa:Wankers-Peflet Makers 3-4
Peflet Makers otti revanssin edellisestä kohtaamisesta tässä tiistai-illan hallisarjahöntsässä, mikä ei muodostunut pelillisesti varsinaiseksi klassikoksi.

 Jussia muistaen 26.2.2013 

Jussi Kosonen #25


Osanotot ja jaksamista Jussin läheisille kaikkien pelikaverien puolesta.


 Wankers yllätti Wäinöt 19.2.2013 

Wankers jatkoi hyviä otteitaan hallisarjassa kaatamalla viime viikonloppuna Wäinöt. Pelipäivän aikaisemmassa matsissa hävittiin kuitenkin selvästi Aurajoki Oilers:lle.

Wankers-Aurajoki Oilers 1-5
Viikonlopun ensimmäisessä pelissä Oilers vei ensimmäistä erää selvästi ja voittikin sen puhtaasti 0-4. Toinen erä oli tasaisempi ja molemmat joukkueet maalasivat kertaalleen, mutta voitosta Wankers ei enää noussut taistelemaan. Wankersin ainoaan maaliin antoi syötön kaikkien aikojen tehokkain Wankers -pelaaja Antti "Penaali" Seppänen, joka rikkoi samalla maagisen 500 pisteen rajapyykin.

Wankers-Wäinöt 6-5
Wankersin edellinen voitto Wäinöistä löytyi niinkin kaukaa kuin kolmen vuoden takaa eli 14.2.2010. Sen jälkeen Wankers olikin kohdannut Wäinöt sekä hallisarjassa että harjoituspeleissä yhteensä yhdeksän kertaa, joista kolme kertaa oli saatu raavittua tasuri ja loput olivat päättyneet enemmän tai vähemmän selviin tappioihin. Tällä kertaa Wankers kuitenkin löysi eväät Wäinöjen syöttöralleihin ja kovaan liikkeeseen perustuvan pelitavan hyydyttämiseen. Senkin uhalla että tulevat divarivastustajat scouttaavaat Wankersin loppukauden taktiikan tästä, niin kerrottakoon että voittoisa pelitapa perustui tiiviiseen puolustamiseen, varmaan maalivahtipeliin, laadukkaisiin syöttöihin ja hyvään viimeistelyyn. Erityisesti 1. ketjun peli rullasi tällä kertaa vastustamattomasti ja Penaali ketjukavereineen oli suorastaan liekeissä.

 Viime viikon pelit 12.2.2013 

Wankersin pelit jatkuivat viime viikon aikana yhdellä siirretyllä hallisarjan pelillä ja yhdellä IV-divarin matsilla.

Hallisarjaa:Wankers-Peflet Makers 6-2
Hallisarjan yksittäinen ottelu oli saatu siirettyä tiistain treenivuorolle, mistä kiitokset myös järjestelyssä osallisina olleille Team-17:sta ja Hooliganseille. Wankers -pelaajia oli saapunut paikalle pitkästä aikaan mukava määrä eli 11+1 ja peliin lähdettiin kolmella pakilla, kahdella sentterillä ja kolmella laituriparilla. Kohtuullinen pelaajamäärä onnistuttiin tällä kertaa hyödyntämään hyvin sopivan pituisina vaihtoina ja hyvänä liikkeenä. Omassa päässä puolustettiin tiivisti eikä vastustajalle annettu ilmaista tilaa. Myös hyökkäyksissä oli riittävää terävyyttä ja muutamaan otteeseen jopa erinomaista viimeistelytarkkuutta. Näillä eväillä irtosi myös voitto, joka vankisti Wankersin asemia hallisarjan top-4:ssa.

IV-divaria:Wankers-Musketeers 1-11
IV-divarissa Wankers kohtasi sarjakärki Musketeersin ja tällä kertaa rosteri oli valitettavan kapea johtuen useista loukkaantumisista, sairasteluista ja muista satunnaisista syistä. Ainoa vaihtoehto yhdellä vaihtomiehellä olikin lähteä ottamaan pelistä turhaa vauhtia pois, puolustaa tiiviisti ja hyökätä keskialueen katkoista terävästi vastaan. Ensimmäisen erän alkupuoliskolla tässä onnistuttiin kohtuullisesti ja Wankers pääsi erässä maalipaikoille lähes yhtä usein kuin Musketeers. Wankersin viimeistely ei kuitenkaan ollut tarpeeksi hyvää kuin kertaalleen eikä ylivoimakaan tuottanut tulosta. Musketeers sen sijaan hyödynsi hyvällä prosentilla Wankersin pienetkin nukahdukset ja peli ratkesi jo ensimmäisessä erässä kun tilanne sen jälkeen oli 1-4 vastustajalle. Loppupelikään ei ollut missään nimessä kauden huonointa Wankersia, mutta virtaa ei enää kovin maagisiin suorituksiin riittänyt ja vastustaja jatkoi tehokasta viimeistelyään heti kun tilanteista oltiin sen puoli sekuntia myöhässä.

Luvut repesivätkin lopulta melko rumiksi, mutta tästä tappiosta huolimatta niskaan hengittävät PöU ja SBS KM eivät vieläkään päässeet Wankersista ohitse. Näin ollen sarjapaikan nelosessa säilyttänee näistä joukkueista ainostaan se, joka kauden viimeisestä viidestä pelistä kerää eniten pisteitä. FBC Turku II ja TVA eivät myöskään ole vielä täysin saleteissa sarjapaikan osalta, mutta näillä joukkueilla sen varmistaminen on huomattavasti helpompaa ja karsintapaikka ylöspäinkin on ainakin periaatteessa mahdollinen. Panosta loppukauden peleihin riittääkin siis edelleen lähes kaikilla lohkon joukkueilla.


 Hallisarjassa pisteitä 29.1.2013 

Wankers napsi kohtuulliset kolme pistettä kahdesta viime sunnuntaina pelatusta hallisarjan matsista.

Wankers-Sultans of Swing 4-4
Wankers-ArPa 5-1

Ensimmäisessä pelissä Sulttaaneja vastaan Wankers oli pelillisesti lievässä alakynnessä, mutta vastustajaa parempi viimeistely (2. kerta jo tällä kaudella!), tiiviimpi puolustaminen ja varma maalivahtipeli toivat tästä pelistä kauden kahdeksannen tasuripisteen.

Toisessa pelissä sarjajumbo ArPaa vastaan Wankers vei peliä alusta asti, eikä hätää ollut oikeastaan missään vaiheessa. Wankersin molemmat hyökkäysvitjat saivat luotua useita maalipaikkoja, mutta edellisen pelin tasoista viimeistelyä ei enää nähty. Pikkunättiä lyhytsyöttöpeliä pelannut Wankersin ykkösketju vastasi pelin kauneimmasta osumasta, jossa ArPan puolustus syöteltiin aivan kaffelle. Suurin osa ykkösketjun luomista paikoista jäi kuitenkin käyttämättä, kun taas suoraviivaisemmin palloa vastustajan maalille runtannut kakkonen osui neljä kertaa. Vastustajan kavennus syntyi pelin viimeisellä minuutilla vasturista, kun Wankersin alivoimanelikko oli sitä ennen innostunut hyökkäämään kolmen miehen voimin vastustajan kenttäpuoliskolle. Erityismaininta vielä ilman vaihtomiehiä raataneelle pakistolle, joka pelasi myös lähes virheettömän pelin.

 Vaihteeksi tasapeli 22.1.2013 

Viime viikonlopun ainoassa divaripelissään Wankers tasasi pisteet Bullsin kanssa.

IV-divaria: Wankers-Bulls 5-5

Wankersin tiedotusosasto ei tätä peliä omin silmin nähnyt, mutta silminnäkijähavaintojen perusteella Wankersin peli oli ollut ensimmäiset 1,5 erää täyttä tuubaa ja Bulls olikin vienyt peliä mielensä mukaan. 0-5 tilanteessa Wankers oli sitten kuitenkin alkanut pelaamaan ja Bulls vastaavasti hiukan hyytynyt, joten loppujen lopuksi tästäkin väännöstä oli saatu yksi piste kotiin vietäväksi.

Sunnuntaina hankitun pisteen turvin Wankers keikkuu niukasti putoamisviivan yläpuolella, mutta SBS KM ja PÖU hengittävät niskaan parin pisteen sisällä, joten lisäpisteitä tarvittisiin vielä useampia kappaleita loppukauden aikana.


 Vuoden ekat pelit 6.1.2013 

Wankersin kevätkausi pyörähti käyntiin kahdella IV-divarin matsilla. Pelipaikkana oli Pöytyän Kisariihi, missä edellisellä vierailulla ei peli oikein kulkenut, vaan Wankers jäi pahasti vastustajien jalkoihin. Tällä kertaa vastassa olivat kuitenkin Phantoms ja SBS KM, joiden molempien kanssa pisteet tasattiin 3-3 lukemin syyskauden ensimmäisessä divariturnauksessa. Wankers jatkoi tälläkin kertaa samoilla linjoilla tehtyjen maalien lukumäärän suhteen.

IV-divaria:Wankers-Phantoms 3-4
Wankers aloitti ensimmäisen pelin hyvin ja siirtyi johtoon heti ensimmäisessä vaihdossa. Tämän jälkeen peli eteni Wankersin pienoisessa hallinnassa, mutta Phantoms pääsi silti turhan usein iskemään vastaan harhasyöttöjen ja turhien pomputtelujen aiheuttamista pallonmenetyksistä. Lisäksi Wankers tuhlaili aivan liian monta erinomaista maalipaikkaa kun suoraviivaisemmin hyökännyt vastustaja taas hyödynsi paremmin Wankersin pehmeyden oman maalin edessä räkämaalien muodossa. Wankersin kaksi viimeistä maalia olivat kyllä kohtuullisen kauniita nopeilla syötöillä ja vedoilla poikkareista viimeisteltyjä osumia, mutta tyylipisteillä näitä pelejä ei yleensä ole voitettu. Peli ratkesi lopulta parisen minuuttia ennen loppua Phantomsille, kun Wankersin hiukan liian innokas neljän miehen rintamahyökkäys katkesi keskiviivalle ja vastustaja pääsi kääntämään kahdella tai kolmella miehellä yhtä vastaan sekä käytti tämän tilaisuutensa tehokkaasti.

IV-divaria:Wankers-SBS KM 3-1
Näiden joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa tällä kaudella Wankers oli selkeästi ottavana osapuolena, mutta onnistui kuitenkin puristamaan tasapelin hyvän taistelun jälkeen. Tällä kertaa peli sujui huomattavasti tasaisemmissa merkeissä. Varsinkin pelin alkupuolisko sujui Wankers näkökulmasta kohtuullisen hyvien eikä vastustaja päässyt pallon kanssa hyökätessään juuri muualle kuin kulmiin pyörimään. Wankers sen sijaan sai lopulta naputeltua taas sen vakiomäärän osumia tähänkin peliin eli kolme kappaletta. Kalkkilan Majakalla oli loppujen lopuksi myös useita hyviä paikkoja kasvattaa maalitiliään, ja pelin loppupuoliskolla useampiakin jopa loistavia mestoja. Vastustajalla oli kuitenkin vetojen tarkkuus tällä kertaa jopa huonompi kuin Wankersilla yleensä ja kun Wankersin maalivahdiltakaan ei apuja sinne suuntaan herunut, niin Majakan saldoksi jäi vain yksi viimeisen vitosen aikana syntynyt osuma. Wankersin esitys tässä jälkimmäisessä pelissä oli kokonaisuutena jo selvästi parempaa eivätkä pallot enää karkailleet aivan niin paljon kuin Phantoms -pelissä.

 Putki poikki divarissa 16.12.2012 

Wankers irtautui tasapeliputkesta häviämällä divarikierroksen ainoassa ottelussaan FBC:n kakkosjoukkueelle. Matsi oli samalla syyskauden ja vuoden 2012 viimeinen.

Wankers-FBC II 3-5
Wankersin laajasta ringistä oli tällä kertaa pelikuntoisena paikalla vain kuusi kenttäpelaajaa ja maalivahti. Tämän vuoksi tavoitteena olikin jättää turha hosuminen vastustajalla ja pelata "fiksusti". Ensimmäisessä erässä homma toimi kohtuullisen hyvin puolustuksen osalta ja Wankersillekin aukesi useampi maalipaikka. Erän ainoan maalin teki kuitenkin FBC ylivoimalla. Toisessa erässä mentiin saman kaavan mukaisesti - Wankers kilautti kertaalleen tolppaankin, mutta ainoan maalin teki vastustaja YV:llä kun Wankersin pelaajilla oli jalat hapoilla eikä enää ehditty estämään. Kolmannen erän alussa peli näytti ratkeavan FBC:n tehdessä pari maalia lisää ja siirtyessä 4-0 johtoon. Wankers kuitenkin tuli vielä ja iski kolme osumaa perätysten. Tässä vaiheessa peliä oli vielä jäljellä pari minuuttia ja FBC:llä pientä paniikkia havaittavissa. FBC sai kuitenkin pallon haltuunsa ja pyöritteli sitä omalla kenttäpuoliskollaan eikä Wankersilla riittänyt enää jalkaa antaa kunnon painetta. Peliajan loppuessa riistoa oli kuitenkin pakko yrittää, mutta samalla keskusta aukesi ja FBC pääsi ratkaisemaan pelin parhaalta sektorilta. Tasapeliputkessa 10.12.2012 

Hallisarjaa:Wankers-Yrmyt 4-4
Hallisarjaa:Wankers-Sählyporukka 4-4


Wankers jatkoi hallisarjankin pelejä tasaisissa merkeissä. Melko sekavissa väännöissä Yrmyjä ja Sählyporukkaa vastaan päädyttiin molemmissa lopulta tasapeliin.

Wankersin peli oli melko kaukana parhaiden päivien tasosta, mutta eipä tuo vastustajienkaan peli kovin kummoisesti rullannut. Ensimmäisessä pelissä Yrmyjä vastaan Wankers oli jopa puolivahingossa ottamassa voittoa, mutta onnistui kokeneena tasapelijoukkueena hukkaamaan kahden maalin johdon viimeisen puolen minuutin aikana.

Syyskauden viimeinen peli on ohjelmassa ensi sunnuntaina kun Wankers kohtaa Leaf Areenalla FBC:n kakkosjoukkueen klo 12. Tervetuloa seuraamaan Turun viidenneksi hitainta salibandyä - lopputuloksena tulee todennäköisesti olemaan 3-3 tasapeli.

 Pisteet jakoon divarissa 6.12.2012 

Wankers-Salamanders 5-5

Wankersin pelit IV-divarissa jatkuivat viime viikonloppuna yhdellä matsilla. Lähtököhdat peliin eivät olleet kaksiset - Wankers oli saanut paikalle vain kahdeksan kenttäpelaajaa ja vastassa oli vahvan syksyn pelannut lohkokakkonen Salamanders.

Wankers pelasi kuitenkin jopa erinomaisen ensimmäisen erän ja hyödynsi loistavasti Salamandersin flegmaattisuuden. Pallo ja miehet liikkuivat iloisesti ja syötönkatkoista päästiin jatkuvasti vaarallisille tekopaikoille. Erä menikin Wankersille puhtaasti 4-0. Toiseen erään Salamanders paransi ja peli tasoittui. Wankersille avautui silti useita tekopaikkoja, mutta viimeistely ei ollut enää ensimmäisen erän tasolla. Salamanders kavensi 1-4:ään ylivoimalla, mutta tämän Wankers sai vielä nopeasti kuitattua ja viimeiseen erään päästiin taas neljän maalin johdossa. Kolmas erä olikin sitten enimmäksen viivytystaistelua väsyneillä miehillä. Wankersilla olisi silti edelleenkin ollut riittävästi paikkoja naulata peli kotiin, mutta tolppia lähemmäs ei enää päästy. Salamanders sen sijaan oli saanut vetoihinsa tarkkuutta ja hyödynsi taas yv:nsä sekä pari muuta Wankersin puolustusvirhettä. Salamandersin harmittava tasoitus syntyi vain muutamia sekunteja ennen täyttä peliaikaa tarkalla vedolla pienestä kulmasta.

Voiton menettäminen viime hetkillä jäi kaivelemaan, mutta pelistä jäi silti kokonaisuutena positiivinen jälkimaku. Kahdessa ensimmäisessä erässä Wankersin esittämä peli oli kuitenkin sellaista, jolla voidaan napsia jatkossakin pisteitä keneltä tahansa tämän lohkon joukkueelta.


 Hallisarjassa voitto ja tappio 26.11.2012 

Wankers jatkoi lauantaina pelejään hallisarjan liigassa.

Wankers-Poliisit 4-0
Päivän ensimmäisessä pelissä Poliiseja vastaan Wankers lähti murtamaan vastustajan sumppua reippaalla kävelyvauhdilla. Wankersin peli oli taas aluksi melko nihkeän näköistä ja Poliiseilla taisinkin olla ensimmäisessä erässä vaarallisemmat paikat maalintekoon. Erätauolle mentiin tästä huolimatta Wankersin 1-0 johdossa. Toisessa erässä yhdellä vaihtomiehellä operoineet Poliisit taisivat hiukan väsähtää. Wankers sai vastaavasti omaa peliään rullaamaan paremmin ja onnistui luomaan tehokkaamin maalipaikkoja. Lopputuloksena kolme maalia toiseen erään ja puhdas 4-0 voitto.

Wankers-Turku Blue Balls 5-6
Toisesta pelistä Wankersin tiedotusosaltolla ei varsinaisesti ole näköhavaintoja, mutta huhut kertovat, että pelin ensimmäisen kymmenen minuutin aikana oltaisiin kontattu taas oikein urakalla ja annettu vastustajalle viisi maalia eteen. Tämän jälkeen otteet ovat parantuneet ja Wankers on päässyt vielä peliin mukaan toisessa erässä. Lopussa aika on kuitenkin taas loppunut kesken ja tasoitusmaali jäänyt tekemättä.

 Divarissa ei kulkenut 18.11.2012 

Wankers matkusti lauantaina kauden ensimmäisiin matkapeleihin Pöytyälle, missä IV-divari jatkui turnauksella paikallisessa Kisariihessä. Pelialustana ei odotuksista poiketen ollutkaan pomppuista parkettia ja peliareena oli muutenkin lievästä alimittaisuudesta huolimatta ihan ok. Lisäksi jälkimmäiseen peliin oli järjestävä joukkue saanut yllättäen houkuteltua lehterit täyteen yleisöä. Paljon muuta positiivista ei näistä peleistä sitten käteen jäänytkään, sillä Wankersin peli luisti kuin mummon potkukelkka sulalla soratiellä.

Wankers-TVA 1-7
Ensimmäisessä pelissä kohdattiin vanha tuttu TVA, joka ennen tätä peliä oli sarjataulukossa pisteen verran Wankersia perässä. Wankers ei saanut pelin alussa jalkoja liikkeelle ja tämän lisäksi vastustajan päivää helpotettiin jatkuvilla merkkausvirheillä ja muilla hölmöilyillä. Näistä TVA kiitti ja kuittasi itsensä kolmen maalin johtoon. Erän loppuun Wankers sai toivoa herättävän kavennuksen, mutta toisessa erässä suorittaminen oli edelleen kokonaisuutena heikkoa ja TVA kasvatti johtoaan. Kolmannessa erässä Wankers pääsi karvausta nostamalla näennäisesti vähän paremmin peliin mukaan, mutta tehot ja terävyys puuttuivat eikä lisämaaleja TVA:n päätyyn nähty. TVA rumensi lukuja vielä parilla osumalla ja otti ansaitsemansa voiton.

Wankers-PöU 1-3
Päivän toisessa pelissä vastaan asettui turnauksesta järjestysvastuussa ollut kotijoukkue, jota kannustamaan oli saapunut katsomon täydeltä yleisöä. Wankers aloitti pelin hivenen TVA-peliä jämäkämmin, mutta välillä oltiin silti omassa päässä pienessä pulassa ja hyökkäyspäässä parhaille vetosektoreille päästiin turhan harvoin. Ylivoimaa Wankers sai yrittää pariin kertaan, mutta vedot paukkuivat näissäkin yli tai ohi. PöU sen sijaan viimeisteli kertaalleen jokaisessa erässä tuhlaten näiden lisäksi vielä muutaman a-luokan paikan. Wankersin hyökkäyspeli ei ollut tällä kertaa tarpeeksi liikkuvaa ja pallon kanssa ajauduttiin liikaa kulmiin ja laitoihin pyörimään. Harvoista paikoista olisi pitänyt viimeistellä huomattavasti kovemmalla prosentilla, jotta voitosta olisi voitu tosissaan taistella. Kolmannen erän lopussa tullut kavennus tuli nyt liian myöhään, eikä kuudella kenttäpelaajallakaan saatu lopussa enää mitään kovin vaarallista aikaisesksi.


 Tappio ja voitto divarissa 4.11.2012 

Wankers lähti kohentamaan peli-ilmettään eilisen hallisarjan mahalaskun jälkeen sunnuntain divarikierrokselle. Pelipaikkana oli tällä kertaa treeneistä tuttu kotikenttä ja Wankersin peli näyttikin enimmäkseen selvästi eilistä paremmalta.

Wankers-Musketeers 2-3
Ensimmäisessä pelissä kohdattiin uusi tuttavuus Musketeers, jonka kakkosjoukkuetta vastaan oli toki viime kaudella vitosessa pelattu pariin otteeseen. Tämä peli sujui tasaisissa ja vähämaalisissa merkeissä kolmannen erän tasatilanteeseen 2-2 asti. Musketeers sai luotua ehkä useampia vaarallisia paikkoja kuin Wankers, mutta peitto- ja maalivahtipeli on riittävän hyvässä kunnossa, jotta pelissä pysyttiin silti hyvin mukana. Pelissä nähtiin useita jäähyjä, joiden joukossa oli myös muutama melko omituisesti tuomittu istunto molempiin suuntiin. Jäähyjen aikana tehtiinkin suurin osa ottelun maaleista, mukaanlukien pelin voittomaaliksi jäänyt Musketeersin 3-2 osuma. Viimeisillä minuuteilla Wankers sai vielä pitkän pyörityksen kuudella viittä vastaan vastustajan päätyyn eikä tasoituskaan ollut kovin kaukana. Peli päättyi kuitenkin tasoitusmaalin sijaan erittäin ikävään ja valitettavaan tilanteeseen aivan viimeisillä sekunneilla, josta Wankers -pelaajalle tuomittiin ihan perustellusti TOR ja vastaparille jotain pienempiä minuutteja.

Wankers-PaPeNu 4-2
Toisessa matsissa vastaan asettui Wankersin tavoin keski-iältään kevyesti kolmenkympin ylittänyt PaPeNu. Peli olikin mukavaa old school salibandyä ilman turhia spin around -veivejä tai muita omituisuuksia. Tasaisissa merkeissä mentiin tässäkin ja vaikka PaPeNu karvasi yllättävän korkealta, ei kovin montaa tuhannen taalan paikkaa avautunut kumpaankaan päähään. Peli ratkesi lopulta Wankersin hyvään av-peliin, maalivahdin pariin ratkaisevaan torjuntaan sekä parempaan viimeistelyyn. Lopputuloksena siis ilahduttava voitto hyvän kolmannen erän jälkeen ja kaksi sarjapistettä mukaan.

 Mahalasku hallisarjassa 3.11.2012 

Jos edellisen peliviikonlopun aikana Wankersilta nähtiin paljon hyvää joukkuepeliä ja -puolustamista, sekä hyvin vähän pahoja virheitä pallon kanssa, niin tänä launtaina homma meni sitten täysin päinvastoin. Toisesta pelistä raavittiin silti yksi piste mukaan keskinkertaisellakin esityksellä, joten olisi tämä huonomminkin voinut mennä.

Wankers-Aurajoki Oilers 5-5
Peli Oilersia vastaan alkoi taas vaihteeksi heikommanpuoleisesti kun noin minuutin pelin jälkeen vastustaja kiitti Wankersin lepsusta puolustamisesta maalin muodossa. Tämän jälkeen oltiinkin sitten suurin osa peliä takaa-ajajina, kun Oilers onnistui kuittaamaan Wankersin tasoitukset yleensä melko pian uudella johto-osumalla. Vastustaja puolusti melko passiivisesti, mutta hyökkäsi aggressiivisesti eikä Wankers oikein onnistunut realisoimaan pallonhallintaa vaarallisten paikkojen muodossa. Vaikka aivan herkkupaikoille ei juurikaan päästy, niin maaleja saatiin silti kohtuullinen määrä kasaan ja pelin loppupuolella Wankers näytti ratkaisevan pelin siirtymällä 5-3 johtoon kun peliaikaa oli jäljellä noin kaksi minuuttia. Loppu menikin sitten aivan vihkoon ja vastustaja teki sen tarvittavat kaksi osumaa. Wankersilla oli myös paikat ratkaista peli tyhjiin ennen vastustajan tasoitusta, mutta eipä maistunut tällä kertaa.

Wankers-Wäinöt 0-11
Toinen ottelu olikin sitten toivoittavasti Wankersin tämän kauden ja mielellään vielä parin seuraavankin kauden pohjakosketus. Wäinöt olivat toki myös erittäin hyviä tänään, mutta yhdentoista maalin turpasauna on silti jotain mitä ei olisi Wankersin uskonut joutuvan ottamaan vastaan. Wankers ei päässyt oikein missään kohtaa peliin mukaan ja ensimmäisen erän jälkeen tilanne oli jo 0-6 Wäinöille. Toiseen erään yritettiin parantaa ja alkupuoliskolla ei juuri maaleja päästetty, vaikka peli ei muutoin kovin paljon paremmalta näyttänyt. Pari kertaa Wankers pääsi yrittämään myös ylivoimaa, mutta näistä ei taidettu saada edes vetoja vastustajan maalia kohtia ja vastustaja sai niiden aikana useamman pahan vastahyökkäyksen, joista taisi ainakin yksi av-maalikin tulla. Lopussa selkäranka napsahti kun yritykset kuparisen rikkomiseen johtivat vain Wäinöjen vastahyökkäyksiin ja lisämaaleihin. Onneksi tämä oli kuitenkin vain yksi peli muiden joukossa ja sunnuntaina lähdetään taas 0-0 tilanteista pelaamaan divaria. Takin napit ainakin ovat nyt tiukasti kiinni ja sopiva kiukku päällä - katsotaan mihin se riittää.


 Onnistunut viikonloppu 15.10.2012 

Wankersin viikonloppu meni tuloksellisesti nappiin kun lauantain molemmista hallisarjan peleistä sekä sunnuntain IV-divarin pelistä napsittiin voitot. Pelillisestikin tuntui että homma alkoi luistamaan sitä paremmin mitä pidemmälle viikonloppu eteni.

Hallisarjaa: Wankers-Sultans of Swing 4-3
Täksi kaudeksi ArPan tavoin hallisarjan liigaan noussut Sultans oli joukkueena kokonaan uusi tuttavuus. Peli alkoi tasaisissa merkeissä, mutta pelin edetessä Wankers sai pienen yliotteen ja oli toisen erän puoleen väliin menessä siirtynyt 4-1 johtoon. Peli tuntui olevan hyvin näpeissä, mutta viimeisen kympin aikana vastustaja onnistui vielä paineistamaan Wankersin muutamiin virheisiin ja laittoi pelin tiukaksi. Tasoihin asti vastustajaa ei kuitenkaan päästetty ja peli päättyi nihkeän tuntuiseen voittoon.

Hallisarjaa: Wankers-ArPa 4-3
Toinen uusi tuttavuus ArPa oli melko samantyyppinen ja samantyylistä peliä pelaava porukka kuin aikaisemmin kohdattu Sultans. Wankersin peli rullasi periaatteessa paremmin kuin päivän ensimmäisessä matsissa ja erityisesti pelin käännöt riistojen jälkeen lähtivät vauhdikkaasti omasta päästä kun paikka oli. Valitettavasti Wankersin viimeistely ei ollut aivan parhaalla mahdollisella tasolla ja terävämmin paikkansa käyttänyt vastustaja pysyi hyvin pelissä mukana. Kun ArPa pari minuuttia ennen loppua pääsi tasoittamaan Wankersin maalin johdon tilanteeksi 3-3 niin tasapeli näytti hyvin todennäköiseltä tulokselta. Noin minuutti ennen loppua Wankers iski sittenkin vielä kertaalleen ja nappasi molemmat pisteet mukaansa.

IV-divisioonaa: Wankers-Bulls 7-1
Viikonlopun ainoassa divaripelissä kohdattiin kauden avauspisteitään metsästänyt Bulls. Bulls tiedettiin vaaralliseksi vastahyökkäysjoukkueeksi, jolle Wankers oli edellisessä kohtaamisessa pari kautta sitten hävinnyt rumin lukemin. Tällä kertaa peli pysyi tasaisena ensimmäisen erän ajan. Bulls aloitti maalinteon terävän vastahyökkäyksen päätteeksi, mutta Wankers kuittasi tämän nopeasti toiseen päätyyn. Ensimmäisen erän jälkeen tilanne oli 1-1. Kahden viimeisen erän ajaksi Wankers otti komennon pelissä ja iski vastustamattomasti maalin toisensa perään. Oma paketti pysyi hyvin kasassa eikä vastustajaa päästetty enää yv-hyökkäyksiin tai muuhunkaan pahantekoon. Lopputuloksena tästä tylyhkö, mutta hyvälla omalla tekemisellä ansaittu kuuden maalin voitto.

 Kohtuullinen IV:n avaus 30.9.2012 

Wankers pääsi taas yhden kauden tauon jälkeen maistelemaan IV-divarin menoa kun kausi korkattiin lauantai-iltana Leaf Areenalla. Avauskierroksen jälkeen Wankers jatkaa ilman tappioita...mutta myös ilman voittoja.

Wankers-Phantoms 3-3
Kauden ensimmäisessä pelissä kohdattiin Wankersin tavoin vitosesta noussut Phantoms, joka oli jo aiemmin samana päivänä napsinut voiton Bullsista. Peli alkoi Wankersin kannalta murheellisesti kun heti ensimmäinen avausyritys päättyi Phantoms katkoon ja sitä seurannut veto maaliin. Tämän jälkeen Wankerskin pääsi peliin mukaan ja sai helposti pallonhallinnan itselleen Phantomsien keskittyessä puolustamiseen sekä vastahyökkäyspaikkojen kyttäämiseen. Phantoms jaksoi puolustaa tiiviisti eikä Wankers onnistunut paikoistaan kovin korkealla prosentilla. Muutamia maaleja sentään saatiin aikaan ja välissä Phantomskin teki yhden. Näiden jälkeen kolmannen erän viimeiselle minuutille asti päästiin maalin johdossa ja peli tuntui olevan hyvin hanskassa. Phantoms pääsi kuitenkin vielä tasoittamaan kyseenalaisesti tuomitun jäähyn jälkeisestä vaparista - tilanteesta missä kukaan Wankers pelaaja eikä toinen tilannetta lähempänä ollut tuomari ei rikettä nähnyt.

Wankers-SBS KM 3-3
Illan toisessa pelissä vastaan asettui viime kaudella vielä III-divaria pelannut Kalkkilan Majakka. Vastustaja olikin selvästi edellistä taitavampi ja pelasi enimmäkseen ihan kauniin näköistä ja vauhdikasta syöttörallia. Vaikka Majakka pääsi peliä enimmäkseen viemään niin Wankers puolusti hyvin koko joukkueen voimin ja pallollinen hyökkäyspelaaminenkin oli ajoittain hyvinkin järkevää ja välillä jopa juonikasta. Toki Wankersin maalivahti taisi joutua hikoilemaan hiukan vastapuolen virkaveljeä enemmän. Wankers teki pelin ensimmäisen maalin ja sen jälkeen mentiin vuorotahtiin maalien teossa kunnes SBS KM siirtyi kolmannessa erässä ensimmäistä kertaa johtoon tilanteeseen 2-3. Wankers sai tilaisuutensa vielä tasoittaa vastustajan jäähyn aikana ja tämä tilaisuus onnistuttiinkin nopeasti hyödyntämään. Loput viitisen minuuttia pelattiin ilman selkeitä maalipaikkoja kumpaankaan päähän ja pisteet menivät tässäkin jakoon. IV-divarin otteluohjelma 21.8.2012 

Divarin otteluohjelma on julkaistu ja viety kalenteriin. Kausi alkaa lauantaina 29.9. klo 17:00 ja viimeinen turnaus on 23. maaliskuuta. Pöytyälle matkustetaan kaksi kertaa, muuten kaikki matsit Turun halleissa. Vastuuturnauksemme on lauantaina 23.2.2013.

 IV-divarin lohkojako 16.8.2012 

Länsirannikon aladivarien lohkojaot on vihdoin julkaistu. Wankers on kaudelle 2012-2013 sijoitettu "Turku" -lohkoon. Matkaturnauksia tuskin siis tulee olemaan mahdollista Pöytyän reissua lukuunottamatta.

MD4-11
FBC Turku 2
SBS KM
TVA
Musketeers
PaPeNu
Pöytyän Urheilijat
Bulls
Salamanders
Phantoms
Wankers


Suurin osa joukkueista onkin jo aikaisemmilta kausilta Wankersille tuttuja, ainoastaan Musketeersia ja Pöytyän Urheilijoita vastaan ei pelejä taida ennestään olla.

Joukkueiden voimasuhteet jäävät aikanaan nähtäväksi, mutta eniten halukkuutta nousuun lienee FBC:n, PöU:n, KM:n ja TVA:n suunnassa. Tuttuun tapaan lohkon kolme viimeistä putoaa vitoseen, voittaja nousee ja kakkonen karsii ylöspäin.

Mielenkiintoisena lisähuomiona todettakoon, että Wankersin viime kauden V-divarilohkon voittanutta Ky-Sporttia ei Länsirannikon lohkoissa näy lainkaan.


 Divarissa lohkokolmosia 25.3.2012 

Wankers päätti kautensa V-divarissa kahteen selvään voittoon. Näiden voittojen myötä lopulliseksi pistesaaliiksi muodostui 28 pistettä, joilla jäätiin yhden pisteen päähän lohkon kärkikaksikosta (Ky-Sport & OU). Muiden Länsirannikon 5-divarilohkojen lopulliset sarjataulukot eivät vielä ole selvillä, mutta näyttää erittäin vahvasti siltä, että tuo 28 pistettä olisi riittämässä nousuun IV-divariin parhaana kolmosena lohkoista 19-22. Virallinen vahvistus tälle saataneen lähiaikoina.

Wankers-Röda Laget 7-1
Wankers-Valpas 13-2

Sekä Röda Lagetia että Valpasta vastaan oli syyskierroksella pelattu melko nihkeät ottelut ja otettu niukat voitot, joten ennakkoon peleistä odottettiin hankalampia kuin niistä lopulta muodostui. Molemmissa peleissä kupletin juoni oli kutakuinkin se että Wankers hyvällä pelillään vei vastustajalta pallollisena tilan pois, voitti irtopallot, käänsi peliä terävästi, syötteli helposti vastustajan karvauksesta ohi ja namutteli hienoja maaleja syöttörallien päätteeksi. Kun vastustajille ei myöskään annettu käytännössä lainkaan ylivoimahyökkäyksiä niin numeroista muodostui melko tylyt. Tosin vastustajilla ei ollut näissä peleissä enää panosta ja Röda Lagetilla oli vielä höysteenä pientä sekoilua joukkueen saamisessa ajoissa pelipaikalle, mutta Wankersin peli näytti kuitenkin kokonaisuutena oikein mainiolta ja voittoihin on tietenkin aina mukava päättää (divari)kausi.


UPDATE! V-divarin lohkojen 19-22 lopulliset sarjataulukot ovat nyt selvillä.

Alla lohkojen kolmoset statseineen - Wankersin nousu IV-divariin lienee tällä selvä!!

Wankers (18 peliä, 28 pistettä, 1,56 p/peli)
KaaRo (16 peliä, 24 pistettä, 1,50 p/peli)
SBS Kesäterä (16 peliä, 20 pistettä, 1,25 p/peli)
SBS Masku III (21 peliä, 23 pistettä, 1,10 p/peli)


 V-divarin ratkaisupelit 26.2.2012 

Wankers kohtasi V-divarin toiseksi viimeisellä kierroksella kaksi muuta joukkuetta top nelosesta, jotka molemmat olivat ennen tätä kierrosta yhden pisteen Wankersin edellä. Voitot olisi tarvittu molemmista peleistä, mutta vain yhteen kyettiin. Wankersin paras mahdollinen sijoitus kauden lopussa lienee täten lohkokolmonen, mutta tämäkin edellyttää voittoja viimeisestä turnauksesta sekä parin muun pelin päättymistä toivotulla tavalla. Tässä vaiheessa on myöskin vaikea vielä ennakoida riittäisikö tuo sijoitus nousuun parhaana lohkokolmosena, joten lienee parempi pelailla pelit pois ja katsoa sen jälkeen mikä on tilanne.

Wankers-Ky-Sport 1-7
Ensimmäiseen peliin lähdettiin periaatteessa ihan hyvällä sykkeellä, mutta valitettavasti vastustaja oli tässä matsissa selkeästi parempi. Ensimmäisessä erässä vastustaja teki kolme maalia Wankersin nollaa vastaan. Kaikissa näissä kuvio oli kutakuinkin se että Ky-Sport ajoi aggressiivisesti omien riparien perässä maalille ja runttasi pallon sisään kun Wankers -pelaajat eivät olleet samalla vauhdilla sitä siivoamassa pois. Wankerskin sai toki pitää pelissä palloa ja pyöriä kulmissa, mutta hyvät vetopaikat jäivät melko vähiin ja näistäkään ei useimmiten saatu vetoa maalille saakka tai maalia kohti. Ky-Sport sen sijaan päätti useimmat nopeistä käännöistä lähteneet vastahyökkäyksensä vaarallisiin vetoihin maalia kohtia ja kasvatti näistä johtoaan seitsemään maaliin ennen Wankersin kosmeettista kavennusta. Ky-Sport taisi tällä voitolla varmistaa paikan nelosessa ensi kaudella, joten onnittelut heille siitä.

Wankers-OU 5-3
Toiseen peliin astelikin sitten ensimmäisen pelin kyykytyksessä ärsyyntynyt Wankers. Kun OU vielä oli saapunut hieman kapeammalla ringillä tämänkertaiseen turnaukseen niin pelin painopiste runtattiin heti alusta asti vauhdilla vastustajan päätyyn. Ensimmäiset minuutit kuluivatkin Wankersin hyökätessä, mutta maaliin ei osuttu ja tämän jälkeen OU iski pallon heti ensimmäisestä kaaripallohyökkäyksestä Wankers -rysään. Tästäkin eteenpäin Wankers vei peliä ja loi vahvaa painetta OU -päätyyn, mutta vielä kaksi seuraavaakin maalia tehtiin silti "väärään" päähän ennen kuin Wankers sai pelin auki maalien muodossa. Paikkoja luotiin jatkuvalla syötöllä ja OU:n johto ajettiin kiinni, mutta vasta kolmannessa erässä tasavajaalla päästiin ensimmäistä kertaa siirtymään johtoasemaan ja tilanteeseen 4-3. Tämän jälkeen Wankers osui vielä kertaalleen ja nämä jäivätkin loppulukemiksi. Jos ensimmäisessä pelissä oltiin jalalla hitaampia ja hävittiin suurin osa irtopalloista niin tässä pelissä tilanne kääntyi toisinpäin ja paremmalla viimeistelyllä lukemat olisivat jälleen kerran voineet olla huomattavasti selkeämmätkin.


 Maalijyvä löytyi 22.2.2012 

Wankers onnistui helmikuun ensimmäisissä peleissä heiluttelemaan vastustajien maaliverkkoja huomattavasti nihkeästi sujunutta tammikuuta useammin ja keräsi samalla tärkeitä pisteitä sekä hallisarjassa että divarissa

Hallisarja:Wankers-Turku Blue Balls 8-1
Wankers joutui tällä kertaa lähtemään molempiin hallisarjan peleihin vain muutamalla vaihtomiehellä, mutta eipä vastustajillakaan pelaajia kovin runsaasti penkillä istunut. Ensimmäisessä pelissä Turku Blue Balls joutui Wankersin maali-ilottelun kohteeksi. Wankers laittoi pallon liikkumaan ja syötteli ohi vastustajan karvauksen sekä käänsi peliä nopeasti vastustajan pallonmenetyksistä. Näin hankitut yv-hyökkäykset hyödynnettiin nyt myös selvästi normaalia tehokkaammin. Kun vastustajan vedot vastaavasti paukkuivat enimmäkseen yli ja ohi maalin niin voittajasta ei jäänyt epäselvyyttä.

Hallisarja:Wankers-Sählyporukka 6-5
Sählyporukkaa vastaan hivenen väsähtänyt Wankers puolustus joutui pariin kertaan pahasti vietäväksi kun vastustajan kaaripalloja ei saatu tarpeeksi hyvin katkottua. Hyökkäyspäässä Wankers oli kuitenkin riittävän tehokas ja koko peli mentiin maalin tai parin johdossa mikä piti loppuun asti

V-Divari:Wankers-Musketeers 2 7-4
Divarissa Wankers oli pakkovoittojen edessä kun vastassa oli kaksi sarjataulukon alemman puoliskon joukkuetta. Kumpaakaan vastaan esitys ei ollut mitenkään suvereeni ja vastustajillakin oli hetkensä, mutta kovin tiukoiksi pelit eivät loppujen lopuksi muodostuneet. Musketeers -pelissä Wankers johti ensimmäisen erän jälkeen 3-1, mutta toisen erän alussa tuli heikompi hetki jonka aikana Musketeers tuli pariin otteeseen maalin päähän. Toisen erän loput maalit teki kuitenkin Wankers ja kolmanteen lähdettiin 6-3 lukemista. Tämän lähemmäksi vastustajaa ei sitten enää päästettykään vaikka molemmat joukkueet osuivatkin vielä kertaalleen.

V-Divari:Wankers-HIF 8-3
Toisen pelin alku lupaili Wankersille hyvinkin vaikeaa matsia kun HIF siirtyi pelin kolmannella minuutilla johtoon eivätkä Wankersin hyökkäykset tuottaneet ensimmäisessä erässä tulosta. Toisessa erässä maaleja sitten alkoi Wankersillekin tippumaan ja kun loppua kohti HIF innostui ottamaan useampia kaksiminuttisia, niin peli kääntyi odotettua helpommin Wankersille. Ylivoimatkin onnistuttiin tällä kertaa käyttämään 75%:sti hyödyksi.

Divarin kärkipaikoista on edelleen tiukkaa kilpailua kun neljä joukkuetta on pisteen sisällä. Muilla kärkijoukkueilla on Wankersin tavoin pari keskinäistä peliä jäljellä ja varaa ottaa yksi tappiokin toisin kuin Wankersilla, jonka täytynee käytännössä edetä tappioitta mikäli kahden joukkoon halutaan. Haastavia ja panoksellisia pelejä siis edessä ensi sunnuntaina Lietohallissa Ky-Sporttia ja OU:ta vastaan, joissa voittoihin vaadittaneen erittäin hyvää onnistumista Wankersilta.

 Tammikuun loput pelit 2.2.2012 

Wankers pelasi tammikuun jälkimmäisellä puoliskolla kaksi peliä hallisarjaa ja kaksi peliä divaria. Wankersin pistepotti karttui näistä huomattavasti toivottua niukemmin ja pelilliset esitykset jättivät paljon parannettavaa.

Hallisarja:Wankers - Team-17 4-1
Tuloksellisesti ainoa valopilkku tällä jaksolla. Wankers -hyökkääjät olivat viisaasti säästäneet kauden laadukkaimmat vedot tähän matsiin ja suorastaan maagisen viimeistelyn siivittämänä Wankers karkasi heti pelin alussa kolmen maalin johtoon. Tämän jälkeen voittoon riittikin järkevä oman maalin puolustaminen sekä yksi tehokkaasti käytetty vastahyökkäysmahdollisuus.

Hallisarja:Wankers - Yrmyt 92 3-6
Kahdella vaihtomiehellä peliin lähtenyt Wankers esitti tässäkin pelissä hyvää viisikkopuolustamista sekä tehokkaita vastaiskuja. Kahdeksan minuuttia ennen loppua oltiin jopa johdossa ja voitossa kiinni, mutta sitten väsymys alkoi painaa liikaa. Wankers ei enää paikoistaan maaliin osunut, mutta Yrmyt "yllättäen" olivat huomattavasti tehokkaampia. Harmittava tappio kun enemmäkin olisi ollut tarjolla, mutta ei kuitenkaan niin turhauttava kuin kaksi seuraavaa divaripeleistä tullutta.

V-divari:Wankers - River Rats 1-6
Sekä River Rats että SBS Lieto oli voitettu kauden ensimäisissä kohtaamisessa helpohkosti. Nyt kuitenkin tuli lunta tupaan molempia vastaan kun Wankersin peli ei missään vaiheessa lähtenyt sujumaan syksyn malliin. River Rats pelasi toki selvästi paremmin kuin syksyllä, mutta myös Wankersin esitys oli masentavan heikko. Syöttöjä ei saatu omille/haltuun ja lähes kaikki irtopallot hävittiin. Ainoa maali saatiin tehtyä YV:llä ja muita hyviä paikkoja ei ensimmäisen erän alkua lukuunottamatta juurikaan ollut.

V-divari:Wankers - SBS Lieto 1-4
Lietoa vastaan Wankers paransi peliään ainakin näennäisesti ja ensimmäinen erä näytti vielä lupaavalta vaikka päättyikin maaleitta. Pelin ensimmäisessä erässä nähty tsemppaaminen kuitenkin hyytyi kun Wankers tuskastui tehottomuutensa kanssa ja Lieto napautteli paikoistaan pari maalia. Liedon noppaa ei saatu jatkossakaan murrettua eikä todellista takaa-ajoa aikaan missään vaiheessa, vaikka kuparinen kolmannessa erässä rikottiinkin. Lopussa maalivahdin poisotto päättyi sitten lähes välittömästi Liedon 4-1 niittiin.


 Kevätkausi käynnissä 17.1.2012 

Wankers palasi joulun jälkeen kaukaloon ensin muutamalla hallisarjan pelillä, joiden jälkeen viime viikonloppuna olikin taas ohjelmassa V-divaria. Kokonaissaldo näistä vuoden ensimmäisistä peleistä oli kolme voittoa ja yksi tappio.

Hallisarjassa kohdattiin ensimmäisessä pelissä Aurajoki Oilers, joiden kanssa pelattiin syksyllä tiukka, Wankersin niukkaan 5-6 tappioon päättynyt matsi. Tällä kertaa ei Oilersia kuitenkaan onnistuttu kunnolla haastamaan vaan oltiin perässä vähän joka osa-alueella. Lopputuloksena selvä 1-6 tappio.

Päivän toisessa pelissä kohdattiin Poliisit ensimmäisen kerran tällä kaudella. Wankersin peli oli jo muilta osin parempaa kuin Oilersia vastaan, mutta maaleja ei vieläkään saatu tehtyä järkevässä suhteessa luotuihin paikkoihin nähden. Kolme maalia sentään saatiin aikaan ja se riitti tällä kertaa kun Poliisitkaan eivät järin tehokkaasti kaikkia paikkojaan pystyneet hyödyntämään.

V-divisioonassa ohjelmassa piti olla kaksi peliä, mutta ensimmäinen peli AFC Campus V:sta vastaan päättyi ennen alkamistaan luovutusvoittoon kun Campuksella ei valitettavan sairaskohtauksen vuoksi ollut enää riittävästi pelaajia.

Toisessa divaripelissä vastaan asettui Valpas, jota vastaan ei vielä syksyn aikana ehditty pelatakaan. Valpas oli hävinnyt joitain aiempia pelejään melko selvästi muille lohkon kärkijoukkueille, mutta tästä pelistä muodostui kevätkuntoiselle Wankers -nipulle melkoisen hankala. Valpas puolusti varsinkin pelin ensimmäisen puoliskon tarkasti eikä Wankers löytänyt maaleja tuovaa terävyyttä hyökkäyspeliin. Peruspyörityksellä ei maaleja missään vaiheessa tullutkaan, mutta pari hyvää katkoa, vastahyökkäystä sekä yksi vapari sentään päättyivät tuuletuksiin. Valpaskin onnistui pari kertaa maalinteossa, mutta hyydytti kirimahdollisuutensa turhiin jäähyihin, eikä Wankersilla lopussa mitään isompaa hätää enää ollutkaan.

Wankers-Aurajoki Oilers 1-6
Wankers-Poliisit 3-2
Wankers-AFC Campus V 5-0 (luovutus)
Wankers-Valpas 4-2

 1. tappio divarissa 18.12.2011 

Voittokulku V-divarissa päättyi kun Oripään Urheilijat veivät ansaitusti pisteet löysästi ja huolimattomasti esiintyneiltä Wankers -pelureilta. Toisesta pelistä Röda Lagetia vastaan saatiin sentään puristettua tärkeä voitto, vaikkei Wankersin suoritus siinäkään kauden parhaimpien pelien tasalla ollut.

Peli OU:ta vastaan kulki vielä ensimmäisen erän osalta tasaisesti ja pallonhallinta oli enimmäkseen Wankersilla. Wankersin peli oli nihkeää, mutta näytti kuitenkin vielä siltä että rutiinisuoritus ilman sen kummenpaa puristusta voisi riittää pisteisiin. Seuraavissa erissä Wankersin lukuisat harhasyötöt ja merkkausvirheet kuitenkin kostautuivat ja Wankersia tehokkaammin viimeistellyt ja aktiivisemmin irtopalloista taistellut OU pääsi parin maalin johtoasemaan. Jonkinlaista kiriä lopussa vielä yritettiin, mutta tulosta ei saatu yhtä tuomarien hylkäämää maalia enempää. Viimeisenä niittinä OU:n hyökkääjä päästettiin vielä liian helposti rumentamaan lukemia tyhjillään olleeseen Wankers -maaliin.

Toisessa pelissä Röda Laget:ia vastaan Wankersin peli-ilme oli jo kokonaisuutena parempaa. Pelin alussa tehtiin kuitenkin vielä parit bläkärit ja Röda pääsi käytännössä kahdesta ensimmäisesti kunnon hyökkäyksestään molemmista maalien makuun. Tämä ei silti Wankersin peliä hyydyttänyt vaan matsi väännettiin hitaasti mutta varmasti haltuun ja tehtiin taas voittoon tarvittavat maalit. Wankersin viimeistely oli kuitenkin jälleen aika nihkeää ja vastustajakin jaksoi vääntää loppuun asti, joten lopputuloksena oli tiukka yhden maalin voitto.

Yhdestä tappiosta huolimatta Wankers jatkaa sarjan kärjessä syyskauden jälkeen, mutta OU ja River Rats hengittävät niskaan yhden pisteen päässä eikä Ky-Sport:kaan ole kovin kaukana.

Wankers-OU 2-5
Wankers-Röda Laget 4-3


 V-divarissa kulkee 26.11.2011 

Wankers jatkaa divarissa edelleen puhtaalla pelillä - 26.11. pelatulla kierroksella voitot napsittiin HIF:stä ja Ky-Sportista.

Ensimmäinen peli HIF:iä vastaan oli temmoltaan melko rauhallinen, sillä vastustaja jäi omalle kenttäpuoliskolleen ottamaan vastaan Wankers -hyökkäyksiä ja keskittyi kyttäämään paikkoja vastahyökkäyksille. Wankers sai rauhassa pitää palloa ja pyöritellä, mutta varsinkin pelin alkupuolella HIF onnistui estämään Wankersin maalintekoyritykset kohtuullisen hyvin. HIF onnistui rakentamaan vain muutamia vaarallisia paikkkoja vastahyökkäyksillään, eikä nollapelin saalistanut Wankers veska J.Lehti ei ollut helposti yllätettävissä. Loppujen lopuksi Wankers jauhoi tarvittavat maalit ilman suurempaa dramatiikkaaa ja vei pelin selvästi 6-0.

Toinen peli olikin kiinnostavuudeltaa ja temmoltaan aivan eri luokkaa kun vastaan asteli lohkon kärkiottelussa Wankersin tavoin vielä ilman tappioita edennyt Ky-Sport. Wankers aloitti pelin räväkästi ja painoi pelin vauhdilla Ky-Sportin päätyä kohti. Hyvä painostus palkittiin heti alkuminuuteilla ylivoimalla vastustajan jouduttua rikkomaan. Yv oli kuitenkin tehotonta ja heti sen loputtua vastustaja pääsi ensimmäiseen kunnon hyökkäykseensä ja pakista suuntaa muuttanut veto yllätti Wankers maalivahdin. Pian avausmaalin jälkeen tuli lisää kylmää vettä niskaan kun vastustaja aavisti hyökkääjään syötön alaspäin pakille ja pääsi turhan halvalla iskemään Ky-Sportin jo kahden maalin johtoon. Wankers jatkoi kuitenkin peliä näistä hätkähtämättä ja vaikka vastustaja oli tähän mennessä kohdatatuista divarivastustajista selvästi liikkuvin ja kokonaisuutena tasoikkain nippu, niin peli alkoi kääntyä vääjäämättä Wankersille mitä pidemmälle kello kävi. Maali kerrallaan vastustajan johto ajettiin kiinni ja vaikka Ky-Sport vielä kertaalleen osuikin niin Wankers teki tarvittavat pari enemmän. Wankers onnistui tekemään pelistä vastustajalle ikävän joka pelaajan tehdessä hyvin duunia sekä pallon kanssa että ilman ja korjasi siten ansaitun voiton tästä V-divaripeliksi keskimääräistä tasokkaammasta väännöstä.

Wankers-HIF 6-0
Wankers-Ky-Sport 5-3

 Voitot kotiin V-divarissa 5.11.2011 

Wankers jatkoi tänään pelejään V-divarissa voitokkaasti hiukan heikommin menneiden hallisarjamatsien jälkeen. Kyseisistä hallisarjapeleistä Wankersin tiedotusvastaavalla ei ole näköhavaintoja, joten niistä ei muuta raportoitavaa taida olla kuin se että toisessa pelissä oltiin kuulemma selvästi ja toisessa vain vähäsen huonompia. Tänään divarissa voittoihin riitti melko perussuoritus molemmissa peleissä ja vaikka muutamia väläytyksiä välillä nähtiin, niin parantamisen varaa jäi vielä reilusti monellakin osa-alueella.

Kymmeneltä alkaneessa pelissä kohdattiin päivän ensimmäinen uusi tuttavuus River Rats, joka oli kauden aloitusturnauksesta saldottanut kolme pistettä. Vastustaja puolusti ja karvasi melko kurinalaisesti koko pelin ajan, mutta ei pystynyt juoksuvoimassa haastamaan kolmella täydellä ketjulla operoinutta Wankersia. Ensimmäisessä erässä Wankers oli terävimmillään ja vei sen lukemin 2-0. Peli vietiin silti turhan usein vastustajan kulmiin ja maalin taakse, mistä ei kuitenkaan päästy liikuttelemaan palloa riittävän nopeasti jotta paremmille paikoille olisi päästy useamminkin. Vastustaja hyökkäsi pallon saatuaan hyvin suoraviivaisesti ja hankki parhaat tilaisuutensa Wankersin huolimattomista pallonmenetyksistä. River Rats sai kavennettua heidän hyökkääjänsä päästyä pakkien välistä puolittaiseen läpiajoon, eikä taktinen rikekään estänyt siirretyn rangaistu(slaukau)ksen aikana syntynyttä maalia. Wankers kuittasi tämän maalin kuitenkin melko nopeasti eikä päästänyt sen jälkeen vastustajaa enää kahta maalia lähemmäksi. Loppujen lopuksi ehkä hiukan odotettua helpompi voitto, vaikkei loppunumeroissa sen isompaa eroa saatukaan aikaan.

Turnauspäivän päättäneessä pelissä vastaan asettui päivän toinen uusi tuttavuus Musketeers 2, joka luovutti pallon hallinnan suosiolla Wankersille ja keskittyi pääasiassa varjelemaan omaa maaliaan tiiviillä noppasumpulla. Tämän purkamisessa Wankersilla suuria vaikeuksia ja vaikka ensimmäiset n. 10 min pelattiinkin lähes yhtä päätä niin avausmaalin iski Musketeers matsin ensimmäisestä paikastaan Wankersin merkkausvirheen seurauksena. Wankersin kärsivällisyys kuitenkin riitti ja jauhaminen palkittiin ensin tasoituksella ja lopulta myös johtoasemaan ja voittoon tarvittavilla lisämaaleilla, joista yksi viimeisteltiin alivoimalla. Palloa pitäisi silti jatkossa liikutella nopeammin ja paremmilla syötöillä, jotta vastaavalla taktiikalla pelaavia vastustajia saataisiin rankaistua tehokkaammmin. Kaksi voittoa kuitenkin riitti valmennusjohtoa miellyttävästi sarjan kärkipaikan haltuunottoon tässä vaiheessa, joten ensi viikon treeneissä ei liene ohjelmassa viivajuoksua.

Wankers-River Rats 5-3
Wankers-Musketeers II 5-2


 V-divarissa voittoja 16.10.2011 

Wankers avasi divarikautensa sunnuntaina kahdella voitolla. Ensimmäisessä pelissä AFC:n vitosjoukkue ei kovin paljoa vastusta onnistunut tällä kertaa tarjoamaan ja peli olikin taputeltu lukemiin 12-0 hiukan toisen erän puolenvälin jälkeen. Wankersin maalivahdilla oli pelissä vain yksi torjunta.

Toisessa pelissä SBS Lieto pisti sitten jo selvästi kovemmin kampoihin. Vaikka Wankers pallollista peliä hienokseltaan veikin, niin ensimmäinen erän jälkeen tilanne oli vielä tiukasti 1-1. Toisen erän aikana pallonhallinta sitten alkoi realisoitumaan osumien muodossa ja Wankers hivuttautui parin maalin johtoasemaan. SBS Liedon parhaimmat paikat avautuivat Wankersin huolimattomien avausten ja keskialueen pomputtelujen seurauksena tulleina vastahyökkäyksinä, mutta näihin kuitenkin ehdittiin yleensä paikkailemaan tai ainakin häiritsemään riittävästi eikä vastustaja enää maaleilla juhlinut. Kolmannessa erässä Wankers naputteli vielä kolme maalia lisää ja korjasi päivän toisen voittonsa.

Wankers-AFC Campus 5 12-0
Wankers-SBS Lieto 6-1

 Kausi käyntiin 15.10.2011 

Wankers pääsi lauantaina viimein avaamaan kauden 2011-2012 sarjapelit kahdella hallisarjan matsilla. Vastassa oli tällä kertaa vanhat tutut eli Sählyporukka ja Aurajoki Oilers, joita molempia vastaan on tullut vuosien saatossa väännettyä varmaan pitkälle toistakymmentä kertaa.

Sählyporukkaa vastaan Wankersin kone käynnisteli yskähdellen eikä muutamia alussa saatuja laatupaikkoja oikein pystytty tehokkaasti hyödyntämään. Sählyporukan pitkä ylös ja Casagrande perään -taktiikka tuotti sen sijaan tulosta kun tuomarit näkivät Wankers -pelaajan olkapäähän osuneen kaaripallon päällä pelaamisena ja antoivat Sählyporukalle rankkarin, josta syntyi ottelun ensimmäinen maali. Sählyporukan toinenkin osuma syntyi saman taktiikan tuloksena kun Wankers pakit eivät saaneet vastustajan pakin pitkää heittoa katkaistua ja Casagrande pääsi sutimaan maalivahdin lähes hallussa olleen pallon sisään lähietäisyydeltä. Wankersin kavennus syntyi pakin hyvän katkon ja nopean nousun jälkeen tarkalla vedolla ylänurkkaan. Loppua kohti pallon hallinta siirtyi yhä selvemmin Wankersille ja kova prässi palkittiin tasoituksella pallon pompatessa hiukan onnekkaasti Sählyporukan omasta pelaajasta ohi yllätetyn maalivahdin. Wankersin ratkaiseva voittomaali syntyi minuutti ennen peliajan loppua niin nopealla vaparikuviolla ettei tämän raportin kirjoittajakaan sitä ehtinyt näkemään. Johto-osuman jälkeen loppuaika pelattiin suhteellisen fiksusti ja yhtä ohi mennyttä laukausta lukuunottamatta Sählyporukka ei enää paikoille päässyt. Pointsit kotiin siis ja hyvä alku kaudelle.

Toisessa pelissä vastaan asettui aikaisemmassa pelissä Poliisit 11-0 kylvettänyt Aurajoki Oilers. Koska Wankersin pelien välissä ollut matsi oli ilmeisesti siirretty toiseen viikonloppuun, niin vastustajan ja tuomareiden suostuessa päästiin peli aloittamaan jo ennakkoon ilmoitettua aikaa aiemmin, kiitokset siitä. Pelin ensimmäiseeen erään Oilers tuli Wankersia paremmalla sykkeellä ja hyödynsi tehokkaasti Wankersin muutamat nukahdukset ja merkkausvirheet. Wankersin hyökkäyspeli ei kohtuullisesta yrityksestä huolimatta saanut mitään konkreettista aikaan vaan Oilers onnistui hyvin estämään herkkupaikkojen rakentelun. Ensimmäinen erä siten Oilersille 3-0. Toisen erän aluksi Oilers pääsi jo 4-0 johtoon hieman korkealta mailalta haiskahtaneella laukauksella vastapalloon. Tähän saatiin kuitenkin Wankersin toimesta nopea kuitti jo seuraavassa vaihdossa ja takaa-ajo alkoi. Loppuerä olikin sitten kauden tähän mennessä parasta Wankersia ja peli saatiin vielä tiukaksi. Valitettavasti kesken Wankersin kirin Oilers pääsi kuittamaan vielä kertaalleen merkkausvirheestä ja jo yhteen maaliin kutistunut ero muuttui tilanteeksi 5-3. Wankers pääsi vielä maalin päähän, mutta ei tiukalla loppurynnistykselläkään sen lähemmäksi. Pisteet siis Oilersille - Wankers sai kuitenkin peliä jo rullaamaan ajoittain melko mukavastikin mikä lupaa (ehkä) hyvää huomista divariavausta ajatellen.

Wankers-Sählyporukka 3-2
Wankers-Aurajoki Oilers 4-5


 V-divisioonan lohkojako 10.8.2011 

Wankersin pelit jatkuvat kaudella 2011-2012 V-divarin lohkossa nro 22:

 • Houtskär IF (HIF), Houtskär
 • KY-Sport, Turku
 • Musketeers 2, Turku
 • Oripään Urheilijat (OU), Oripää
 • River Rats, Turku
 • FBC Turku (Röda Laget), Turku
 • Salibandyseura Lieto (SBS Lieto), Lieto
 • Valpas, Turku
 • Wankers, Turku
 • AFC Campus 5, Turku

  Lohkojaot Salibandy.net:in sivuilla

 •  Vitonen kutsuu 18.4.2011 

  Wankers ei onnistunut voittamaan viimeisistä divaripeleistään kuin toisen, joten sarjassa jäätiin 14:llätoista pisteellä toiseksi viimeiseksi - viisitoista pistettä olisi riittänyt karsintaan ja 16:llatoista olisi säilytty suoraan.

  Kevätkauden saldo oli siten vain yksi voitto ja kaksi tasapeliä. Ensi kaudella sitten katsotaan mihin taso vitosessa riittää ja vieläkö löytyy riitävästi virtaa nopeaan paluuseen IV-divariin.

  Wankers-Yrmyt 4-6
  Wankers-Ponteva 6-0


  (saunaillan vesilenttis: hyökkääjät-pakit 2-0)


   Hallisarja paketissa 26.3.2011 

  Wankers päätti viidennentoista kautensa hallisarjan liigassa kahteen tappioon, mikä tarkoitti tällä kertaa jäämistä niukasti ulos play-off peleistä seitsemännelle sijalle.

  Ensimmäisessä pelissä vastassa oli tuttu harjoituspelivastustaja Wäinöt, jota vastaan on harjoituspeleissä pärjätty kohtuullisen hyvin, mutta hallisarjassa heikommin. Wankers -ryhmän päivän kunto ei ollut paras mahdollinen, joten alusta asti oli selvää, ettei Wäinöjä juoksemalla voitettaisi. Peli olikin Wankersin osalta puolustustaistelua ja vastahyökkäyspaikkojen kyttäämistä. Puolustaminen sujui puolitoista erää kohtuullisen hyvin, mutta vastahyökkäily hiukan heikommin. Lopussa potku ei enää riittänyt oikein puolustamiseenkaan ja hyvin liikkunut Wäinöt pääsi namuttelemaan loppunumerot.

  Toiseen peliin Yrmyjä vastaan Wankersin miesvahvuudesta tippui vielä kaksi pelaaja pois, mutta yksi tuore lisävahvistus sentään saatiin. Näistä lähtökohdista Wankers pystyi kuitenkin tiukasti tsempaten taistelemaan pelin voitosta loppuun asti. Tällä kaudella valitettavan tutuksi tulleeseen tyyliin puristus ei silti aivan riittänyt pisteille asti ja viimeinen maali tyhjiin merkittiin Yrmyille.

  Wankers-Wäinöt 3-6
  Wankers-Yrmyt 3-5

   Divarissa tyly tappio 13.3.2011 

  Wankers jatkoi taistelua IV-divarin sarjapaikasta ottelulla Bullsia vastaan. Pisteitä ei tälläkään kertaa kertynyt, joten viimeisellä kierroksella ollaan pakkovoittojen edessä, mikäli palloilu tällä sarjatasolla vielä ensi kaudellakin kiinnostaa.

  Peli Bullsia vastaan oli tavallaan hyvin samantyyppinen kuin edellinen divaripeli, jossa kohdattiin SBS Masku. Wankers oli ensimmäisessä erässä vastaanottavana osapuolena, mutta jaksoi puolustaa tiivisti, joten pelissä oltiin vielä hyvin mukan toiseen erään mentäessä. Toisessa erässä Wankers pääsi pitämään palloa ja kokeilemaan enemmän hyökkäyspelaamistakin, minkä seurauksena vastustajalle avautui useita vastahyökkäypaikkoja. Näissä tilanteissa Wankersin hyökkääjät olivat liian syvällä eivätkä ehtineet mukaan ja/tai pakit olivat hiukan seisovilla jaloilla, jolloin Bulls pääsi yv-hyökkäyksiin, jotka se hyödynsi hyvällä prosentilla. Osittain syynä Wankersin vaisuuteen oli toki kapeahko ja loukkaantumisten sekä muitten poissaolojen runtelema rinki, mutta muutenkaan juoksuvoima ei oikein riittänyt eikä osattu pelata tarpeeksi fiksusti tällä miehityksellä.

  Wankers-Bulls 2-7


   Hallisarjassa kaikki vielä auki 28.2.2011 

  Toissaviikonlopun hallisarjakierroksella Wankersilla oli käytännössä mahdollisuus varmistaa playoff-paikka kahdella voitolla, mutta vain yksi saatiin ja siten viimeisiin pelehin jäi vielä paljonkin panoksia.

  Ensimmäinen peli Aurajoki Oilersia vastaan alkoi vastustajan kovalla rynnistyksellä, mutta sen jälkeen ote kääntyi hitaasti mutta varmasti Wankersille. Tällä kertaa Wankers oli myös maalipaikoissa paremmin hereillä ja iski palloa verkkoon kun vastustaja taas suti pallosta tai maalista ohi. Lopussa Oilers oli jalalla jo sen verran väsynyt että Wankers sai helposti hallita palloa ilman vastustajan loppukiriyrityksiä. Alun takkuilua lukuunottamatta pitkästä aikaa melko hyvä esitys Wankersilta.

  Toisessa pelissä Poliiseja vastaan nähtiin todennäköisesti kauden ennätys harhasyöttöjen määrässä tai oltiin ainakin top-3:essa, sillä niin monta kertaa vastustaja pääsi katkoista yv-hyökkäyksiin. Elleivät Poliisit olisi tuhrineet useita herkkupaikkoja niin luvut olisivat voineet olla rumemmatkin. Toki Wankersillakin oli hetkensä ja pientä toivoa tasoituksestakin roikkui lopussa ilmassa, mutta Poliisit myös puolustivat tällä kertaa sen verran paremmin, että toiveeksi tuo jäikin.

  Wankers-Aurajoki Oilers 5-1
  Wankers-Poliisit 4-5

   Maskussa tappio 26.2.2011 

  Wankers jatkoi IV-divarin pelejään ottelulla SBS Maskua vastaan. Masku lienee vuodenvaihteen jälkeisessä divarilohkon kuntopuntarissa kärkisijalla ja oli tänään kotikentällään, joten helppoa urakkaa ei Wankersin pelaajilla ollut odotettavissa.

  Ensimmäiseen erään Masku tuli odotetun kovaa, mutta mukana roikuttiin ja päästiin välillä iskemään vastaankin. Erän ainoa maali meni kuitenkin Maskulle. Toiseen erään pelin toivottiin tasaantuvan kunhan Wankersin divarijyrät saisivat paikat auki ja lämpoisiksi - näinhän oli käynyt edellisessäkin kohtaamisessa. Wankersin maalipaikkojen määärä kasvoi kyllä ensimmäisestä erästä, mutta vastaavasti Masku pääsi liian monta kertaa nopeisiin vastahyökkäyksiin ja omassa päässä oltiin jatkuvasti sen pari sekunnin kymmenystä myöhässä. Erä hävittiin selvästi 6-2. Kolmannessa erässä päästiin taas hiukan paremmin peliin mukaan ja erä menikin tasaisissa merkeissä. Wankers onnistui pariin kertaan Maskun yhtä osumaa vastaan, joten viimeinen erä sentään lohdutukseksi voitettiin. Yksi selvä rankkarikin taisi matkan varrella jäädä Wankersille viheltämättä, mutta eipä tuolla lopputuloksen kannalta merkitystä olisi ollut.

  Wankers-SBS Masku II 4-8


   Hallisarjassa 4 pistettä 18.2.2011 

  Wankers onnistui viime viikonloppuna kartuttamaan pistepottiaan hallisarjassa neljällä pisteellä - tosin toinen voitto tuli luovutuksella kun Rusko Tractorsin maalivahti oli loukkaantunut edellisessä pelissä eikä uutta maalivahtia löytynyt tilalle.

  Parin tunnin odottelun päästä päästiin jo pelaamaankin FBT 2T:tä vastaan, joka oli liikenteessä hyvinkin kapealla pelaajaringillä. Tästä innostuneena Wankers aloitti pelin ryömintävaihteella ja koomaili pari ekaa vaihtoa, joiden jälkeen vastustaja olikin jo siirtynyt parin maalin johtoon. Peli oli jatkossakin melko tuskaista Wankersilta ja lähes vaihtomiehetön (toiseen erään saivat kuudennen kenttäpelaajan) vastustaja pääsi välillä juoksuttamaan Wankersia kuin pässiä narussa. Onneksi sen verran puristusta kuitenkin löytyi, että Wankerskin pääsi runnomaan itsensä hyville tekopaikoille kerta toisensa jälkeen ja tällä kertaa riittävän monessa laukauksessa oli myös suunta kohdallaan. Lopputuloksena siis parin maalin voitto nihkeällä peliesityksellä, mutta sen ansiosta sijoitus sarjataulukossa parani jo viidenneksi, mikä toki on positiivista.

  Wankers-Rusko Tractors 5-0 (luovutus)
  Wankers-FBT 2T 6-4

   Voittoja kartellen eteenpäin 10.2.2011 

  Wankersin nihkeästi sujunut kevätkausi jatkui Leaf Areenalla otteluilla Grim Reapersiä ja Gremlinsiä vastaan. Positiivista näissä peleissä oli selvä parannus tehtyjen maalien lukumäärässä edelliseen turnaukseen verrattuna. Vastaavasti taas puolustuspelissä oltiin sen verran heikompia, ettei pistepussi karttunut kuin yhdellä pongolla.

  Erityisesti ensimmäisessä pelissä Grim Reapersia vastaan olivat omat paikat, pallo tai vastustajan pelaajat liian usein hukassa omassa päässä tai jäädyttiin muuten vain seisoville jaloille kriittisillä hetkillä. Vaikka Wankers ottelua hienokseltaan tällä kertaa hallitsikin ja onnistui luomaan useita hyviä maalipaikkoja ja niistä muutaman maalinkin, niin vastustaja naputteli saman verran häkkejä terävillä vastahyökkäyksillään. Voitto tästä pelistä olisi ehdottomasti tarvittu, mutta nyt saatu pistekin voi kauden lopussa olla hyvinkin arvokas.

  Toinen peli Gremlinsiä vastaan oli samantyyppinen tasainen vääntöpeli kuin monet aiemmatkin kohtaamisen kyseisen joukkueen kanssa. Maaleja tehtiin vuorotellen, mutta enimmän osan pelistä Wankers oli sen yhden maalin verran takaa-ajossa. Tuttuun tyyliin tasoitusta haettiin lopussa ilman maalivahtia, mutta vastustajaa ei saatu painostettua virheeseen vaan viimeinen maali nähtiin viimeisellä minuutilla Wankersin tyhjään maaliin.

  Wankers-Grim Reapers 4-4
  Wankers-Gremlins 2-4


   Tehot edelleen hukassa 25.1.2011 

  Wankersin pelit jatkuivat divaripelien merkeissä viime sunnuntaina. Vuodenvaihteen jälkeisessä peleissä Wankers ei ole maaleilla juhlinut ja sama trendi jatkui näissäkin peleissä.

  Ensimmäisessä pelissä kohdattiin vanha tuttu TVA, joka on Wankersin kanssa sarjan vähiten maaleja omiin päästäneiden joukkueina top-2:ssa sekä vähiten tehneiden top-3:ssa. Näistä lähtökohdista olikin odotettavissa ettei maaleilla pelissä mässäillä. Peli oli melko tasaista vääntöä, jossa molemmat joukkueet puolustivat enimmän osan ajasta kohtuullisen tiukasti ja satunnaisissa maalipaikoissa vedot suuntautuivat ohi tai päin maalivahtia. TVA siirtyi johtoon kulmavaparin jälkeisellä pienestä kulmasta tulleella vedolla Wankersin pienen nukahduksen avittamana. Tasoitusmaalia haettiin ja haettiin, mutta vedoista puuttui tarkkuus ja hyökkäyspelistä tarvittava juonikkuus. Välissä TVA kilautteli muutaman yläputken ja Wankers tolpan, mutta numerot pysyivät tiukasti 1-0:ssa. Kolmannen erän loppupuolella päästiin vihdon a-luokan maalipaikalle, jossa TVA puolustaja joutui rikkomaan rankkarin arvoisesti. Valitettavasti rankkarissa TVA:n maalivahti veti pidemmän korren ja sitä seuranneen YV:n aikana ei saatu valmista vaikka yritettiin ratkaisua myös 6-4:ää vastaan. Jäähyn jälkeen haettiin edelleen tasoitusta ilman maalivahtia, mutta TVA sai katkon ja pääsi heittämään loppunumerot tyhjiin.

  Team-17:sta vastaan Wankers oli tällä kertaa ehkä pelitilanteiden valossa lähimpänä pistettä tai pisteitä kuin kauden aiemmissa peleissä, mutta Tiimi oli taaskin ratkaisevan verran parempi maalipaikoissaan. Pari maalia Wankers sentään onnistui tekemään, mutta Tiimin miesvartiontia ei saatu riittävästi solmuun hyökkäyspäässä eikä YV:ssä ollut tälläkään kertaa kehumista. Kauden pelit menivät siis puhtaasti Tiimille, mutta ehkä ensi kaudella on sitten taas Wankersin vuoro voittaa.

  Wankers-TVA 0-2
  Wankers-Team-17 2-3

   Tiimi taas tyly vastustaja 18.1.2011 

  Wankers kohtasi Team-17:sta kolmannen kerran tällä kaudella "virallisissa" peleissä. Tiistain treeneissä on toki kohdattu hiukan useamminkin. Valittettavasti pisteitä ei ole jaettu tiistaisin vaan näissä sarjapeleissä, joissa Tiimi on tällä kaudella ollut niukasti, mutta riittävästi parempi.

  Wankersilla oli tällä kertaa poikkeuksellisen laaja rinki pelaajia hallisarjan peliin eli kolme hyökkäyskentällistä ja viisi pakkia, kun taas Tiimillä taisi olla vain kaksi vaihtomiestä. Wankers yritti hyödyntää miesylivoimaa normaalia korkeammalla karvauksella, mutta koska kyseessä oli päivän ainoa peli 2x20min juoksevalla peliajalla niin vastustajan väsyttämisessä ei tällä kertaa oikein onnistuttu. Wankersilla oli pelissä hetkensä, mutta laatupaikoille päästiin kuitenkin aivan liian harvoin eikä YV:lläkään osuttu kuin päätylaitaan ja -verkkoihin. Tiimi taas hyödynsi tehokkaammin Wankersin virheet ja oman YV -aikansa. Lopputuloksena oli parin maalin voitto Tiimille, joka harmittavasti tuntuu venyvän vahvaan esitykseen aina Wankersia vastaan. Heti ensi sunnuntaina onkin sitten revanssin paikka IV-divarin pelien jatkuessa ja samalla viimeinen mahdollisuus ottaa Tiimin päänahka tällä kaudella.

  Wankers-Team-17 2-4


   Naantalia vastaan taas tasuri 9.1.2011 

  Wankersin divarin kevätkauden ensimmäinen peli oli SB Naantalia vastaan heidän kotikentällään Maijamäen liikuntallissa. IV-divisionan pelille poikkeuksellisesti paikalla oli jopa kourallinen yleisöä Naantalia kannustamassa.

  Wankers aloitti pelin tällä kertaa kohtuullisen hyvin, mutta Naantali pääsi silti ensimmäisessä erässä rakentelemaan useamman vaarallisen vetopaikanpaikan parhaille vetosektoreille. Wankersin maalivahti oli näissä kuitenkin hyvin hereillä eikä maaleja omiin nähty. Ensimmäinen maali syntyi kun Wankersin karvaus sai häirittyä Naantalin pelinavausta niin että pallo pomppi suoraan Wankers -hyökkääjän lapaan ja seuraava pomppu olikin sitten jo maaliverkoissa. Naantalin tasoitus syntyi ylivoimalla kun irtopalloa ei onnistuttu siivoamaan maalinedestä pois ja vastustajan hyökkääjä pääsi nostamaan läheltä ylös.

  Peli jatkui tasaisissa merkeissä ja vaikka pallo pomppi välillä parketilla villistikin ja molemmat joukkueet usein suoraviivaisesti vain heittelivätkin palloa maalille niin ns. helppoja maaleja ei tällä kertaa nähty. SB Naantali siirtyi maalin johtoon kun vastustajan pakki päästettiin nousemaan liian helposti yli puolenkentän ja kiskaisemaan laadukkaan vedon ylämummoon kun peittokin oli myöhässä.

  Kolmannessa erässä ja maalin takaa-ajoasemassa Wankers kyttäili sopivia paikkoja karvauksen nostamiseen. Korkea karvaus tuottikin tulosta kun Naantali pakotettiin hätäisiin ratkaisuihin omalla puolustusalueella ja keskialueen katkosta parilla nopealla syötöllä Wankers -hyökkääjä pääsi nostamaan pallon ohi Naantalin maalivahdin. Enempää maaleja ei sitten nähtykään, joten tälläkin kertaa Naantalin kanssa jaettiin pisteet. Kokonaisuutena peli oli Wankersilta melko hyvä esitys, yritystä ainakin riitti joka tilanteessa ja puolustusasenne oli kohdallaan.

  Wankers-SB Naantali 2-2

   2010 hallisarjan viimeiset 7.1.2011 

  Ennen joulua pelattiin vielä pari hallisarjan peliä, joista Wankersin saldo oli voitto ja tappio.

  Ensimmäisessä pelissä Yrmyjä vastaan saatiin makea revanssi edellisen viikonlopun divaritappiolle. Hieman matalampi karvaus ja suoraviivaiset vastahyökkäykset toimivat tällä kertaa varsinkin ensimmäisessä erässä, joka voitettiin neljä-nolla. Toisessä erässä Yrmyt oli hallitsevampi osapuoli, mutta puolustusasenne ja edellisessä erässä hankittu johto riitti kuitenkin voittoon.

  Toisessa pelissä Sählyporukkaa vastaan esitys oli selvästi parempi kuin kauden ensimmäisessä kohtaamisessa. Muutama minutti ennen loppua pisteet näyttivät olevan tulossa Wankersille, mutta ote herpaantui harmittavasti viimeisillä minuuteilla ja Sählyporukka pääsi iskemään pari halvahkoa maalia. Maalin johto kääntyi siis harmittavasti maalin tappioksi.

  Wankersin pelit jatkuvat divarin merkeissä lauantaina, jolloin vastassa on SB Naantali kotikentällään.

  Wankers-Yrmyt 5-3
  Wankers-Sählyporukka 3-4


   Voitoton putki poikki 13.12.2010 

  Wankers pääsi pienen tauon jälkeen taas voiton makuun kun IV-divisioona jatkui "kotikentällä" Turun Kilosportissa.

  Ensimmäinen peli Yrmyjä vastaan päättyi kuitenkin tappioon. Eipä auttanut vaikka tällä kertaa oli vakaa aikomus lähteä kunnon sykkeellä peliin alusta asti ja pelata hyvin jo ensimmäisessä erässä - heikosti se silti meni. Vastustaja pääsi yllättämään korkealla ja aggressiivisella karvauksella sekä nopeilla vastahyökkäyksillä joiden vastaanottamisessa epäonnistuttiin pahasti. Peli olikin ensimmäisen erän jälkeen 1-4 Yrmyille. Toisessa erässä Wankers pääsi hiukan paremmin peliin mukaan ja sai etsikkoaikansa 5-3 ylivoimalla kun yhden vastustajan pelaajan sekä valmentajan kasetti ei kestänyt tuomareiden melko sallivaa linjaa. YV tuhlattiin kuitenkin tehottomaan pallon hieromiseen ja seuraavalla YV:llä annettiin vastustajalle AV-maali ennen omaa onnistumista. Viimeisessä erässä pallonhallinta siirtyi loppua kohti yhä selvemmin Wankersille. Pientä kiriä siinä vielä saatiinkin aikaan ja päästiin lopulta yhden maalin päähän ennen kuin aika loppui kesken.

  Toisessa pelissä vastaan tuli entuudestaan vähemmän tuttu Ponteva. Yllättäen tämäkin vastustaja karvasi hyvällä jalalla melkein päätylaudasta saakka, mutta onneksi tähän oltiin jo edellisessä pelissä hiukan totuttu. Pelin ensimmäisen maalin teki silti Ponteva - melko vaarattoman näköisestä pomppupallosta ja pienehköstä kulmasta, mutta kovalla ja yllättävällä vedolla. Wankersin tasoituksessa sen sijaan oli tällä kertaa onneakin mukana kun pallo kimposi sopivasti pakin jalasta. Ensimmäinen erä päättyi siis tasan ja peli jatkui tiukkana seuraavissakin erissä. Wankers ei saanut palloa liikkumaan aivan niin nopeasti kuin olisi pitänyt ja kovasti duunia tehnyt vastustaja teki pelin hankalaksi. Wankersin hyökkääjiltä löytyi tällä kertaa maalipaikoissa enemmän terävyyttä kuin vastustajilta ja maali kerrallaan tilanne alkoi näyttää paremmalta. Omissa ei enää soinut ja YV:llä syntynyt 4-1 osuma sinetöikin pelin Wankersille.

  Wankers-Yrmyt 5-6
  Wankers-Ponteva 4-1

   Hallisarjassakin nihkeää 5.12.2010 

  Wankers jatkoi hallisarjan pelejä kohtaamalla sunnuntaina Wäinöt sekä Aurajoki Oilersin.

  Ensimmäisessä pelissä Wäinöjä vastaan Wankersin maalihanat olivat edelleen tukossa eikä palloa saatu vastustajan maaliin vaikka muutama kohtuullisen hyvä yritys pelin aikana nähtiinkin. Wäinöt taas onnistui nopealla pallonliikuttelulla sekoittamaan Wankers puolustuksen useampaan otteeseen ja vastustajan kolme ensimmäistä maalia syntyivätkin melko selvistä merkkausvirheistä ennen viimeistä maalia tyhjiin. Wankersilta siis kokonaisuutena melkoisen vaisu esitys vaikka osaltaan vaisuuden syynä olikin vastustajan hyvä pelaaminen.

  Toiseen peliin Oilersia vastaan lähdettiin kovalla asenteella hakemaan maalittoman tappioputken katkaisua, mutta ensimmäisen maalin teki silti Oilers. Wankers onnistui katkaisemaan maalittoman putken ja tasoittamaan pelin pitkän kaaripallon ohjurilla kuitenkin pian tämän jälkeen. Peli jatkui tiukkana ja molemmilla joukkueilla oli useampia laadukkaita paikkoja lisämaaleihin. Sekä Wankers että Oilers osuivat vielä toistamiseen, mutta sen jälkeen ei lisäosumia nähty, vaikka useampia tuhannen taalan mestoja vielä pelin loppuminuuteilla olikin.

  Wankers-Wäinöt 0-4
  Wankers-Aurajoki Oilers 2-2


   Divarissa tehotonta 28.11.2010 

  IV-divari jatkui Wankersin osalta yhdellä pelillä Bullsia vastaan. Pelipaikkana oli tällä kertaa Hemmingin koulu Maskussa, josta Wankersilla ei ennestään kokemuksia juurikaan ollut.

  Wankers aloitti ottelun tuttuun tyyliin eli erittäin heikosti - ensimmäiset 7-8 minuuttia seisoskeltiin ja ihmeteltiin kun vastustaja puski vauhdilla peliä Wankers -päätyyn. Bulls siirtyikin nopeasti 1-0 johtoon ja pääsi yrittämään heti perään lisäosumia ylivoimalla. AV:n Wankers vielä kesti, mutta hetki jäähyn päättymisen jälkeen Bulls pääsi kääntämään pelin keskialueen pallonmenetyksestä vastahyökkäykseen ja pian palloa saatiin taas kaivaa Wankersin maalista. Loppuerä oli Wankersilta hiukan parempaa ja muutama puolittainen paikkakin saatiin rakennettua, mutta näistäkin taisi olla lopputuloksena vain vastustajan sisäänlyöntejä.

  Toinen ja kolmas erä oli jo selvästi tasaisempaa ja ehkä jopa hienokseltaan enemmän Wankersin näennäistä pallonhallintaa, mutta kunnon paikoille ei vain oikein päästy tai jos päästiin niin ruuti oli edelleen märkää. Bullssin liukkaat hyökkääjät saatiin enimmäkseen pidettyä kohtuullisen hyvin kurissa, mutta muutama jäähy jouduttiin siinä sivussa ottamaan. Vastustajan YV ei saanut tulosta aikaan, mutta Wankers -pelaaja pääsi kertaalleen riistämään pallon YV-viisikolta ja karkaamaan läpiajoon. Läpiajon lopputuloksena oli rangaistuslaukaus Wankersille - no, eipä osuttu siitäkään. Bulls sen sijaan teki toisessa erässä kolmannen maalinsa nopeasti annetun vaparin jälkitilanteessa kun Wankers pelaajat vielä keskittyivät tuomarin kanssa keskusteluun.

  Kolmas erä meni melko pitkälle saman kaavan mukaisesti - Wankers jatkoi tehottomasti kolisutellen kuitenkin pariin otteeseen maalirautoja. Bulls haki paikkoja nopeille vastahyökkäyksille, joista se vielä muutamia paikkoja saikin rakenneltua, mutta ilman lisäosumia. Lopputulokseksi tuli siis 0-3 ja Wankers jäi tylysti nollille ensimmäistä kertaa kolmeen kauteen.

  Wankers-Bulls 0-3

   Hallisarjassa voittoja 14.11.2010 

  Wankersin pelit jatkuivat sunnuntaina kahdella hallisarjan matsilla. Ensimmäisessä pelissä vastassa oli FBT 2T. Aluksi saatiin kuitenkin jännittää saapuuko vastustajalle riittävästi pelaajia paikalle ottelun aloittamiseen - aika tiukille veti, mutta 5+1 sinne toiselle puolelle kenttää kuitenkin lopulta ilmestyi. Itse peli oli Wankersilta aika nihkeää ja vaikka vastustajan vähälukuisuutta yritettiin hyödyntää pitämällä vahtia niin tässä ei oikein onnistuttu. Wankers teki kuitenkin ottelun ensimmäisen maalin, mutta FBT 2T onnistui tasoituksessa ja ensimmäinen erä päättyi tasan 1-1. Wankersin olisi pitänyt pystyä ratkaisemaan ottelu jo ensimmäisessä erässä, mutta syötöt tuntuivat jatkuvasti karkailevan ja vedot paukkuivat ohi maalin. Lisäksi ilman vaihtomiehiä pelannut vastustaja jaksoi tsempata ja juosta yllättävän hyvin. Toisessä erässä Wankers sai pari onnistumista lisää eikä vastustaja pystynyt enää lopussa laittamaan Wankersia tiukoille, joten voitto tästä sentään saatiin.

  Toisessa pelissä vastassa oli yleensä kovakuntoisena ja tiukasti puolustavana joukkueena tunnettu Poliisit. Parilla vaihtomiehellä pelannut vastustaja ei ollut tällä kertaa aivan parhaimmillaan ja toisaalta Wankersilta tuntui onnistuvan ensimmäisessä erässä lähes kaikki. Ilmeisesti kolme peliä alle samaan viikonloppuun oli riittävä määrä lapojen kohdistamiseen, koska syötöt napsuivat Wankers -pelureilla nätisti lapaan ja vedot lähtivät poikkeuksellisen laadukkaina kohti maalia. Ensimmäinen erä meni siten Wankersille 8-0. Toisessa erässä vauhti hiipui eikä maaleja vastustajan päähän nähty kahta enempää vaikka paikkoja riitti edelleen. Omaa päätä ei hyvästä yrityksestä huolimatta saatu aivan puhtaana pidettyä vaan vastustajakin onnistui maalinteossa kertaalleen.

  Wankers-FBT 2T 4-1
  Wankers-Poliisit 10-1


   Kolme pistettä divarissa 13.11.2010 

  Wankers aloitti neljän pelin viikonloppunsa IV-divarin vastuuturnauksella Kilosportissa. Toimitsijoiden kanssa oli loppuun asti pientä säätöä, mutta onneksi kaikki pelit saatiin lopulta kunniakkaasti hoidettua. Isot kiitokset vielä kertaalleen niille jotka hoitivat useamman vuoron sekä ulkopuolisille avustajille.

  Päivän avanneessa aamupelissä Wankers kohtasi isolla ringillä liikenteessä olleen SBS Masku II:n. Ensimmäinen erä meni ihmetellessä vastustajan rynnistystä kun oma joukkue ei oikein saanut jalkoja eikä käsiä liikkeelle ja pelin avaaminen oli todella tuskaista. Masku teki useista paikoistaan tässä erässä lopulta vain kaksi maalia, mutta turpasaunan vaara näytti tässä vaiheessa hyvinkin todennäköiseltä. Toisesta erästä alkaen Wankersin löysi kuitenkin taisteluvaihteen, irtopalloja alettiin voittamaan ja puolustusta saatiin tiiviimmäksi. Tarvittavat kaksi maalia saatiin puskettua väkisin toiseen päähään eikä omiin otettu enää maaliakaan. Kolmannen erän lopussa molemmille joukkueille tuli vielä muutama kohtuullisen laadukas maalipaikka ratkaista ottelu, mutta maalivahtien hoitaessa nämäkin päädyttiin pistejakoon.

  Päivän viimeisessä matsissa vastaan asettui toinen pitkän aladivarihistorian omaava joukkue eli Gremlins. Koska molempien joukkueiden ikärakenne alkaa olemaan jo kohtuullisen aikuistunutta niin pelin alussa saatiinkiin kuunnella tuomareiden ikämiessalibandyyn viittaavaa kuittailua yms. Pelissä tempo jäikin kyllä selvästi aamuisesta koska Gremlins ei muutamalla vaihtomiehellä pitänyt kiirettä eikä Wankerskaan ihan parhaimpaan vauhtiin päässyt. Pelin ensimmäiset maalit teki Wankers, mutta Gremlins pysyi pelissä mukana maalin tai kahden päässä kolmannen erän alkuun saakka. Kolmannessa erässä vastustajan väsymys onnistuttin hyödyntämään ja peli repesi 4-2 maalin jälkeen jo 7-2:een ennen kun parin viimeisen minuutin aikana löysäiltiin ja annettiin Gremlinsin kaunistella numeroita. Lopputuloksena päivästä oli sis kolme sarjapistettä Wankersille, mihin voi kyllä olla tyytyväinen - etenkin kun oma pelaaminen ei ihan kauden parhainta tällä kertaa ollut. Sarjassa ollaan näillä pisteillä luultavasti ihan mukavissa asemissa, joten tästä on hyvä jatkaa seuraaviin peleihin.

  Wankers-SBS Masku II 2-2
  Wankers-Gremlins 7-4

   Wankers suosittelee 4.11.2010    Divarissa voiton makuun 31.10.2010 

  Wankersin pelit IV-divarissa jatkuivat lauantaina yhdellä ottelulla Grim Reapersia vastaan. Peliareenana oli ensimmäistä kertaa tällä kaudella Naantalin Maijamäen pomppuinen ja liukas parketti, joka teki pelin ilmeisen haastavaksi sekä pelaajille että tuomareille.

  Wankers aloitti pelin vastustajaa terävämmin ja kun pomputkin tällä kertaa suosivat niin parin maalin johtoon päästiin kohtuullisen helposti. Tämän jälkeen maaleja tehtailtiin vuorotahtiin Reapersin pysyessä jatkuvasti
  1-2 maalin päässä. Wankersin suoraviivainen vyörytys kohti vastustajan maalia tuotti tulosta eri etäisyyksiltä, vaikka iso osa laukauksista vedettiinkin ohi maalin. Reapers taas hyödynsi Wankersin nukahdukset merkkauspelissä iskien useamman osuman noppavitosen keskeltä. Kolmannen erän lopussa tilanteen olleessa 5-4 Reapers otti maalivahdin pois ja taisi saada pallon tolppaan asti, mutta pian tämän jälkeen Wankers ratkaisi pelin heittämällä maalin tyhjiin ja vielä aivan viimeisillä sekunneilla toisen samanlaisen lisää.

  Wankers-Grim Reapers 7-4

   Taas niukka tappio 25.10.2010 

  Wankersilla piti olli kaksi peliä hallisarjaa aamuseltaan sunnuntaina, mutta ensimmäinen peli peruuntui koska Functio Laesa ei ollut saanut riittävästi pelaajia paikalle. Tuloksena siis 5-0 luovutusvoitto Wankersille ja hallisarjan avauspisteet, vaikka mieluummin olisimme ne pelaamalla ottaneet (tai ainakin yrittäneet).

  Toinen peli oli Rusko Tractorsia vastaan, joka ainakin edellisen kauden peleistä jääneiden muistikuvien perusteella on ollut Wankersille hyvinkin hankala vastus. Peli oli vauhdikas ja jopa kohtuullisen hyvätasoinen - ainakin siis muihin hallisarjan peleihin verrattuna. Wankersilta nähtiin paljon hyvää koko viisikkona puolustamista ja vetojen peittoja sekä ajoittain myös aavistuksen verran tavallista parempaa pallollista pelaamista. Valitettavasti vastustaja oli myös odotetun kova eikä antanut helppoja maaleja ja iski nopeasti pienistä virheistä. Lopputuloksena jälleen niukka maalin tappio, mutta Wankersin esitys oli kuitenkin lupauksia herättävä. Vielä kun maalipaikkojen hyödyntämiseen saadaan lisää tarkkuutta niin hyvä tästä tulee.

  Wankers-Rusko Tracktors 2-3


   Divarissa voitto ja tappio 10.10.2010 

  Wankersilla oli sunnuntai-iltapäivän ratoksi ohjelmassa kaksi tiukkaa IV-divarin peliä tuttuja vastustajia vastaan.

  Ensimmäinen peli TVA:ta vastaan kulki kaksi ensimmäistä erää hyvin Wankersin kontrollissa. Vastustaja tiputti karvauksensa puoleen kenttään ja puolusti tiiviisti, mutta palloja jaksettiin kuitenkin liikutella kärsivällisesti eikä vedelty turhaan ensimmäistä karvaajaa päin. Ensimmäinen maali syntyi pakki-pakki jauhamisen jälkeen, josta pallo toimitettiin laadukkaalla laukauksella maalille ja hyökkääjä kävi neppaamassa karkin sisään. Vastustajan avaukset saatiin enimmäkseen hyydytettyä hyvin liikkuvalla karvauksella ja keskialueen katkoilla. Wankersin toinen maali rakenneltiin ylivoimalla, jossa pallo liikkui mukavasti ja laukaus viivalta yllätti TVA:n maalivahdin. Kolmannessa erässä TVA nosti odotetusti karvausta, joka ei aluksi tuottanut suurempia ongelmia, mutta pelin viimeisellä viidellä minuutilla peli meni sekavaksi molempien osapuolten jäähyillessä oikein urakalla - osin ansaitusti, osin hiukan kyseenalaisestikin. TVA pisti pelin jännäksi kaventamalla 4:llä 3:a vastaan ilman maalivahtia kun peliä jäljellä vielä parisen minuuttia. Pieni paniikkihan siinä lopussa taisi vielä iskeä ja meinattiin pariin otteeseen hölmöillä TVA:lle paikat tasoitukseen, mutta onneksi maalivahti nappasi tarvittavat gamesaverit ja kauden avausvoitto saatiin napattua.

  Toisessa pelissä lähdetiin hakemaan revanssia Team-17:sta, jolta oli viikko sitten otettu pataan hallisarjassa lukemin 4-5 - valitettavasti tämän parempaan lopputulokseen ei tälläkään kertaa päästy. Ensimmäinen erä sujui Wankersilta kohtuullisen hyvin ja johtomaali syntyi hieman onnekkaasti pakin laukauksen muuttaessa suuntaa vastustajan mailasta. Seuraavakin maali merkittiin Wankersille kun laidasta pienellä siirrolla annetun vaparin jälkeen tarkka laukaus upposi maalivahdin kypärän viereen. Toisessa erässä Team-17 päästetiin peliin mukaan ja parin nukahduksen jälkeen oltiinkin nopeasti 2-3 tappiolla. Tämä saatiin vielä tasoitettua YV:llä, mutta kolmannessa erässä Tiimi teki vielä pari maalia, eikä Wankers onnistunut kuin kertaalleen ilman maalivahtia. Lopputulos siis sama kuin viikko sitten. Tosin tällä kertaa Wankersilla oli paikkoja vähemmän kuin hallisarjan pelissä ja vaikka ne hyödynnetiinkin kohtuullisella prosentilla niin tarkasti puolustanut Team-17 ansaitsi kyllä voittonsa selvemmin kuin aikaisemmassa kohtaamisessa.

  Wankers-TVA 1-2
  Wankers-Team-17 4-5

   Hallisarjan avaus 3.10.2010 

  Hallisarja alkoi viime sunnuntaina Wankersin osalta mollivoittoisesti. Ensimmäisessä pelissä Sählyporukkaa vastaan päästiin alussa hämäävän helposti 2-0 johtoon, mutta sen jälkeen Wankersin suoritustaso hyytyi pahasti eikä vastustajan lättyneppailijoita saatu jatkossa maalin edessä kuriin. Lopputuloksena tyly, mutta tuolla esityksellä oikeutetun selvälukuinen tappio.

  Toinen peli rakasta tiistaivuorojen vakivastustajaa eli Team-17:sta vastaan oli jo paremman näköistä peliä Wankersiltakin. Valitettavasti Tiiminkin jampoilla oli selvästi asenne kohdallaan tässä pelissä ja viimeistely Wankersia tarkempaa - lopputuloksena katkera maalin tappio.

  Wankers-Sählyporukka 3-7
  Wankers-Team-17 4-5


   Divariavaus tasapelillä 19.9.2010 

  IV-divari aloitetiin tänä vuonna hiukan totuttua aikaisemmin jo syyskuun puolella, tosin ohjelmassa oli näin aluksi vain yksi ottelu SB Naantalia vastaan.

  Wankers sai peliin räväkän alun iskemälla avausmaalin reilun kymmenen sekunnin pelin jälkeen. Ensimmäinen erä oli muutenkin hienokseltaan Wankersin hallinnassa ja useampia vaarallisia maalipaikkoja saatiin rakenneltua vaikka viimeistelyssä ei vielä useammin onnistuttukaan.

  Toisen erän alussa päästiin sitten siirtymään ylivoimalla jo kahden maalin johtoon, mutta tämän jälkeen ote siirtyi selvästi Naantalille ja loppuerä meni lähinnä puolustamiseen keskittyen. Vaikka vetoja peitettiin kiitettävästi, niin Naantali pääsi tasoittamaan pelin parin kämmähdyksen seurauksena.

  Kolmannessä erässä peli jälleen tasoittui ja vaikka Naantali päästettiin pariinkiin kertaan johtoasemaan, niin Wankers puristi pelin molemmilla kerroilla nopeasti tasoihin. Viitisen minuuttia ennen loppua Wankers siirtyi 5-4 johtoon, mikä näytti pitkään riittävän kahteen pisteeseen. Wankersin puolustustaistelusta huolimatta Naantalin loppurynnistys ilman maalivahtia onnistui kuitenkin tasoittamaan pelin muutamia sekunteja ennen loppua ja pisteet tasattiin. Jossiteltavaa toki jäi muutamien hukattujen avopaikkojen ja tolppalaukausten osalta, mutta pisteeseen voi silti olla kohtuullisen tyytyväinen, koska omaa pallollista peliä ei saatu rullaamaan kuin ajoittain ja toisessa erässä oltiin muutenkin melko pahasti jyrän alla.

  Wankers-SB Naantali 5-5

   Divari paketissa 21.3.2010 

  Wankers lähti kauden viimeiseen divaripeliin sarjapaikan varmistaneena ilman suurempaa panosta. Vastustaja Gremlins sen sijaan tarvitsi kipeästi lisäpisteitä turvatakseen paikkansa nelosessa myös ensi kaudeksi.

  Selvästi nälkäisempi Gremlins veikin pelin alkupuoliskoa ja siirtyi ensimmäisessä erässä parin maalin johtoon Wankersin lapsusten avittamana. Toisessa erässä paikkoja saatiin aikaan molempiin päihin, mutta hyvin venyneet maalivahdit pitivät maalilukemat vähäisinä. Kolmannessa erässä ote siirtyi Wankersille ja kovan painostuksen myötä peli onnistuttiin tasoittamaan. Tässä vaiheessa tilanne näytti hyvältä ja Wankersin voittomaalin syntyminen jopa todennäköiseltä. Pari minuuttia ennen loppua Gremlins hyökkääjä pääsi kuitenkin melko vaarattomalta näyttäneen vastahyökkäyksen jälkeen kääntymään pallon kanssa vetosektoriin ja upottamaan vedon alakulmaan. Loppuun haettiin perusmylläkkää ilman maalivahtia, mutta lisämaaleja ei enää nähty.

  Divaripelit päättyivät siis harmittavasti tappioon, mutta tätä ei kauaa jaksettu murehtia vaan siirryttiin porukalla viettämään saunailtaa. Jälkipeleissä nähtiinkin sitten koko joukkueelta vahva ja tasapainonen suoritus.

  Wankers-Gremlins 3-4

  Vesilenttis: Pakit-Hyökkääjät 2-0


   Hallisarjan pelit 20.3.2010 

  Viime viikonloppuna Wankers pelasi hallisarjan viimeiset pelit ennen play-offeja. Pelaajia oli tällä kertaa ilmeistynyt paikalle normaalia runsaammin, lähes kolmen täyden kentällisen verran. Tästä huolimatta tai siitä johtuen peleissä ei kuitenkaan kovin vauhdikasta menoa nähty.

  Salamandersia vastaan oltiin ensimmäisessä erässä vielä selvästi hallitsevampi osapuoli ja erä vietiinkin lukemin 3-0 ilman suurempaa hätää omassa kenttäpäädyssä. Toisessa erässä oma peli menikin sitten täysin sekaisin ja kun vastustajalla tuntui jalkaa riittävän huomattavasti paremmin, niin lopulta jouduttiin taipumaan tasapeliin ja pistejakoon.

  Jälkimmäisessä pelissä Functio Laesaa vastaan oli myös nihkeää ja suurin osa pelistä vietettiin hieman yllättäen takaa-ajajan asemassa. Lopussa ns. "ykköskenttä" sai kuitenkin sen verran peliä rullaamaan että voittomaali onnistuttiin tekemään pelin viimeisillä minuuteilla.

  Hallisarjan play-offit ovat ohjelmassa vasta noin kuukauden päästä jolloin vastaan asettuu Aurajoki Oilers.

  Wankers-Salamanders 3-3
  Wankers-Functio Laesa 5-4

   Voittoputkessa 11.3.2010 

  Wankers voitti molemmat ottelunsa viime viikonlopun divarikierroksella ja varmisti samalla sarjapaikkansa IV-divariin myös ensi kaudeksi.

  Päivän ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui sarjajumbo Phantoms. Peli kulki alusta asti Wankersin hienoisessa hallinnassa ja Phantoms onnistui ensimmäisessä erässä luomaan ainoastaan muutamia paikkoja vastahyökkäyksistä. Hallinnasta huolimatta ensimmäisessä erässä onnistuttiin maalinteossa vain kertaalleen. Toisessa erässä osumaprosentti parani ja homma käytännössä ratkaistiin. Kolmannessa erässä tosin jouduttiin vielä antamaan muutama vastustajallekin, mutta isompaa hätää ei missään vaiheessa ollut vaikka Wankersin punakone välillä yskähtelikin.

  Toisessa pelissä PaPeNua vastaan saatiin sitten lisää tempoa ja tunnetta mukaan. Hyvällä jalalla ylhäältä karvannut vastustaja painoi vahvasti päälle, mutta Wankers puolusti tiukasti ja onnistui hyödyntämään pari avautunutta paikkaa tehokkaasti. Toiseen erään päästiin siis 2-0 johdossa vaikka välillä hiukan pinteessä oltiinkin. Toisessa erässä peli meni rikkonaisemmaksi jäähyjen myötä ja vastustaja onnistui kaventamaan 2-1:een. Kolmas erä jatkui Wankersin osalta samoissa merkeissä edelleen tiiviisti puolustaen ja välillä enemmän tai vähemmän ansaitusti jäähyllä istuen. J.Lehti joutui maalissa ottamaan muutaman haamutorjunnan ja pitämään joukkuetta pelissä mukana ennen kuin pelin viimeinen maali Wankersin tekemänä nähtiin. Arvokas voitto siis tästäkin plakkariin, jolla sarjapaikka varmistui.

  Yksi peli siis vielä kautta jäljellä ja kaikki muut sijoitukset lienevät teoriassa mahdollisia paitsi nousu- ja putoamispaikat lopullinen sijoitus sarjassa tulee olemaan jotain väliltä 4-7.

  Wankers-Phantoms 7-3
  Wankers-PaPeNu 3-1


   Divarista voitto 20.2.2010 

  Wankers otti tärkeän voiton tämän aamun IV-divarin pelissä KoKa:a vastaan. Aamutuimaan pelattuun matsiin ei kumpikaan joukkue ollut saanut suurta pelaajamassaa liikkeelle, vaan vaihtopenkeillä oli hyvää tilaa. Wankersilla kasassa yhdeksän kenttäpelaajaa ja KoKa:lla pari vähemmän. Tästä varmaan osittain johtuen ei pelin alku mitään vauhtihurmosta ollut. Wankers lähti kuitenkin liikkeelle selvästi terävämmin ja loi painetta, kun vielä viimeistelyssäkin oli tehokkuutta, niin ensimmäisen kymmenen minuutin jälkeen taululla olivat jo selkeät 4-0 johtolukemat. Tämän jälkeen ote annettiin vastustajalle ja omassa päässä oltiin ajoittain melkoisessa pyörityksessä, lopulta KoKa pystyi vielä pariin kavennusmaaliin ennen taukoa. Toisessa erässä oman pään pelaamista ja viisikkopuolustusta tiivistettiin selvästi ja vastustajan vaaratilanteet olivat vähissä. Omista vastuiskuista saatiin vielä erän puolivälissä kaksi maalia lisää ja turvallinen 6-2 johto ennen päätöserää. Kolmannen erän alkuun Koka kavensi yv:lla ja senkin jälkeen pahoja paikkoja oli muutamia, kun korkealta karvannut ja palloa hanakasti maalin eteen toimittanut vastustaja sai pieniä paniikkitilanteita aikaan Wankers puolustuksessa. Lopullinen ratkaisu tuli kahdella nopealla maalilla viisi minuuttia ennen päätöstä. Lopussa Wankers kulutti ahkerasti jäähypenkkiä ja KoKa pääsi vielä kaunistelemaan numeroita.

  Wankers-KoKa 8-5

   Hallisarjasta pari pistettä 18.2.2010 

  Wankers joutui lähtemään sunnuntaiaamun hallisarjamittelöihin jälleen kerran hieman vajaa-/varamiehisenä. Tällä kertaa kuitenkin (hyväksyttävänä) syynä olivat kapteeni Oleniuksen edellisen illan hääkarkelot, josta alkuun onnea vielä joukkueenkin puolesta!

  Ensimmäiseen otteluun Wäinöjä vastaan oli saatu paikalle 8 pelaajaa + maalivahti. Sen ei kuitenkaan annettu häiritä vaan alusta asti kentällä nähtiin taisteleva ja uhrautuva joukkue. Käsikirjoitus oli ennakoidunlainen: Wäinöt painoi vauhdilla ja pyöritti peliä, Wankers peitti ja puolusti tiiviisti panostaen vastaiskuihin. Taktiikka tuottikin toivottua tulosta, ja 1-0 johtomaali syntyi kun loistavan onnistuneen paluun peleihin tehnyt J. Röyskö (2+1) oli unohdettu yksin luukulle ja pääsi pitkän avauksen jälkeen rauhassa viimeistelemään. Peli jatkui samoissa merkeissä koko ajan, Wäinöt loi paljon tilanteita, mutta viimeistely ei ollut vastustajalla aivan terävintä ja kun vuorostaan M. Kaunisharju maalilla oli liekeissä, niin numerot säilyivät tasaisina loppuun asti. Ottelun ratkaisu nähtiin 2-2 tilanteessa muutama minuutti ennen loppua, kun takatolpalle tarkoitettu syöttö kimposi puolustajan jalasta sisään. Loppulukemat syntyivät viime sekunneilla tyhjiin Wäinöjen hakiessa tiukasti tasoitusta..

  Toisessa pelissä vastaan tuli sarjan kakkosena ollut Sählyporukka. Peliin oli saatu kaivettua pari miestä lisää eli pari täyttä kenttää kasaan, joten kaiken piti olla kunnossa. Toisin kuitenkin kävi: ensimmäisen pelin taistelusta, liikkeestä ja uhrautumisesta ei ollut tietoakaan ja ensimmäiset 10 minuuttia lähinnä käveltiin ja katseltiin vastustajan menoa. Karmeita virheitä ja menetyksiä sattui joka äijälle. Vastustaja taas tuli röyhkeästi maalille ja viimeisteli paikoistaan hyvällä prosentilla. Vasta kun taululla oli lukemat 0-4 heräsi Wankerskin pelaamaan. Paine saatiin pikkuhiljaa toiseen päähän, mutta vain yksi kavennusmaali hyvistä tilanteista huolimatta oli tuloksena avausjaksolle. Kun vastustaja teki vielä todellisen tahtomaalin toisen erän alkuun, näytti homma olevan paketissa. Sitten kuitenkin alkoi vielä Wankersin loppukiri ja maali maalilta päästiin lähemmäksi. Loppunumerot 4-5 syntyivät kuudella miehellä vain 40 sekuntia ennen loppua, ja vielä sen jälkeenkin saatiin pari paikkaa luotua, mutta tällä kertaa onni ei ollut myötä.

  Wankers-Wäinöt 4-2
  Wankers-Sählyporukka 4-5


   Divarissa ei voittoja 6.2.2010 

  Tämän viikonlopun IV-divaripeleissä Wankersilta nähtiin melkoisen heikot esitykset molemmissa eivätkä selvät tappiolukemat jätä paljoa varaa selittelyyn, huonompia oltiin tällä kertaa. Sekä TVA:ta että AFC Campus:ta vastaan onnistuttiin kyllä pelaamaan erä-puolitoista ihan kelvollisesti ja hyvää yritystäkin oli ajoittain mukana, mutta kokonaisuutena helppoja virheitä ja pallonmenetyksiä tuli liikaa eikä omaa maalia onnistuttu tarpeeksi aktiivisesti puolustamaan.

  TVA:ta vastaan eka erä oli totutun huono 0-3, toinen ok 1-1. Kolmannessa saatiin 1-4 tilanteessa pientä kiriä aikaiseksi ja päästiin vielä maalin päähän, mutta tämän jälkeen vastustaja pääsi kuittaamaan harmillisesti AV:llä eikä pelin lopussa riskillä pelaamisella saavutettu kuin lisäosumia omaan rysään.

  Campusta vastaan pelattiin hyvä ensimmäinen erä 1-1, mutta toisen erän alkuun tuli viiden minuutin blackout ja tilanne olikin yhtäkkiä 1-4. Viimeisessä erässä taas oltiin hiukan paremmin pelissä mukana, mutta vastustaja puolusti hyvin ja paikat mitä saatiin eivät olleet ihan parhailta tonteilta. Yksi AV maali tässäkin pelissä onnistuttiin lahjoittamaan vastustajalle, eikä YV:ssä muutenkaan paljoa kehumista ollut.

  Parantamisen varaa jäi siis reilusti ja parin viikon päästä kokeillaan taas josko homma toimisi paremmin.

  Wankers-TVA 3-7
  Wankers-AFC Campus II 2-7

   IV-divarissa tappio 24.1.2010 

  Wankers ei onnistunut voittamaan FBC:n kakkosjoukkuetta kauden toisessakaan kohtaamisessa.

  Sunnuntaiaamu vaati taas veronsa eikä paikalle ilmestynyt aivan odotettua määrää pelaajia, mutta kaksi hyökkäysketjua saatiin kuitenkin kasaan kolmella pakilla höystettynä. Tarkoituksena oli puolustaa tiukasti ja iskeä terävästi vastahyökkäyksistä, mutta tässä ei aivan täysipainoisesti onnistuttu. Vaikka enimmäkseen puolustuspeli olikin hyvää, niin vastustaja hyödynsi tehokkaasti muutamasta vaihtovirheestä seuranneet sekaannukset sekä ne harvat kerrat, jolloin pääsivät ylivoimahyökkäyksiin. Wankerskin sai joitakin kohtullisen hyviä tekopaikkoja rakennettua, mutta terävyys ei oikein hyökkäyspäässä riittänyt ja pallo menetettiin liian usein ja liian helposti FBC:lle. Wankersin molemman maalit syntyivät pakin laukauksesta, joista toiseen saatiin hyvä ohjuri vastustajan pakin pohkeesta ja toiseen "Penaali" Seppäsen lavasta(?). Esitys ei ollut kauden heikoimpia, mutta pallollisena olisi pitänyt kyetä laadukkaampiin ratkaisuihin, jotta voitosta oltaisiin pystytty tosissaan taistelemaan.

  Wankers-FBC II 2-4


   Hallisarjan pelit 23.1.2010 

  Tammikuun kolmantena viikonloppuna pelatuissa hallisarjan peleissä Wankersilla oli molemmissa ongelmia, joskin tällä kertaa aivan eri tyyppisiä. Ensimmäisen pelin Wankers onnistui haasteista huolimatta voittamaan ja säilytti näin edelleen kohtuulliset asemat hallisarjan top-6:ssa play-off -viivan yläpuolella.

  Aamupeli Poliiseja vastaan jouduttiin aloittamaan kuudella kenttäpelaajalla ilman maalivahtia, koska J.Lehti oli ensimäistä kertaa Wankers -urallaan nukkunut pommiin ja myöhästyi pelistä. Ehkä hieman yllättäen Wankersilla ei ollut ilman maalivahtia hädän päivää, vaan syöttöpeli kulki 6 vs. 5 miehityksellä mallikelpoisesti ja omalle alueelle Poliiseja ei pallon kanssa juurikaan päästetty. Kun maalivahti saatiin paikalle n. 12 minuutin pelin jälkeen niin tilanne oli jo 4-1 Wankersille. Loppupeli pysyi myös kohtuullisen hyvin Wankersin hallinnassa ja lopputuloksena oli siis helpohko voitto. Tosin täytyy todeta että Poliisit olivat tällä kertaa melko vaisuja, selvästi tiukempiakin esityksiä kyseiseltä joukkueelta on aikaisempina vuosina ja syyskierroksella nähty.

  Toisesta pelistä Rusko Tractorseja vastaan ei paljoa kerrottavaa jäänyt - osittain myös siksi ettei tämän uutisen kirjoittaja kyseistä peliä nähnyt. Huhupuheiden mukaan Wankers kuitenkin pysyi vielä ensimmäisen erän pelissä mukana, mutta toisessa erässä sitten tiputtiin kuin eno veneestä. Kun pelin ratkettua ei enää jaksettu puolustaa normaaliin tapaan, niin vastustaja pääsi namuttelemaan Wankersin kustannuksella rumat lukemat.

  Wankers-Poliisit 9-3
  Wankers-Rusko Tracktors 1-8

   Tärkeät 4 pistettä 11.1.2010 

  Wankers aloitti vuoden voitokkaasti ja onnistui pitkästä aikaa nappaamaan täyden pistepotin kahden pelin divariviikonlopusta sekä parantelemaan samalla asemiaan sarjataulukossa.

  Ensimmäisessä pelissä vastassa oli syyskierroksella selvin numeroin voitettu TuWe, mutta tällä kertaa peli oli huomattavasti hankalampi. Ensimäinen erä hävittiin tutuksi tulleeseen tapaan kun vastustaja kiitti ja hyödynsi Wankersin lepsuilut omassa päässä - erä 1-3 Tuwelle. Toisessa erässä Wankers sai taas juonesta kiinni ja erityisesti "kakkosketju" onnistui namuttelemaan pari kaunista osumaa. Viimeiseen erään lähdettiin tasatilanteesta 4-4. Peli oli edelleen kohtuullisen hyvin hallussa ja kun vastustajaltakin tuntui paras puhti loppuneen niin Wankers pääsi ansaitusti kolmen maalin johtoasemaan. Lopussa TuWe pääsi vielä kaunistelemaan lukemia ja pelaamaan ylivoimaa, mutta pelin viimeinen maali tehtiin vasta 15 sekuntia ennen loppua, eikä voitto ollut kovin vakavasti uhattuna.

  Toisessa pelissä vastaan asettui sarjan toiseksi viimeisenä majaileva FBC Feelings, joka TuWen tavoin oli voitettu ensimmäisellä kierroksella. Feelings aloitti maalinteon iskemällä pallon pussiin muutamien minuuttien pelin jälkeen Wankersin puolustusviisikon jättessä liikaa tilaa parhaalle vetosektorille. Pian tämän jälkeen Wankersille tarjottin paikkaa tasoitukselle ylivoiman muodossa. Ensimmäiset 90 sekuntia ylivoimasta eivät häikäiseet, mutta YV:n lopulla V-P Rahikkalan sivallus löysi tiensä vastustajan verkon perukoille. Toisessa erässä Wankers onnistui luomaan lukumäärällisesti enemmän hyviä maalipaikkoja, mutta terävyys ei näissä ollut aivan riittävä, jotta peli olisi saatu selvästi ratkaistua. Erä kuitenkin 2-1 Wankersille. Kolmannessa erässä Wankers siirtyi 4-2 johtoon "comebackin" tehneen J.Kososen kauniista ohjauksesta. Pian tämän jälkeen Feelingsin maalivahti kuitenkin koppasi helposti löysähkön Wankers -vedon ja heitti kärkihyökkääjän läpiajoon, josta harmittavan varma viimeistely ja peli taas jännäksi. Erän lopussa vastustaja haki ahnaasti tasoitusta ilman maalivahtia ja sai sellaisen lopulta tehtyäkin - Wankersin onneksi vasta ajassa 45.01, joten maukkaat pisteet saatiin tästäkin pelistä plakkariin.

  Wankers-Tuwe 7-6
  Wankers-FBC Feelings 4-3


   Pisteet tiukassa 14.12.2009 

  Viikonlopun kahdesta hallisarjapelistä sekä yhdestä divarimatsista Wankers onnistui saldottamaan vain niukat kaksi tasuripistettä.
  Lauantai-iltana kohdattiin ensin Aurajoki Oilers (~KoKa) noin kolmannen kerran kuluvalla kaudella ja tälläkin kertaa vastustaja hyödynsi omat maalipaikkansa Wankersia paremmin. Wankersin peli kyllä pyöri välillä ihan mukavan näköisesti, mutta laukausten ja niitten viimeisten syöttöjen laatu ei sitten kuitenkaan ollut ihan riittävä ja taisihan se vastustajan maalivahtikin pari koppia ottaa.

  Sunnuntai-iltapäivän aluksi kohdattiin tuttu treenivastus Team-17 ja pelistä tuli lopulta hyvinkin mielenkiintoinen, vaikka tuomareita jouduttiin ensin odottelemaankin melko pitkään ennen kuin päästiin itse asiaan. Wankers aloitti pelin vahvasti ja siirtyi ensimmäisessä erässä 3-0 johtoon, mutta Team-17 onnistui kaventamaan 3-1:een ennen erätaukoa. Toisen erän ensimmäinen hyökkäys aloituksen jälkeen päättyi harmillisten pomppujen jälkeen Wankersin maaliin ja muutaman myöhässä tulleen vahvistuksen voimin ote alkoi siirtymään vastustajalle. Erän loppua kohti Wankers -pelurien jalka alkoi painamaan ja Team-17 olikin tässä vaiheessa siirtynyt jo 4-5 johtoon. Kun Wankersille tuomittiin jäähy pari minuuttia ennen loppua niin peli näytti pelatulta. Wankersin uhkarohkea alivoimapeli kuitenkin onnistui ja omassa kulmassa voitetun irtopallon jälkitilanteesta Wankers pääsi jopa puolittaiseen 2-1(!) hyökkäykseen, jonka M. Peltola päätti vastustajan maalin ylänurkkaan kuutisen sekuntia ennen pelin loppua.

  Viikonlopun ainoaa divaripeliä varten hallia vaihdettiin ja vastaan asettui toinen old school -joukkue eli Gremlins. Ensimmäinen erä mentiin vahvasti Wankersin komennossa. Vastustajalla tuntui pallo karkailevan lähes joka tilanteessa ja näistä päästiin monta kertaa ylivoimahyökkäyksiin ja muutenkin hyviä tilanteita saatiin runsaasti. Maalinteossa onnistuttiin kuitenkin vain kertaalleen. Myös toisessa erässä paikkoja riitti ja tolppa-laukauksia sekä muita maalikehikko-osumia oli ennen kolmatta erää kertynyt kahden käden sormilla laskettava määrä. Peli oli kyllä kaiken kaikkiaan melkoista hurlumheitä ja paikkoja alkoi tulemaan vastustajallekin enenevässä määrin. Varmasti torjuneet maalivahdit molemmissä päissä pitivät lukemat kuitenkin pieninä. Kolmannessa erässä vastustaja sai kirivaihteen päälle, nousi tasoihin ja yritti kovasti jopa ohikin. Wankersin peli alkoi samalla loppua kohti hyytyä ja pientä sekoilua harrasteltiin muutenkin pallon kanssa omassa kenttäpäädyssä. Lopputulos oli kuitenkin tasapeli, mikä tarkoitti sitä että syyskausi mentiin sekä hallisarjassa että divarissa piste per peli -tahtia. Yhteensä siis 8 voittoa, 8 tappiota ja 5 tasapeliä.

  Wankers-Aurajoki Oilers 1-4
  Wankers-Team-17 5-5
  Wankers-Gremlins 3-3

   IV-divaria ja 500. peli 7.12.2009 

  Lauantaina nähtiin Wankersilta taas melko epätasainen esitys, jolla irtosi tällä kertaa kaksi sarjapistettä.

  Aamupelissä PaPeNua vastaan oltiin ensimmäisessä erässä aivan turisteja ja ellei maalivahti J.Lehti olisi ollut muuta joukkuetta paremmin hereillä, olisivat lukemat voineet olla rumemmatkin. Nyt toiseen erään päästiin vain parin maalin tappioasemasta. Jatkossa olikin sitten jo tasaisempaa ja PaPeNun johto saatiin ajettua kiinni. Viimeisessä erässä oli riittävästi hyviä paikkoja ratkaista peli, mutta voittomaalin teki kuitenkin vastustaja hyödyntäessään ns. järkevän jäähyn, joka tuomittiin kun tuloillaan ollut läpiajo estettiin rikkomalla. Lopputuloksena siis yksi niukka tappio lisää.

  Ennen toista peliä järjestettiin pienimuotoiset juhlallisuudet Wankers -ikoni V-P Saarion 500:ennen tilastoitavan pelin johdosta. Luku sisältää divaripelien lisäksi myös hallisarjan pelit sekä joitain harjoitusotteluita.

  Itse pelissä Wankers otti heti ensimmäisessä erässä pelin haltuunsa ja vaikka Phantoms onnistui välillä yllättävänkin korkealla karvauksellaan aiheuttamaan pientä hämminkiä, niin erä voitettiin selvästi lukemin 5-1. Loppupeli ei ollut Wankersin osalta aivan yhtä vahvaa esitystä ja myös vastustaja sai jatkossa luotua selvästi enemmän paikkoja kuin ensimmäisen vartin aikana. Varsinaista hätää ei kuitenkin missään vaiheessa ollut ja peli päättyi Wankersin selvään voittoon.

  Wankers-PaPenu 3-4
  Wankers-Phantoms 9-3


   Pari maukasta voittoa 3.12.2009 

  Wankers onnistui nappamaan voitot molemmista hallisarjan peleistä viime sunnuntaina.

  Ensimmäinen peli entuudestaan tuntematonta Functio Laesaa vastaan oli ensimmäisen erän osalta tiukkaa vääntöä, eikä Wankers lievästä hallinnasta huolimatta onnistunut maalinteossa kuin kerran. Vastustajallakin oli erässä toki omat paikkansa, mutta näistä selvittiin ja toiseen erään lähdettiin 1-0 johdossa. Toisessa erässä Wankers sai maalijyvän kohdilleen ja vastustajan verkkoja heiluteltiin oikein urakalla. Pelin selvästi jo ratkettua vastustajan liike oli hyytymään päin ja loppulukemiksi saatiin näin iskettyä melko tylyt lukemat.

  Toisessa pelissä vastaan asettui FBT 2T, jonka kanssa oli kauden ekassa pelissä tasattu pisteet melko vähämaalisessa pelissä. Tasaista oli nytkin sekä melko rikkonaista, koska tuomarit sallivat tasapuolisesti kovan mailahäirinnän. Toisen erän puolessävälissä tilanne oli FBT 2T:lle 2-1 ja tilanne näytti huolestuttavalta. Tällä kertaa Wankers kuitenkin onnistui loppukirissä ja pari nopeaa maalia muutti tilanteen Wankersin 3-2 johdoksi. Viimeinen osuma päästiinkin sitten heittämään vastustajan tyhjään maalin.

  Wankers-Functio Laesa 8-0
  Wankers-FBT 2T 4-2

   IV-divarissa tappio 25.11.2009 

  Sunnuntaina ohjelmassa oli tällä kertaa vain yksi peli, jossa vastaan asettui vanha tuttu KoKa. Loukkaantumisten, sairastelujen ja muiden esteiden vuoksi normaali pakisto-osasto oli aika heikosti edustettuna, mutta hyökkääjiä löytyi riittävästi täyttämään myös alakertaa ja pelaamaan päästiin kahdella ketjulla.

  Itse peli oli melko tasaista vääntöä, jossa Wankers käytti kahden ensimmäisen erän aikana paikkansa KoKaa paremmin. Joukkueena puolustaminen ja karvaaminen ei sujunut aivan parhaiden pelien malliin, mutta toisaalta (vasta)hyökkäyksissä oli ajoittain kauniita ja jopa tehokkaitakin sommitelmia. Kolmannessa erässä peli oli parhaimmillaan Wankersille 5-3, mutta tämän jälkeen vastustaja onnistui hyödyntämään erikoistilanteensa nousten rinnalle ja ohi. Näistä varsinkin maaliin johtanut rangaistuslaukaus oli hieman kyseenalainen tuomio, mutta sattuuhan näitä. Viimeinen niitti tulikin sitten helposti tyhjiin kun ilman maalivahtia pelanneen Wankersin vapaalyöntikuvio päätyi vastustajan muuriin ja siitä sitten edelleen nopeahkosti oman verkon perukoille.

  Wankers-Koka 5-7


   Voitto ja tappio hallisarjassa 21.11.2009 

  Wankers kohtasi hallisarjassa lauantaina Sählyporukan ja Salamandersin. Molemmmat pelit sujuivat melkoisen nihkeästi ja muutamia hetkittäisiä väläytyksiä lukuunottamatta aika lailla neppailumeiningeissä. Jälkimmäisestä pelistä Salamandersia vastaan saatiin sentään kohtuullisen ensimmäisen erän ansioista raavittua voitto ilman vaihtomiehiä pelanneesta vastustajasta. Tosin eipä noita vaihtomiehiä omallakaan penkillä liikaa ollut.

  Wankers-Sählyporukka 3-4
  Wankers-Salamanders 3-1

   Taas voiton makuun 9.11.2009 

  Wankers onnistui katkaisemaan voitottoman putkensa viime lauantaina pelatuissa IV-divariväännöissä - tosin tämä temppu tapahtui vasta siinä jälkimmäisessä matsissa.

  Ensimmäisen pelin vastustaja AFC Campus II oli tätä ennen kohdattu viimeksi vuonna 1999, jolloin tuloksena oli 6-4 voitto Wankersille. Kyseisessä pelissä mukana oli seitsemän sellaista peluria, jotka tälläkin kaudella ovat vielä ringissä mukana. Campuksen osalta rosteri on luultavasti vaihtunut hiukan enemmänkin.

  Vanhat meriitit eivät itse pelissä valitettavasti auttaneet vaan ensimmäisessä erässä koitettiin taas kylmillä jaloilla ja käsillä lähinnä roikkua pelissä mukana ja olla päästämättä kovin montaa maalia vahvasti päälle jyräävää vastustajaa vastaan - kaksihan niitä sitten lopulta meni. Vetoja toista maalia kohti saatiin aikaan noin kahden käden peukaloilla laskettava määrä. Toisessa erässä päästiin jo hiukan paremmin peliin mukaan, mutta vastustaja onnistui kuitenkin siirtymään 3-0 johtoon ennen Wankersin ylivoimalla syntynyttä kavennusta. Viimeisessä erässä maaleja ei sitten enää nähtykään, joten lopputuloksena oli toinen tappio IV-divarissa tällä kaudella. Vaikka Wankersillakin riitti tässä pelissä ensimmäisen erän jälkeen yritystä ja ryminää, niin vastustaja pelasi ja varsinkin puolusti hyvin, eikä kunnon tekopaikoille muutamaa poikkeusta lukuunottamatta päästy.

  Toisessa pelissä vastaan asettui vimekausilta tuttu TVA, jota vastaan all-time record oli ennen tätä peliä 1-3, tosin viimeisimmän kohtaamisen voitto oli jäänyt Wankersille.
  Tässäkin pelissä nähtiin vauhtia ja vaarallisia tilanteita, mutta tällä kertaa vauhdista vastasi esimmäisessä erässä lähinnä vain Wankers. Pallo onnistuttiinkin toimittamaan erän aikana kolme kertaa vastustajan rysään, jonka jälkeen ohjelmassa oli TVA:n aikalisä. Wankers jatkoi toisessa erässä hyviä otteitaan, mutta vastustaja alkoi myös hiukan heräilemään ja sai kavennettua ylivoimalla 3-1:een. Tämän jälkeen TVA:lla taisi olla vielä muutama kohtuullisen hyvä paikka toiseen maaliin ja ns. momentumin poikanen tehdä peli hankalaksi, mutta tilanne helpottui kun Mr. Wankers, VP Saario pelasi kaaripallotilanteen loppuun asti ja suti kahden TVA pakin sekä yhden maalivahdin välistä räkäpallon maaliin. Kolmannessa erässä Wankers käytti paikkansa vastustajaa tehokkaammin lisäten johdon viiteen osumaan, ennen kuin TVA onnistui kaventamaan aivan lopussa numeroiksi 6-2.

  Wankers-AFC Campus II 1-3
  Wankers-TVA 6-2


   Voitottomassa putkessa 2.11.2009 

  Viikonloppuna ohjelmassa oli pari peliä hallisarjaa. Lähtökohdat matseihin näyttivät mukavilta kun pelaajiakin oli saapunut paikalle reilun kahden kentällisen verran. Pistesaldo pelien jälkeen ei kuitenkaan ollut aivan se mitä lähdettiin hakemaan..

  Ensimmäinen peli Poliiseja vastaan alkoi vahvasti Wankersin osalta ja 2-0 johtoasema saavutettiin helponlaisesti. Tämän jälkeen ei sitten oikein enää kulkenutkaan vaan vastustajalta tuntui löytyvän enemmän sekä jalkoja että kaksinkamppailuvoimaa. Kun Wankersin syöttöpelikään ei oikein lähtenyt kulkemaan niin toisessa erässä oltiin sitten jo takaa-ajajina ja pisteet näyttivät karkaavan poliisien matkaan. Viime hetken tasoitusmaali M.Peltolan lavasta kuitenkin pelasti ilman maalivahtia pelanneelle Wankersille yhden pongon.

  Toinen peli Wäinöjä vastaan oli reipasvauhtinen pallottelu, jossa enimmäkseen puolustettiin tarkasti, mutta muutamat harmilliset virheet sekä lievä tehottomuus hyökkäyspäässä johtivat karvaaseen yhden maalin tappioon. Vastustajan riveissä tällä kertaa pelanneet Eetu ja Niklas taidettiin sentään onnistua pitämään kurissa ilman tehomerkintöjä(?).

  Wankers-Polisit 4-4
  Wankers-Wäinöt 2-3

   Yksi peli divaria 18.10.2009 

  Tänä viikonloppuna ohjelmassa oli vain yksi peli IV-divisioonaa. Valitettavasti kyseessä oli aamupeli sunnuntaina, mikä on aina ollut kohtuullisen haastava yhdistelmä Wankersille. Bonuksena vielä parit loukkaantumiset sekä pahasti päällekkäin osuneet poissaolot olivat kutistaneet paikalle päässeen pelaajaringin kahdeksaan kenttäpelaajaan. Vastassa oli sarjan Wankersin tavoin kahdella voitolla aloittanut FBC Turku II, jolla näytti raahanneen paikalle noin viiden kentällisen verran pelureita.

  Peli alkoi FBC:n painostuksella, jonka Wankers pääsi katkaisemaan yhdellä terävällä maaliin johtaneella vastahyökkäyksellä. Tämän jälkeen oltiinkin sitten taas enemmän ottavana osapuolena eikä oma peli lähtenyt kulkemaan ensimmäisen eikä vielä oikein toisenkaan erän aikana vaan koko porukka tuntui olevan kohtuullisen kohmeessa. Vastustaja sen sijaan onnistui siirtymään jo 1-4 johtoon ennen Wankersin maalia numero 2, mutta tämän jälkeen FBC iski vielä kahdesti ja peli näytti pahasti ratkenneelta. Tähän väliin otetun aikalisän jälkeen Wankerskin sai vielä juonesta kiinni ja onnistui kaventamaan pelin parilla nopealla maalilla tilanteeseen 4-6. Peli saatiin vihdoinkin pyörimään vastustajan päätyyn ja kun väsymyskään ei ollut päässyt pahasti iskemään miespulasta huolimatta, niin kavennus 5-6:een saatiin lopulta aikaan hiukan onnekkaastikin. Hyvä kiri päättyi kuitenkin tylysti vastustajan vastahyökkäysmaaliin. Vaikka loppuun saatiin vielä jonkinlaista säpinää ilman maalivahtia, niin enempää maaleja ei kumpaankaan päähän enää nähty.

  Wankers-FBC Turku II 5-7


   Hallisarjassa heikommin 11.10.2009 

  Laitetaanpa tähän lyhyttä tarinaa viime sunnuntaina pelatuista hallisarjan matseista vaikka vähän viivettä uutisoinnissa tällä kertaa onkin. Pelithän sujuivat selvästi lauantaisia divaripelejä heikommin. Yhteistä molemmissä peleissä oli ajoittainen koomailu ja lepsuilu omassa päässä sekä hyökkäyksiin lähdössä, joka kostautui yleensä vastustajan maalin muodossa. Onnistumisiakin toki tuli ja välillä pelikin näytti ihan kelvolliselta, mutta parantamisen varaa jäi vielä melkoisesti.

  Ensimmäisessä pelissä oli vastassa entuudestaan tuntematon "sarjanousija" Rusko Tracktors, joka on kuitenkin sarjataulukon perusteella onnistunut alkukauden peleissä kohtuullisen hyvin. Itse pelistä ei enää sen tarkempia muistikuvia ajoittaisen koomailun lisäksi ole kuin että kaikesta huolimatta oltiin lopulta melkein voitossa kiinni, mutta Ruskon pojat pääsivät vime hetkillä saadulla YV:llä vielä harmillisesti tasoittamaan.

  Toinen peli illemmalla oli sitten tutumpaa Aurajoki Oilersia vastaan ja matsista muodostui hyvinkin kaksijakoinen. Ensimmäiset 21 minuuttia oltiin rehellisesti sanottuna huonoja ja suoraviivainen vastustaja vastaavasti ikävän tehokas hyödyntämään Wankers -viisikon mörhöilyt. Toisen erän alussa oltiin jo 0-4 tappiolla ennenkuin peli saatiin otettua kontrolliin ja loppuaika pelattiinkin sitten enemmän siellä vastustajan päädyssä. Viimeisen 19 minuutin saldona oli kolme maalia ja yksi ylärima, joilla ei siis tällä kertaa pisteitä herunut vaan kauden ensimmäinen tappio oli tosiasia.

  Neljän pelatun matsin ja sarjataulukon perusteella hallisarja näyttäisi tällä kaudella olevan ennätystasainen eikä selviä heittopusseja taida edellisten kausien tapaan löytyä. Seuraavat pelit tässä sarjassa ovat vasta 31.10, jolloin pelataan mm. mielenkiintoinen peli Wäinöjä vastaan, joiden riveistä löytyy muutama Wankersissa IV-divaria tahkoava pelaaja.

  Wankers-Rusko Tractors 5-5
  Wankers-Aurajoki Oilers 3-4

   Voittoja IV-divarissa 4.10.2009 

  Wankers voitti molemmat lauantaina pelatut divaripelit melko selvin numeroin ja jatkaa edelleen kautta ilman tappioita.

  Ensimmäinen peli FBC Feelings:iä vastaan alkoi heikonlaisesti kun vastustaja iski heti alkuun tuomitusta vaparista maalin. Vaikka tämä päästiinkin vielä kuittaamaan nopeasti niin Wankersin peli oli edelleen aika hermostunutta ja sekavaa eikä vastustajan pitkiä avauksia saatu oikein kuriin. Vasta pelin puolenvälin jälkeen ote siirtyi selvemmin Wankersille kun kapealla ringillä operoinut vastustaja alkoi väsymään ja Wankersin hyökkääjät saivat maalijyvän paremmin kohdalleen. Vaikka kolmannen erän alkuun annettiin vielä edellisten erien tapaan helpohko osuma Feelings:lle, niin peli oli jo kohtuullisen hyvin hanskassa eikä vastustaja saanut loppuun todellista kirivaihdetta päälle.

  Toisessa pelin vastaan asettui TuWe, joka yritti pitää ensimmäistä vastustajaa kovempaa tempoa ja karvata korkealta, mutta nyt Wankersin peli oli jo selvästi ensimmäistä peliä valmiimpaa. Oma pää onnistuttin pitämääm hyvin tiiviinä, peliä käännettiin nopeasti ja paikoista viimeisteltiin tyydyttävällä prosentilla. Kun TuWen hyökkääjillä oli ruuti kosteahkoa ja Wankersin maalivahti J.Lehti totutun varma niin lopputuloksena oli selvä kuus-muna voitto.

  Wankers - FBC Feelings 8-4
  Wankers - TuWe 6-0


   Kohtuullinen startti kaudelle 28.9.2009 

  Wankers avasi hallisarjan viime sunnuntaina voitolla ja tasapelillä.

  Ensimmäisessä pelissä vastassa oli tuttuakin tutumpi Team-17, jota vastaan on jo pidemmän aikaa tiistaisin treeneissä pelailtu. Tiukka vääntö kääntyi lopulta Wankersin eduksi vaikka terävyys maalipaikoissa ei ollutkaan tällä kertaa aivan parhaalla tasolla. Viimeinen maali onnistuttiin sentään iskemään helpohkosti tyhjiin Teamin yrittäessä tasoitusta ilman maalivahtia.

  Toisessa pelissä FBT 2T:tä vastaan Wankers aloitti hyvin ja siirtyikin kahden maalin johtoasemaan ensimmäisen kymmenen minuutin aikana, mutta tämän jälkeen lisäosumia ei enää valitettavasti onnistuttu tekemään. Vastustaja sen sijaan runttasi ensin kavennuksen pian Wankersin maalien jälkeen ja tuli toisessa erässä vielä väkisin tasoihin. Lopputuloksena siis pistejako.

  Wankers-Team 17 3-1
  Wankers-FBT 2T 2-2

   Otteluohjelma 13.9.2009 

  Nyt on kaikkien sarjojen otteluohjelmat valmistuneet ja päivitetty kalenterisivulle. Kausi alkaa sunnuntaina 27.9. klo 17 Salibandyareenalla hallisarjan ottelulla tuttua harjoitusvastustajaa Team-17:a vastaan, toisessa pelissä vastassa on FBT 2T. IV-divari alkaa viikkoa myöhemmin, lauantaina 3.10. ja ensimmäisessä turnauksessa kohdataan FBC Feelings sekä TuWe.

  Huom! Lisenssit kuntoon ennen divaripelejä [täältä]


   Kausi 2009-2010 1.9.2009 

  Uuden kauden alkaminen, kovat pelaajahankinnat sekä mukavasti sujunut viime kausi ovat saaneet Wankersin tiedotusosason tarttumaan pitkästä aikaa näppikseen ja tarinoimaan lähtökohdista kauteen 2009–2010.

  Otetaan aluksi lyhyt kertaus kauden 2008–2009 tapahtumista: IV-divisioonassa pari ensimmäistä kierrosta meni kohtuullisen heikosti, mutta sen jälkeen tiukatkin ottelut onnistuttiin lähes poikkeuksetta kääntämään voitoiksi ja päädyttiin lopulta nousukarsin- toihin. Etukäteen oli hiukan epäselvää halutaanko kolmoseen todella nousta, mutta varsinaisessa pelissä kaikki kentällä olleet toki yrittivät parhaansa mukaan välttää häviämistä. KemKi oli kuitenkin parempi eikä kabinettitarjouksiinkaan tartuttu, joten sarjatasona tulevallakin kaudella on tuttu ja turvallinen IV-divisioona.

  Hallisarjassa Wankers esitti läpi kauden tasaisen varmaa osaamista ja voitti runkosarjan parin pisteen erolla ennen rakasta sparrausvastustajaa Team-17:sta. Välierissä vastaan tuli Salamanders, joka oli aiemmin runkosarjassa voitettu jo pariin otteeseen. Tässä ratkaisevimmassa kohtaamisessa Wankers oli kuitenkin melko hampaaton ja kausi päättyikin siten harmittavasti tappioon. Pronssipeliä ei nimittäin pelattu lainkaan vaan vastustajan luovutettua Wankers palkittin pronssisella pokaalilla, joka lienee jo edustavasti esillä joukkueenjohtajan palkintovitriinissä.

  Tulevalle kaudelle Wankers on vahvistunut neljällä pelaajalla – hyökkäyksessä uusia nimiä ovat Kalle Leskinen (SBB) ja Eetu Linnavuori (SBB) sekä puolustusosastolla Niklas Kauppi (SBB) ja Lauri Huovinen (SBS Masku). Lopettaneiden osalta tilanne on vielä osittain auki, mutta alustavasti näyttäisi siltä että 2-4 jo viime kaudella vähemmän aktiivisesti toiminnassa mukana ollutta kaveria olisi jäämässä kokonaan pois ringistä. Yhteinen ja hyväksihavaittu harjoitusvuoro Team-17:sta kanssa jatkuu tälläkin kaudella tiistaisin Saba-areenalla 19.30–20.30 ja lisäksi Wäinö Aaltosen koulululta on taas parin kauden taoun jälkeen saatu tuttu torstaivuoro klo 21–22.

  Tämän kauden lohko IV-divisioonassa näyttää ainakin paperilla kovemmalta kuin viimevuotinen, joten ainoa virallinen tavoite on lähteä kauteen takki auki ja kerätä taas enemmän voittoja kun tappioita. Voittaminenhan on kuitenkin yleensä mukavampaa kuin häviäminen.
  Penalty Boysin tiputtua hallisarjasta Wankers tulee ensi kauden jälkeen olemaan pisimpään yhtäjaksoisesti Saba-areenan hallisarjan liigaa pelannut joukkue. Tuleva kausi on jo 14 putkeen kyseisessä sarjassa – saavutus sinänsä ottaen huomioon että neljä pelaajaa tuosta kauden 96-97 ryhmästä hölkkäilee kentällä vielä tälläkin kaudella. Tuttuna tavoitteena hallisarjan osalta ja ehtona valmennusjohdon bonusten maksulle on playoff –paikka eli sijoittuminen runkosarjassa kuuden joukkoon.


   Hallisarjassa kärkipaikka 13.4.2009 

  Samana päivänä tuon nousukarsintapelin kanssa pelattiin myös hallisarjan runkosarjan päätöspelit. Molemmat pelit kahdeksalla pelurilla läpivetänyt joukkue pystyi ensin aamupelissä kukistamaan tiukassa väännössä Raisio Salamandersin ja varmisti vähintään runkosarjan kakkotilan ja sitä myötä suoran pääsyn välieriin. Iltapelissä VL-Team:ia vastaan kahdesta päivän koitoksesta jo erittäin väsynyt yhdistelmä oli avausjaksolla melkolailla tuuliajolla. Toisen jakson piristymisellä ja tehokkaalla viimeistelyllä joukkue väänsi kuitenkin lopulta selkeänkin voiton ja otti näin runkosarjan ykköstilan ensimmäistä kertaa.

  Loppupelit pelataan lauantaina 25.4. ja välierässä klo 14:00 Wankers saa vastaansa voittajan pelistä Poliisit - Salamanders.

  Hallisarjan lopputaulukko


   Karsintapelistä tappio 13.4.2009 

  Viikko sitten lauantaina pelattu III-divarin nousukarsintapeli Kemiön Kiiloja vastaan oli hyvin kaksijakoinen. Ensimmäisessä erässä Wankers sai pitää ja hallita palloa mielin määrin KemKi:n vetäytyessä puolustukseen ja koettaen ainoastaan kovalla fyysisellä pelillä horjuttaa hyökkäyksiä. Paikkoja ja tilanteita saatiinkin runsaasti, mutta maalinteko tökki pahasti. Vedot painuivat ohi tai sitten KemKi:n erinomaisesti pelannut maalivahti onnistui venymään pallon tielle. Avausmaalin tekikin vastustaja ensimmäisestä ja lähes erän ainoasta paikastaan, kun pakkien taakse juossut hyökkääjä ohjasi ilmasta pitkän kaaripallon sisään. Wankers onnistui lopulta myös kahdesti joten tauolle mentiin johtoasemasta. Toinen erä alkoi samoissa merkeissä, Wankers painoi päälle, mutta ottelun paras peluri KemKi:n maalilla kesti. Ylivoimalla joukkue kuitenkin onnistui siirtymään 3-1 johtoon. Sen jälkeen ottelun puolivälissä pelin luonne muuttui. KemKi alkoi karvata ylempää ja lisäsi selvästi liikettä. Kun he vielä onnistuivat erän lopuksi vastaiskusta kaventamaan, oli lähtökohta viimeiseen erän aivan erilainen. Kolmannessa kemiöläiset jatkoivat rynnistystään ja haluttoman oloinen Wankers ei saanut peliään toimimaan. KemKi pääsi heti erän aluksi helpohkosti tasoihin ja voittomaaliksi jäänyt osuma syntyi hetkeä myöhemmin ylivoimalla. Wankersilla oli toki sen jälkeen myös paikkansa mm. yv-pelissä, mutta tolppia lähemmäksi ei päästy. Pari minuuttia ennen pelin loppua vastustaja onnistui vielä kolmesti minuutin sisään! Pitkistä avauksista pääsivät huimalla prosentilla viimeistelleet KemKi-hyökkääjät yksin läpi eivätkä erehtyneet. Loppulukemat pelitapahtumiin nähden tylyt 3-7. Yhteenvetona voidaan todeta, että pelin voitti joukkue joka enemmän tahtoi voittoa. Wankersilla oli paikat ratkaista peli sen ensimmäisellä puolikkaalla, mutta kun KemKi hyvän maalivahtipelin ja tiukan puolustuksen ansiosta pysyi mukana, niin löytyi heiltä loppupuolikkaalle selkeästi enemmän halua ja virtaa voittaa peli.

   Divarissa nousukarsintaan! 30.3.2009 

  Wankers varmisti lauantaina kahdella komealla voitolla IV-divarin lohkon kakkossijan ja paikan nousukarsintapeliin. Aamupelissä joukkue murskasi sarjajumbo Bulls:in pari minuuttia ennen loppua keskeytetyssä ottelussa 12-0. Toisessa kaiken ratkaisseessa pelissä vastassa oli sarjakolmonen TBS. Hyvävauhtinen ja tasainen taistelu kääntyi lopulta toisen erän maaleilla Wankersille 4-2. Kun sarjakärki SBT Aakkerit pystyi viimeisessä pelissä ottamaan niukan voiton vastustajastaan, niin se kipusi lopulta kahden pisteen erolla lohkovoittoon ja suoraan nousuun.

  Nousukarsintapeli pelataan tulevana lauantaina 4.4. upouudella Leaf Areenalla Kärsämäessä. Vastustajaksi otteluun tulee KemKi (Kemiön Kiilat), jota ei olla aikaisemmin milloinkaan kohdattu.

  IV-divisioonan lopullinen sarjataulukko


   Divarissa ratkaisut loppuun 8.3.2009 

  Viime sunnuntaina pelatun toiseksi viimeisen IV-divarin turnauksen jälkeen tilanne lohkon kärjessä on vielä avoin. Wankersin hävittyä ottelunsa Gremlinsiä vastaan on SBT Aakkerit kyllä lähes varmistanut suoran nousunsa, mutta kakkostilasta tullaan käymään tiukka taistelu. Wankersin vastustajat viimeisessä turnauksessa 28.3. ovat viimeisenä lohkossa oleva ja sarjapaikastaan vielä tiukasti taisteleva Bulls, sekä tuon lohkon kakkossijan ja nousukarsintapaikan ratkaisevassa pelissä tasapistein sarjassa kolmantena oleva TBS.

  IV-divisioonan sarjataulukko

   Divarista myös voitot 11.1.2009 

  Wankers otti eilen pelatussa IV-divarin turnauksessa kaksi selkeää voittoa ja vankisti tässäkin sarjassa asemiaan. 10 pelatun ottelun jälkeen on joukkue taulukossa toisella tilalla kaksi pistettä kärjessä olevaa SBT Aakkereita perässä, mutta pelin enemmän pelanneena. Kun myös jäljessä olevat joukkueet ovat pelanneet eri määriä otteluita, niin todellinen tilanne määrittyy vasta parin seuraavan turnauksen jälkeen, kun ottelumäärät tasoittuvat.

  IV-divisioonan sarjataulukko


   Hallisarjassa kärkipaikka 10.1.2009 

  Wankers otti su 4.1. tiukkojen vääntöjen kaksi voittoa lisää ja kasvatti voittoputkensa hallisarjassa kuuteen peliin. Kun voitot tulivat vielä kahdesta muusta kärkijoukkueesta Aurajoki Oilersista ja Team-17:sta, nousi joukkue ensimmäistä kertaa kauden aikana sarjan kärkipaikalle.

  Hallisarjan sarjataulukko

   Tärkeät voitot divarissa 1.3.2008 

  Wankers otti peräkkäisinä viikonloppuina tärkeät kaksi voittoa IV-divarissa. Sarjapaikan lähes varmistaneet voitot tulivat jumbojoukkue TBM:a ja sarjakolmonen Gremlins:ia vastaan. Neljän pisteen myötä joukkue säilyi sarjassa viidennellä sijalla ja ero putoamisviivaan kasvoi jo seisemään pisteeseen, kun vielä neljä kierrosta on pelaamatta.

  Viime sunnuntaina pelattu ottelu TBM:a vastaan oli juuri niin vaikea kuin odottaa sopikin. Ensimmäisessä erässä joukkue oli aivan tuuliajolla ja sekavalla pelillä ei juuri paikkoja auennut. Tauolle mentiinkin vastustajan johtaessa 0-1. Toiseen erään homma saatiin ketjumuutosten jälkeen parempaan kuosiin ja Wankers veikin sen selkeästi 3-0. Kolmannessa erässä peli pyöri jo ajoittain hyvinkin ja tilanteita saatiin luotua runsaasti. Pallo saatiin kuitenkin vain kerran vastustajan maaliin, ja lopussa TBM pääsi vielä ylivoimalla kaunistelemaan loppulukemiksi 4-2. Nihkeällä pelillä kuitenkin ns. "pakkovoitto" tärkeästä pelistä.

  Tänään Naantalissa pelattu Gremlins-kamppailu oli aivan erilaista peliä. Vauhtia piisasi alusta asti ja Maijamäen pomppulattian ansiosta vaarallisia tilanteita oli kummassakin päässä solkenaan. Wankers aloittti räväkästi ja karkasi 10 minuutissa jo 3-0 johtoon. Sen jälkeen ote siirtyi Gremlinsille ja loppuerä ja toisen alkupuolisko oltiin melkoisessa prässissä, sillä seurauksella että vastustaja puski väkisin pelin tasoihin. Erän loppuun saatin kuitenkin helpottava johtomaali, kun päivän tehokaksikko V-P. Rahikkala (3+0) ja M. Peltola (0+4) onnistuivat lähietäisyydeltä. Kolmannen erän alkuun Gremlins tuli jälleen rinnalle. Erän puolivälissä Wankers kuitenkin väänsi kaksi maalia ja pääsi ratkaisevalle karkumatkalle. Lopussa kumpikin joukkue onnistui vielä kerran ja niin loppulukemat hyvän ja tiukan väännön jälkeen 7-5.

  Wankers-TBM 4-2

  Wankers-Gremlins 7-5

  IV-div. sarjataulukko


   Syyskausi paketissa 31.12.2007 

  No niin, pistetäänpä sitten välillä jonkinlaista raporttia tulemaan tänne sivuillekin. Lähinnä kotisivujen palveluntarjoajan katkoksista johtuen ovat ottelupäivitykset ym. olleet myöhässä ja vähäisetkin raportit jääneet kirjoittamatta. Toki myös sivujen ylläpitäjä ottaa osan syystä oman laiskuuden piikkiin:-)

  No joka tapauksessa syyskausi on pelattu, eikä menestys ainakaan IV-divarissa ole ollut alkuunkaan toivotunlaista. Yhdeksästä pelistä on saatu kasaan vaivaiset seitsemän pistettä. Ja vaikka sijoitus on lohkon puolivälissä, niin kärki on karannut jo auttamattoman kauas ja toisaalta putoamisviiva on vain vaivaisen pisteen päässä. Osa syynsä heikkoon tulokseen on ehdottomasti ollut pelaajien vähyys matseissa, kun paikalle on saatu keskimäärin vain 7-8 äijää, ja lisäksi jouduttu ajoittain turvautumaan kenttäpelaajaan maalissa, ovat lähtökohdat olleet melkolailla masentavat useassa pelissä. Lisäksi joukkueen perusongelma, maalinteon sietämätön vaikeus, on jälleen korostunut. Yhden maalin eteen joudutaan tekemään valtava määrä töitä ja laukauksia.

  Salibandyareenan hallisarjassa kausi on sen sijaan sujunut paremmin. Saldona 10 pelistä 11 pistettä ja sijoitus ennätystasaisessa sarjassa viides, vain pisteen päässä kakkossijasta. Jotenka ainakin näillä näkymin Wankers pelaa jälleen ensi keväänä play offs -pelejä sarjan voitosta.

  Kaikesta huolimatta hyvää uutta vuotta kaikille!

   Divariavauksesta voitto 22.9.2007 

  Wankers avasi kautensa IV-divisioonassa 6-4 voitolla Tuwe:a vastaan. Joukkue lähti peliin pahasti vajaalukuisena (vain 8 pelaajaa ja maalivahti H. Kankarekin poissa), ja kun alla ei ollut myöskään yhtään harjoituspeliä, oli koko homma kaikinpuolin arvoitus. Huoli oli kuitenkin turha, Mika Peltola pelasi maalissa ensi erän pienen hakemisen jälkeen mallikkaasti ja koko joukkue taisteli hyvin läpi pelin, vaikka pelien puute kyllä otteissa näkyikin. Urakkaa helpotti myös se, että vastustajakaan ei ollut juuri vaihtomiehiä mukaan saanut, ja kun yksi mies oli vielä unohtunut pöytäkirjastakin, niin voimasuhteet olivat kaikinpuolin tasan. Peli itsessään ei mitään ihmeellisyyksiä tarjonnut, vaan eteni tasaisena kolmanteen erään asti, jossa Wankers väänsi tarvittavan eron. Paikkoja lisämaaleihinkin oli runsaasti, mutta tolpat ja heikko viimeistely, sekä hyvin torjunut maalivahti estivät eron repeämisen isommaksi. Tehokkaimpina miehinä esiintyivät kaksi maalia iskeneet Veli-Pekka Rahikkala ja Markus Olenius.

  Wankers-TuWe 6-4


   Hallisarjan ohjelma 16.9.2007 

  Hallisarjan otteluohjelma on lisätty kalenteriin ottelut alkavat jo viikon päästä sunnuntaina. Liigan joukkueryhmitys on hiukan muuttunut viime kaudesta kun viime kauden voittajajoukkue Route 8 joutui II-div. nousun myötä sarjasta poistumaan. Uusina joukkueina mukana SC Stix ja Sählyporukka, joka toki on edellisiltä kausilta liigan vakiojoukkueita. Ja lauantainahan lävähtää käyntiin jo myös IV-divarikin yhdellä ottelukierroksella.

   Lohkojako ja otteluohjelma 25.7.2007 

  No niin, kesälomat on lähes vietetty ja uusi kausi aluillaan. Wankersin lohko IV-divarissa ensi kaudella näyttää seuraavanlaiselta:

  West Coast Phantoms, Turku
  AFC Campus VI, Turku
  Gremlins, Turku
  Sekundäärinen Taito, Turku
  Salibandyseura TVA, Turku
  Turun Weikot
  Salibandy Naantali II
  Turun Blackmailers
  Salibandyteam Shadows, Uusikaupunki

  Divarin hyvin erikoinen otteluohjelma on myös lisätty kalenteri-sivulle.


   Kausi lähes valmis 12.4.2007 

  Pelikausi 06-07 lähenee loppuaan. Sekä V-divisioona, että hallisarjan runkosarja saatiin päätökseen toissa viikonloppuna. Divarin päätöksestä jäi sarjanousun jo aiemmin varmistuttua hieman huono maku, sillä SBS Lieto II ei ollut vaivautunut haalimaan tuohon viimeiseen kummallekin joukkueelle merkityksettömään peliin edes riittävästi miehiä paikalle, joten homma luovutuksena suoraan ohi.

  Hallisarjan viimeisessä ottelussa Penalty Boysia vastaan sitä vastoin oli panoksena vielä runkosarjasijoituksen parannus ja sitä kautta "helpomman" pudotuspelivastuksen saaminen. Peli oli alusta asti vauhdikasta ja pallo kulki Wankersilla ajoittain erittäin mallikkaasti. Kun lisäksi viimeistelykin oli kohdillaan, niin joukkue iski jo ensi erässä tylyt 5-0 lukemat taululle, ja peli oli käytännössä selvä. Toisessa erässä vauhti hieman tasoittui, mutta missään vaiheessa ei vastustajaa päästetty enää peliin mukaan. Loppulukemat selkeät 7-1 ja loppusijoitus runkosarjassa neljäs. Tämä tiesi lopulta sitä että puolivälierävastustajaksi 21.4. pelattaviin play offseihin tuli juuri kyseinen Penalty Boys!

  V-div. lopputaulukko

  Wankers-Penalty Boys 7-1
  Hallisarjan lopputaulukko

   Nousu varmistui! 28.3.2007 

  Wankers otti kaksi pistettä lauantain V-divarin turnauksesta ja varmisti nousunsa ensi kaudeksi jälleen takaisin IV-divisioonaan. Kun kautta on pelaamatta enää yksi ottelu, on joukkue kaksi pistettä edellä SB Naantali III:a ja VL-Team:ia. Vaikka joukkueet voivat vielä teoriassa päätyä tasapisteisiin, on Wankers keskinäisissä vertailuissa paras. Näin ollen lohkon kakkossija on sinetöity ennen viimeistä kamppailua SBS Lieto II:a vastaan.

  Itse ottelut olivat kaksijakoisia. Ensimmäisessä pelissä Campus VII:a vastaan näkyi ottelun tärkeys pienenä sekavuutena, ja vastustaja pysyikin hyvin mukana pelin puoliväliin asti, tilanteeseen 2-2. Wankers onnistui kuitenkin toisen erän lopussa ja heti kolmannen alussa maalinteossa karaten 4-2 johtoon. Sen jälkeen joukkue taisteli ja puolusti uhrautuvasti peittäen hanakasti laukoneen vastustajan vetoja esimerkillisesti. Ja kun vielä H. Kankare maalissa venyi pariin huipputorjuntaan, niin voitto lopulta ansaitusti lukemin 5-2. Kun sitten vielä heti perään Naantali ja Lieto menivät häviämään päivän ensimmäiset pelinsä, niin riitti tuo voitto sinetöimään sarjanousun.

  Toiseen peliin jouduttiin lähtemään pahasti vajaalukuisena vain seitsemällä kenttäpelaajalla. Kun vastasssa oli vielä tämän vuoden puolella lohkon selkeästi parasta peliä pelannut VL-Team, oli pelistä odotettavissa vaikea. Vastustaja tulikin heti alusta alkaen kovalla liikkeellä ja hyvin palloa liikuttaen, eikä Wankers päässyt peliin hetkeksikään mukaan. Lukemat ensimmäisen erän jälkeen tylyt 2-6, ja täysin ansaitusti! Toinen erä pystyttiin vielä joten kuten pyristelemään hieman tahtia hidastaneen vastustajan kyydissä, lukemat tauolla 3-7. Kolmannessa erässä VL sitten pääsi vielä leikittelemään väsyneiden Wankers-pelureiden kustannuksella ja kaunistelemaan loppulukemiksi murskaavat 4-12.

  Wankers-AFC Campus VII 5-2
  Wankers-VL-Team 4-12
  V-div. sarjataulukko


   Kolme pistettä lisää 6.3.2007 

  Wankers lisäsi tiliään kolmella pisteellä lauantaina käydyssä V-divarin kolmanneksi viimeisessä turnauksessa ja nousi lohkossa takaisin toiselle sijalle ja kiinni suoraan nousuun.

  Ensimmäisessä pelissä SB Naantali III:a vastaan oli paljon panosta, olihan joukkue sarjassa toisena ja pisteen edellä. Naantali joutui kuitenkin lähtemään peliin pahasti vajaamiehisenä ja isolukuinen tappio aamupelistä alla. Voimasuhteet olivat heti alusta selvät, eikä odotetunlaista tiukkaa jännitysnäytelmää tällä kertaa nähty. Wankers hallitsi tapahtumia ja loi jatkuvasti maalipaikkoja. Ensi erän jälkeen lukemat taululla 4-0, jotka jopa mairittelivat vastustajaa. Väsynyt Naantali yritti iskeä vastaiskuilla, mutta hyvässä vireessä ollut H. Kankare torjui varmasti pahatkin tilanteet. Toisessa erässä meno jatkui samanlaisena ja todella tuhlaillen viimeistellyt joukkue karkasi tavoittamattomaan 8-0 johtoon. Kolmannessa erässä selkä sitten suoristui ja vastustajakin päästettiin lopussa kaunistelemaan lukemia. Voitto kuitenkin murskalukemin 10-3 ja nousu takaisin lohkon kakkospaikalle oli selvä.

  Iltapäiväpelissä vastassa oli lohkojumbo Salamanders II, joka oli saanut sarjasssa toistaiseksi vain yhden pisteen. Joukkue oli kuitenkin edellisessä turnauksessa jo selvästi parantanut peliään, joten mitenkään helppoa peliä ei tästä odotettu. Eikä sellaista todellakaan tullut! Vaikka Salamanders lähti peliin ilman vaihtomiehiä, niin alusta asti se jaksoi sumputtaa ja puolustaa todella uhrautuvasti sekä iskeä vaarallisilla pystypalloilla Wankersin puolustuksen selustaan. Kun lisäksi joukkueen maalivahti oli huippuvireessä, niin taival oli todella tuskainen. Wankers ei päässyt missään vaiheessa peliin sisälle eikä saanut avattua kunnolla tuota sumppupuolustusta. Maaleja tehtiin vuorotahtiin ja mitä pidemmälle mentiin sitä enemmän alkoivat pelaajat turhautua ja sortua yksinyrittämiseen ja hätäisiin ratkaisuihin. Wankersin onnistujaksi ja joukkueen pelastajaksi nousi lopulta J. Sainio kolmella maalillaan. Nuokaan maalit eivät kuitenkaan auttaneet kuin yhteen pisteeseen, sillä Salamandersin tasoitettua pelin 4-4 aivan kolmannen erän alussa, ei ottelussa enää maaleja nähty. Lähimpänä voittoa oli lopulta vastustaja, joka kilautti pallon puoli minuuttia ennen loppua vielä tolppaan. Kaikki kunnia Salamandersille loistavasta asenteesta ja taistelusta! .

  Wankers-SB Naantali III 10-3
  Wankers-Salamanders II 4-4
  V-div. sarjataulukko

   Lisää luovutuksia 31.1.2007 

  Hallisarjan tilanne koki jälleen viime viikolla muutoksia, kun tuli ilmoitus, että Krookilan Krokot on luopunut sarjapaikastaan. Tämä tiesi sitä, että kaikki joukkueen pelit mitätöitiin ja sarjatilanne sekä otteluohjelma meni jälleen kerran uusiksi. Luovutuksen myötä sarjasta ei tällä kaudella putoa yhtään joukkuetta suoraan, vaan viimeiseksi jäänyt karsii sarjapaikastaan.

  Tuo joukkuetta vastaan käyty voitokas peli on siirretty tilastoissa harjoitusottelujen puolelle ja otteluohjelmamuutokset päivitetty kalenteri-sivulle. Alla myös päivitetty sarjataulukko.

  Hallisarjan sarjataulukko


   Taisteluvoitot divarista 31.1.2007 

  Wankersilla oli sunnuntain V-divarin turnaukseen lähdettäessä edessään toistaiseksi kauden tärkeimmät ottelunsa. Lähtöasetelma oli selvä: voitot nostaisivat joukkueen takaisin lohkon kärkikahinoihin, kun taas tappiot saattaisivat tietää nousuviivan karkaamista turhan kauas.

  Ensimmäisessä pelissä oli vastassa AFC Campus VII, jolle oli edellisessä kohtaamisessa tumpuloitu ja lähes lahjoitettu kaksi pistettä. Tällä kertaa meno oli toisenlaista. Wankers hallitsi kahta ensimmäistä erää miten tahtoi, mutta tehottomuus vaivasi jälleen ja pallo saatiin vain kerran kummassakin erässä hyvin torjuneen AFC-vahdin taakse. Kolmannen erän alussa V-P Saario veivasi tyylikkäästi maalivahdin kahville jai vei joukkueen jo ratkaisevalta näyttäneeseen 3-0 johtoon, mutta hetkeä myöhemmin Campus pääsi parilla helpolla osumalla peliin mukaan. J. Röyskön 4-2 osuma kolme minuuttia ennen loppua oli sitten ratkaiseva. Vastustajan kavennus puoli minuuttia ennen loppua toi vielä jännitystä viime sekunteihin, mutta tärkeät pisteet vaikeuksien kautta kuitenkin kotiin.

  Toisessa pelissä oli vastassa sarjakärki SBS Lieto II. Ensimmäinen kohtaaminen oli päättynyt suurinumeroiseen voittoon, mutta joukkue tiedettiin erittäin vaaralliseksi. Pelistä tulikin odotetun vaikea, Wankers hallitsi tätä erittäin hyvävauhtista peliä jälleen läpi ottelun, mutta Lieto iski vaarallisilla vastahyökkäyksillä suoraviivaisesti maalille ja aiheutti ajoittain isojakin ongelmia puolustuspäässä. Kummassakin päässä maalivahdit pelasivat varmasti ja maalit olivat jälleen kortilla. Wankers meni kymmenessä minuutissa 2-0 johtoon, mutta Lieto ei luovuttanut ja toisen erän alkupuolella tuli väkisin tasoihin. Päätöserään lähdettiin kutkuttavista 2-2 lukemista. A. Seppänen onnistui heti päätöserän aluksi viemään joukkueen jälleen johtoon. Tuo osuma jäi lopulta ottelun viimeiseksi, vaikka Lieto pääsi loppuminuuteilla yrittämään tasoitusta ylivoimallakin. Wankers kuitenkin taisteli hienosti ja otti kauden tärkeimmän voittonsa nousten sarjassa jo toiseksi.

  Wankers-AFC Campus VII 4-3
  Wankers-SBS Lieto II 3-2

  V-div. sarjataulukko

   Täydet pisteet divarista 4.12.2006 

  Pistemenetyksistä sisuuntunut Wankers otti kaksi selvänumeroista voittoa lauantaina pelatussa V-divisioonan turnauksessa ja kohensi heikenneitä asemiaan sarjataulukossa.

  Aamupelissä vastassa oli TPS A2, jolle juuri pari päivää aikaisemmin oli pisteet "luovutusvoitolla" menneet. Melko nihkeävauhtisessa pelissä Wankers oli alusta asti hallitsevampi ja loi tilanteita vastustajan maalille. Viimeistelyssä oltiin jälleen kuitenkin tehottomia ja numerot pysyivät pitkään tasaisina. Toisessa erässä kuitenkin alkoi tehojakin löytyä ja kahden erän jälkeen taululla oli jo selkeät 4 - 0 lukemat. Kolmas erä oli enää pelailua ja voiton varmistelua. Kumpikin joukkue onnistui kerran, eli loppulukemat 5 - 1. Näkyvimpinä pelaajina häärivät A. Seppänen (1+2) ja J. Sainio (2+0), sekä maalissa jälleen pelannut kapteeni M. Peltola, joka saalisti uransa ensimmäisen voiton eikä nollapelikään kauaksi jäänyt.

  Toisessa pelissä kohdattiin sarjakärki SBS Lieto II. Pelin tempo oli alusta asti selvästi korkeampi, mutta myös Wankers oli nostanut tasoaan aamusta. Heti ensimmäisestä erästä alkaen peli pyöri hyökkäyspäässä mallikkaasti, ja kun tällä kertaa viimeistelykin oli kohdillaan menivät kaksi ensimmäistä erää Wankersille 3 - 1 lukemin. Toisella tauolla 6 - 2 tilanteessa peli näytti siis jo selvältä ja kun vielä kolmannen erän alkuun tehtiin yksi lisää, niin homma oli paketissa. Kuten helposti käy, kun tempo vähän laski ja selkä suoristui, niin Lieto pääsi kuittamaan pari nopeaa kavennusta ja hetkellisesti kiinni peliin. Tämän lähemmäksi ei kuitenkaan vastustajaa päästetty, vaan loppunumerot ansaitusti 8 - 5 Wankersille. Tehokkaimpia pelaajia olivat V-P. Saario (2+3), J. Salomaa (2+1) ja A. Seppänen (1+2). Maalissa M. Peltola torjui myös jälleen mallikkaasti.

  Wankers-TPS A2 5-1
  Wankers-SBS Lieto II 8-5


   Pisteet meni... 3.12.2006 

  Ensimmäisen V-divarin turnauksen jälkeen ilmitulleen lisenssiepäselvyyden tuomio on julistettu ja Salibandyliitto on pikkujoulun kunniaksi vienyt meiltä turnauksessa saadut kolme pistettä ja tuominnut kyseiset pelit SBS KM:aa ja TPS A2:a vastaan 0-5 tappioiksi.

  Kyseisessä turnauksessahan pelaajaluetteloon ja sitä myötä ottelupöytäkirjaan oli jäänyt turnauksesta poisolleen pelaajan nimi. Ja kun myöhemmin selvisi, että pelurin lisenssimaksu oli myöhässä, niin jäätiin odottelemaan kurinpitoryhmän tuomiota. Huolimatta vastustajilta saaduista vetoomuksista tulosten säilyttämisestä, oli tuomio tuo yllämainittu. Eli näin näissä aladivareissakin ja "harrastepeleissäkin" on tuo fair play -henki vahvana esillä...

  Nuo yllämainitut pelit on siirretty harjoituspelien tilastoihin ja sarjataulukkoa päivitetty.

   V-divarista kaksi pistettä 20.11.2006 

  V-divisioonan kolmannen turnauksen alkutilanne aamuottelussaCampus VII:a vastaan ei ollut kovinkaan mieltä ylentävä, kasassa kahdeksan kenttäpelaajaa ja joukkueen kapteeni paikkaamassa poissaolevaa maalivahtia tolppien välissä ensimmäistä kertaa sarjaottelussa. Taistelemaan silti lähdettiin. Edellisen päivän heikko viimeistely oli kuitenkin jäänyt päälle ja pallon maaliin saaminen tuotti suurta tuskaa. Kun vastustaja taas onnistui vastaiskuissa, niin tilanne ensimmäisellä tauolla 0-2. Toisessa erässä noustiin jo tasoihin, kunnes Campus meni jälleen kahden maalin johtoon kolmannen alussa. Wankers nousi pari kertaa vielä maalin päähän, mutta aina kun päästiin peliin mukaan, niin karkeat oman pään virheet ja hölmöilyt kostautuivat. Loppulukemat lopulta 4-6, ja joukkueen tappioputki eri sarjoissa kasvoi jo neljään otteluun.

  Toisessa pelissä VL-Teamia vastaan alettiin olla jo pienoisen pakkovoiton edessä. Miehiä oli saatu aamusta lisää ja peliin päästiin kahdella täydellä kentällä, ja kun H. Kankarekin oli saatu maalille takaisin, niin lähtökohdat olivat lupaavammat. Ottelu olikin jälleen pirteämpää peliä joukkueelta, vaikkakin liikkeessä alkoi näkyä että kyseessä oli jo viikonlopun neljäs peli. Ote kuitenkin pelin edetessä siirtyi koko ajan enemmän Wankersille ja pyöritys oli ajoittain kovaa VL:n maalilla. Tällä kertaa myös sihti oli paremmin kohdillaan ja pelin ratkaisu tuli 35 minuutin jälkeen joukkueen mentyä 5-2 johtoon. Ottelun lopussa päästettiin vastustaja tekemään kuitenkin vielä kaksi ns. turhaa maalia, joten loppulukemat pelitapahtumia tasaisemmat 5-4.

  Wankers-AFC Campus VII 4-6
  Wankers-VL-team 5-4

  sarjataulukko


   Tappiot hallisarjassa 20.11.2006 

  Lauantaina jatkuneessa hallisarjan liigassa Wankers ei pystynyt kasvattamaan pistetiliään. Ensimmäisessä pelissä tuttuakin tutumpaa Penalty Boysia vastaan ponnettomasti pelannut joukkue jäi heti alussa alakynteen eikä missään vaiheessa päässyt peliin mukaan. Ensimmäisen erän jälkeen tilanne oli jo 1-4, ja kun toisella jaksollakin maalipaikkojen tuhlailu jatkui urakalla olivat loppuluvut 2-5 täysin oikeutetut.

  Toisessa pelissä vastasssa oli taitava ja liikkuva Route 8. Wankers oli sisuuntunut edellisen pelin tappiosta ja lähti selkeästi taistelemvammin peliin. Ensimmäisessä erässä hyviä tekopaikkoja oli rutkalti, mutta vain kerran pallo saatiin maaliin, taukotilanne kuitenkin tiukka 1-2. Pelin ratkaisu tuli toisen jakson alussa, kun pienoisen notkahduksen aikana Route siirtyi jo 1-5 johtoon. Tämän jälkeen Wankers aloitti kovan kirin päästen jo maalin päähän, mutta tasoitusyritys lopussa ilman maalivahtia päättyi tyypilliseen tapaan vastustajan syötönkatkosta tekemään maaliin. Hyvää päivän peleissä oli se, että maalintekopaikkoja pystyttiin luomaan riittävästi. Viimeistely sitä vastoin oli luokatonta, palloa ei saatu edes puolen metrin päästä tyhjiin ym. Puolustuspelaaminen oli myös flegmaattista, eikä viisikkopuolustamista juuri nähty. Ainoastaan maalivahti Kankareen kohtuullinen onnistuminen piti lukemat tällä kertaa yksinumeroisina.

  Wankers-Penalty Boys 2-5
  Wankers-Route8 4-6

  Raptors on luopunut sarjasta ja sen ottelut sarjataulukossa mitätöity. Tuo kyseistä joukkuetta vastaan käyty kamppailu on siirretty tilastoissa harjoitusotteluiden alle.

  sarjataulukko

   Kolme pistettä hallisarjasta 9.10.2006 

  Hallisarjan liiga jatkui sunnuntaina jälleen kahdella ottelulla. Peräti kolme hyökkäysketjua ja kaksi puolustajaparia jalkeille saanut joukkue saalisti tasapelin ja tappion myötä kolme lisäpistettä kahdesta melko eriluonteisesta ottelusta. Raportit alla.

  Wankers-Team-17 2-2
  Wankers-Raptors 8-1

  sarjataulukko


   Kausi käyntiin 21.9.2006 

  Wankers aloitti virallisesti kauden 06-07 viime viikonloppuna kahdella Salibandyareenan hallisarjan liigan ottelulla. Vajaamiehisenä pelannut joukkue saavutti peleistä voiton ja tappion. Tarkemmat raportit myöhemmin.

  Wankers-Aurajoki Oilers 4-6
  Wankers-Salamanders 6-4

  sarjataulukko

   Taistelu päättyi... 18.4.2006 

  Aprillipäivänä pelattu kauden viimeinen IV-divarin turnaus päättyi Wankersin osalta katkeraan pettymykseen. Tuloksena nolla pistettä ja hissillä sarjaporrasta alemmaksi! Päivän alussa kaikki oli vielä avoinna, kolme joukkuetta taisteli tuota sarjan kahdeksatta sijaa vastaan ja keskinäisiä otteluita oli useampia.

  Wankers kohtasi aamun ratkaisuottelussa rakkaan vihollisen SB Naantali II:n. Melko hermostunutta ja sekaavaakin peliä tarjoillut kamppailu eteni tasaisissa merkeissä päätöserään asti. Naantalilaisten tahtotaso oli tällä kertaa kovempi ja se pystyi kiskomaan ratkaisevan parin maalin eron erän puolivälin jälkeen. Lopussa tultiin vielä maalin päähän, mutta viime minuutin mylläkkä ei tuonut enää kaivattua tasoitusta, vaan pisteet Naantaliin 5 - 6 lukemin ja sinetti Wankersin kohtalolle oli valmis. Kun Reapers vielä hoiteli oman avauspelinsä murskalukemin, ei päivän toisiin peleihin enää panosta jäänyt.

  Toinen peli Lemun Visaa vastaan oli enää muodollisuus. Kokoonpanonsa uuteen uskoon laittanut Wankers aloitti rennon iloisella pelillä ja vei ensimmäisen erän nimiinsä 3 - 0. Toisessa erässä vastustaja laitti uuden vaihteen, ja kun puolustaminen ei enää tuntunut kauheasti kiinnostavan, vei LeVi erän nimiinsä peräti 1 - 6. Kolmannessa erässä vastustaja iski vielä kolme maalia lisää, näin loppulukemat tässä molemmille merkityksettömässä kamppailussa 4 - 9.

  Lopputuloksena kaudesta ei siis jäänyt juuri mitään käteen. Ei voi sanoa, että edes kokemusta, sillä kaikki kaatui loppujen lopuksi omaan tyrimiseen ja ajoittaiseen luokattomuuteen kaikilla pelin osa-alueilla. 10-vuotinen taival on takana ja paluu juurille tapahtunut :-). Mutta tästä on vain yksi suunta ja joukkomme lähtee jälleen syksyllä uudella innolla tavoittelemaan paikkaa ylemmistä portaista!

  Wankers-SB Naantali II 5-6
  Wankers-LeVi 4-9

  sarjataulukko


   Taistelu jatkuu! 16.3.2006 

  Wankers pystyi ottamaan kaksi pistettä lauantaina pelatusta IV-divisioonan kauden toiseksi viimeisestä turnauksesta. Kun joukkueen kanssa verisesti putoamistaistelua käyvä Reapers onnistui samoin voittamaan toisen pelinsä, niin joukkueiden välinen ero pysyi kahtena pisteenä ja ratkaisut jäivät kauden päätöspeleihin 1.4. Kun vielä molemmat pelinsä hävinnyt SB Naantali II:kin on enää kolme ja LeVi neljä pistettä edellä, tulee tuosta putoamisesta vielä katkera. Varsinkin kun molemmat edellä mainitut joukkueet tulevat Wankersia vastaan viimeisessä turnauksessa. Paljon mielenkiintoa siis vielä luvassa kauden päätteeksi!

  Lauantain turnauksen aamuottelussa vastaan tuli viimeaikoina hyvin pelannut ja nousukarsintoihin hamuava Gremlins. Ottelun kaksi ensimmäistä erää oli tasaista pelailua ja hyviä tilanteita nähtiin kummassakin päässä, numerot toisella tauolla 2 - 3 Gremlinsille. Ratkaisu nähtiin kolmannen erän viidennellä minuutilla, kun hyvällä tarkkuudella viimeistellyt Gremlins-"ikoni" Rami Äyhö iski pallon kahdesti maaliin. Wankers kavensi vielä viisi minuuttia ennen loppua, mutta ottelun hahmo Äyhö kuittasi loppulukemiksi 3 - 6 pari minuuttia myöhemmin.

  Iltaottelussa vastassa oli myöskin nousukarsintoihin haluava Kosken Kaiku, joka oli aiemmin päivällä ottanut jo yhden komean voiton. Otteluun yhdeksällä miehellä lähtemään joutunut Wankers oli kuitenkin päätänyt, että taistelu sarjapaikasta jatkuu. Joukkue pelasi alusta asti todella uhrautuvasti. Kahden erän jälkeen tilanne näytti kuitenkin pahalta, lukemat taululla 2 - 3 ja putoaminen 15 minuutin päässä. Kolmas erä alkoi kuitenkin hyvin ja viidessä minuutissa tilanne käännettiin johdoksi. Lopun jäähysumasta ja kovasta paineesta huolimatta ei KoKa enää maalia lähemmäksi päässyt. Voitto kovalla taistelulla 5 - 4, ja toivonkipinä edelleen elossa!

  Wankers-Gremlins 3-6
  Wankers-KoKa 5-4

  sarjataulukko

   Tappiot hallisarjassa 6.3.2006 

  Lauantaina pelatut halliliigan kamppailut sujiuivat joukkueelta mollivoittoisesti. Lähes kauden huonointa peliään esittänyt Wankers hävisi molemmat ottelunsa ponnettoman ja sekavan pelailun jälkeen. Ottelut eivät tarjonneet juurikaan mitään mainitsemisen arvoista, hyvät syötöt ja laukaukset ovat tod. näk. laskettavissa yhden käden sormilla. Ensimmäisessä pelissä Route 8:a vastaan joukkue kuitenkin pysyi jotenkuten mukana pelissä ja ratkaisu tuli vasta aivan lopussa, kun Wankers haki tasoitusta kuudella pelaajalla ja vastustaja löi pallon tyhjään maaliin. Toisessa pelissä Poliiseja vastaan tilanteita oli vähänlaisesti molemmissa päissä, mutta kovalla prosentilla viimeistellyt vastustaja pääsi iskemään läpiajoista ja ylivoimahyökkäyksistä tarvittavat osumat.

  Päivän ainoat merkittävät tapahtumat olivat, kun M. Peltola saavutti ensimmäisessä pelissä kautta aikain toisena pelaajana kunnioitettavan 300. Wankers-ottelun rajapyykin ja T. Roininen ylitti saman rajan jälkimmäisessä pelissä. Onnittelut heille.

  Wankers-Route8 2-4
  Wankers-Poliisit 2-5


   Kaksi pistettä lisää 14.2.2006 

  Kipeästi pisteitä tarvinnut Wankers pystyi lisäämään tiliään ainoastaan kahdella viikko sitten pelatussa IV-divarin turnauksessa. Putoamisviivan alle vajonnut joukkue taisteli päivän avauspelissä sarjajohtaja Ryhtiä vastaan melko tasapäisesti kolmannen erän alkuun asti ja kaatui lopulta saappaat jalassa 4 - 7 lukemin. Ensimmäisen erän pyörityksen jälkeen peliin mukaan päässyt Wankers omasi jopa mahdollisuudet yllätykseen, mutta Ryhti käytti tehokkaasti harhasyötöistä ja henk.koht. virheistä saamansa vastaiskut hyväkseen ja iski lopussa tarvittavat maalit.

  Toisessa pelissä oli vastassa sarjajumbo Salamanders II, jota vastaan pelin henki oli alusta lähtien selvä, Wankers pyöritti ja painosti ja vastustaja tyytyi puolustamiseen ja ajoittaisiin vastaiskuihin. Maaleja mätettiin alusta lähtien tasaiseen tahtiin, kuitenkin paikkoihin nähden vielä vähän. Kahden erän jälkeen taululla oli lukemat 6 - 0, kun tarkemmalla viimeistelyllä olisi peli voinut olla vaikkapa ohi. Kolmannessa erässä jatkui sama tahti ja Wankers teki vielä kolme osumaa lisää. Ylenmääräinen hyökkäysinto kuitenkin kostautui puoli minuuttia ennen loppua, kun Salamanders pystyi rikkomaan H. Kankareen nollan, lopputulos 9 - 1. Ottelun tehokkaimpina häärivät A. Seppänen (1+4) ja V-P Rahikkala (3+0).

  Päivän saldona siis kaksi pistettä, mutta koska myös pahimmat kilpakummpanit viivan yläpuolella onnistuivat pistetiliään kartuttamaan säilyi ero putoamisviivan edelleen kahdessa pisteessä, kun jäljellä on vielä neljä ottelua. Seuraava turnaus pelataan 11.3. Salibandyareenalla, jolloin vastaan tulevat lohkon kärkikahinoissa olevat Gremlins ja KoKa.

  Wankers-Ryhti 4-7
  Wankers-Salamanders II 9-1

  sarjataulukko

   Pahat tappiot divarissa 27.1.2006 

  Wankers kärsi kaksi niukkaa maalin tappiota viime sunnuntain IV-divisioonan turnauksessa. Kun pahimmat kilpailijat sarjataulukossa onnistuivat pistetiliään kasvattamaan, niin tietää tämä joukkueen vajoamista jälleen pari pistettä tuon pelätyn putoamisviivan alapuolelle, kun enää kolmannes sarjasta on pelaamatta.

  Ensimmäisessä ottelussa vastassa oli selkeästi vahvistunut ja nousukuntoinen PaPeNu. Wankers hallitsi avauserää ja toisen alkua selkeästi, mutta sortui jälleen tehottomuuteen ja onnistui hankkimaan vain yhden maalin johdon ottelun puoleen väliin mennessä. Jatkossa vastustaja pääsi hyvin mukaan peliin ja sai luotua jatkuvaa painetta maalille. Tuo hyvä taistelu tuottikin sitten tulosta, kun PaPeNu onnistui ensin tasoituksessa ja lopulta viimeisellä minuutilla voittomaalin teossa.

  Toisessa pelissä AFC Campus III:sta vastaan Wankers esitti läpi ottelun hyvää ja vauhdikasta peliä, mutta onnistui ensimmäisten 42 minuutin aikana saamaan pallon ainoastaan muutamaan otteeseen maalirautoihin. Vastustaja onnistui sitä vastoin pelin puolivälissä kahdesti puolen minuutin sisään. Lopun kavennusmaalista ja loistavasta taistelusta huolimatta pisteet Campukselle.

  Wankers-PaPeNu 3-4
  Wankers-AFC Campus III 1-2

  sarjataulukko


   Kolme pistettä divarista 12.1.2006 

  Viime viikon harjoituspelin nöyryyttävästä rökäletappiosta sisuuntunut Wankers pelasi ehkäpä kauden parasta hyökkäyspeliään ja otti tärkeät kolme pistettä sunnuntain IV-divisioonan turnauksesta. Ensimmäisessä ottelussa kohdattiin toistamiseen tällä kaudella taitava Reapers. Selkeästä hallinnasta ja runsaista maalipaikoista huolimatta tuloksena kuitenkin lopulta vain tasapeli. Toisessa, ns. neljän pisteen pelissä vastassa oli SB Naantali II. Wankers selätti vastustajan toisen erän kuudella maalillaan ja lopputuloksena suurinumeroinen voitto. Näiden pisteiden myötä joukkue nousi tasaisessa sarjassa jälleen takaisin keskikastiin ja pois putoamisviivan alta. Joukkue tuntuu saaneen itseluottamuksen takaisin ja se näkyy myös kentällä. Taistelu jatkuu jälleen puolentoista viikon kuluttua. Tarkemmat otteluraportit linkeistä.

  Wankers-Reapers 3-3
  Wankers-SB Naantali II 8-2

  sarjataulukko

   Voitot hallisarjassa 15.12.2005 

  Wankers päätti syyskauden sunnuntaina kahteen voittoon Salibandyareenan halliliigassa ja nousi jälleen takaisin sarjan kärkikamppailuun. Lauantaisista divaritappioista selvästi sisuuntunut joukkue esitti ajoittain todella liikkuvaa ja pirteää peliä, ja huolimatta tiukoista lopputuloksista hallitsi pelejä ajoittain selvästikin. Tarkempaa raporttia ottelutilastoista.

  Wankers-Aurajoki Oilers 4-3
  Wankers-Sählyporukka 4-3

  sarjataulukko


   Tappiot IV-divarissa 14.12.2005 

  Wankers joutui lähtemään pahasti vajaamiehisenä lauantaina pelattuun IV-divisioonan vuoden viimeiseen turnaukseen, paikalle oli saatu vain maalivahti ja 9 kenttäpelaajaa, joista osa toipilaita. Tuloksena kaksi selkeää tappiota sarjassa keskikastissa majailleille joukkueille ja tippuminen sarjataulukossa jo putoamisviivan alapuolelle. Pelillisesti ottelut eivät juurikaan mainitsemisen arvoista tarjonneet, alla kuitenkin raporttia tapahtumista.

  Wankers-Gremlins 2-7
  Wankers-LeVi II 1-4

  sarjataulukko

   Taas kaksi pistettä 14.11.2005 

  Wankersin kolmaskin divariturnaus sujui aikaisempien tapaan. Tappio etukäteen kovemmalle vastustajalle ja selkeä voitto ennakoasetelmissa heikommasta joukkueesta. Ensimmäinen peli KoKa:a vastaan oli läpi ottelun tiukkaa ja tasaisen vauhdikasta peliä, mutta kauden paraskaan esitys divisioonapeleissä ei tällä kertaa pisteitä tuonut. Toinen peli Salamanders II:a vastaan oli alusta alkaen selkeää pallonhallintaa ja ratkesi jälleen jo melko aikaisessa vaiheessa. Tarkemmat raportit luettavissa ottelutilastoista.

  Wankers-Kosken Kaiku 1-3
  Wankers-Salamanders II 9-2


   Hallisarjassa tasapelejä 10.11.2005 

  Sunnuntaina pelatuissa hallisarjan otteluissa aavistuksen vajamiehinen Wankers saavutti epätasaisella esityksellä kaksi 3 - 3 tasapeliä. Ensimmäisessä ottelussa vastassa ollut Yrmyt antoi joukkueelle mahdollisuuden hallita palloa ja rakentaa peliä. Tätä etua ei kuitenkaan pystytty hyödyntämään, vaan hyökkäykset päättyivät säännöllisesti huonoihin ratkaisuihin tai epäonnistuneeseen laukaukseen. Kuvaavaa ottelulle oli Yrmyjen toinen maali, Wankersin pelatessa ylivoimaa pakin laukaus kilpistyi ruuhkaan ja vastustaja karkasi keskeltä läpi. Kaikinpuolin joukkue saa lopulta kiittää hyvin maalissa pelannutta H. Kankaretta yhdestäkin pisteestä.

  Toinen ottelu olikin sitten jo erinäköistä peliä. Vastassa ollut Poliisit juoksi vahvasti alusta alkaen ja peli olikin läpi ottelun siistiä ja kovavauhtista. Wankersin peli pysyi hyvin kontrollissa ja 37 minuutin kohdalla näyttikin siltä, että homma hoidetaan kotiin, kun J. Salomaa vei joukkueen 3-1 johtoon. Sitten tapahtui jälleen jotain perin tuttua, vastustaja painoi päälle kovalla sykkeellä ja roiski palloa maalille, ja kuten niin valitettavan usein, ei noita pommpupalloja saatu purettua, vaan Poliisit teki väen väkisin kaksi maalia ja pisteet tässäkin pelissä jakoon. Muiden joukkueiden pelatessa kuitenkin myöskin ristiin, säilytti Wankers jaetun johtopaikkansa sarjassa.

  Wankers-Yrmyt 3-3
  Wankers-Poliisit 3-3

  sarjataulukko

   Divarista jälleen 2 pistettä 25.10.2005 

  Wankers pelasi kauden toisessa IV-divarin turnauksessa kaksi täysin toistensa vastakohtaista ottelua. Tuloksena todellinen murskatappio sekä selvähkö voitto, tosin myös vastustajilla oli eroa kuin yöllä ja päivällä. Lohkon kovinta kärkeä edustava Nousiaisten Ryhti jyräsi taidokkaalla pallonliikuttelulla ja hyvällä liikkeellä Wankersin täysin maanrakoon, kun taas peräpään joukkueisiin lukeutunut vajaamiehinen PaPeNu tyytyi lähinnä leppoisaan hölkkäilyyn ja puolustuspelaamiseen. Tarkemmat raportit alla.

  Wankers-Ryhti 1-13
  Wankers-PaPeNu II 7-1

  sarjataulukko


   Hallisarjasta täydet pisteet 18.10.2005 

  Wankersin kauden toinen hallisarjaturnaus sujui hyvissä merkeissä. Tuloksena kaksi makeaa voittoa ennakkoon pahoiksi tiedetyistä vastustajista. Voitoilla joukkue nousi tasapisteisiin sarjan kärjen kanssa.

  Wankers-Team-17 6-4
  Wankers-Peflet Makers 3-2

  sarjataulukko

   Hallisarjasta kaksi pistettä 21.9.2005 

  Wankers aloitti kautensa lauantaina, kun Salibandyareenan hallisarjan liiga pyörähti käyntiin kahdella ottelulla. Saldona sekalaisen peliesityksen jäkeen kaksi sarjapistettä voiton ja tappion myötä. Tarkemmat otteluraportit alla.

  Wankers-Aurajoki Oilers 4-3
  Wankers-Salamanders II 2-6


   Expert-liigasta neljäs sija 17.4.2005 

  Wankers päätti kautensa lauantaina Salibandyareenan Expert-liigan pudotuspeleihin. Aamun puolivälierässä vastassa oli puolustava mestari Sählyporukka, jota vastaan kauden aikaisemmista peleistä oli saldona yksi voitto kummallakin. Peli oli alusta alkaen tasaista vääntämistä, mutta ensimmäisellä jaksolla ainoastaan vastustaja sai pallon kertaalleen maaliin. Kun vielä toisen jakson alkuun tuli 0-2 osuma, eikä Wankersin peli oikein ottanut sujuakseen, niin näytti tilanne jo hieman menetetyltä. Jakson puolivälissä joukkue kuitenkin ryhdistäytyi ja pystyi iskemään lyhyessä ajassa kolme maalia ja kääntämään tilanteen edukseen. Loppu oli jälleen tasaista eikä lisäosumia nähty, näin makea 3-2 voitto ja paikka välieriin.

  Välierässä vastaan tuli kaksi aikaisempaa kohtaaamista voittanut ja runkosarjan ylivoimaisesti vienyt Route 8. Wankers aloitti kuitenkin terävästi ja siirtyi johtoon, mutta pikkuhiljaa taitava vastustaja alkoi hallita palloa ja hivuttautui johtoon. Toisen jakson alkupuolella tilanne oli jo 1-5 ja homma vaikutti selvältä. Pari nopeaa kavennusta nosti kuitenkin W:n vielä peliin mukaan. Paikkoja lisäosumiinkin oli, mutta läpi ottelun jatkunut laukausten heikohko taso ja vastustajan maalivahti pitivät kahden maalin eron loppuun asti. Loppulukemat siis 3-5 ja edessä pronssiottelu.

  Pronssipelin vastustaja oli välierissä koko liigan lopulliselle voittajalle Team-17:lle hävinnyt Aurajoki Oilers. Wankers aloitti ottelun pirteästi ja hallitsi ensimmäiset 15 minuuttia lähes täydellisesti. Pallo saatiin kuitenkin vain kerran vastustajan maaliin ja tauolle 1-0 johdosta. Toisella jaksolla päivän kolmas matsi alkoi ilmeisesti painaa ja peli muuttui väsyneeksi ja väkinäiseksi, hyvistäkään paikoista ei reikäpalloa saatu maaliin ja vastustaja kuittasi parilla vastahyökkäyksellä rinnalle ja ohi. Loppu taottiin jälleen päätä seinään ja vastustajan sumppuun. Tuloksena 1-2 tappio ja neljäs sija sarjassa.

  Wankers-Sählyporukka 3-2
  Wankers-Route 8 3-5
  Wankers-Aurajoki Oilers 1-2

   Divarikausi paketissa 15.4.2005 

  Wankers päätti kautensa IV-divarissa huhtikuun ensimmäisenä sunnuntaina melko erikoisesti. Tuloksena joukkueelle sarjapaikan suhteen merkityksettömistä otteluista oli voitto hienon taistelunousun päätteeksi sekä historiallinen rökäletappio.

  Ensimmäisessä pelissä vastassa oli vielä nousuhaaveita elätellyt TPS III. Tepsi lähtikin otteluun pirteämmin ja hallitsi avauserää, lukemat tauolla 0-2. Toisen jakson alkupuolella TPS karkasi jo 1-4 johtoon, kunnes Wankers nousi J. Röyskön kahdella nopealla maalilla mukaan peliin. Kolmannen erän alussa joukkue takoi tehot 3+1 saalistaneen M. Peltolan johdolla neljä osumaa lisää ja ratkaisi ottelun edukseen. Tepsi pääsi vielä lopun kavennuksilla maalin päähän, mutta loppuluvut kuitenkin 7-6 Wankersille ja piste vastustajan nousuhaaveille.

  Toisessa pelissä vastaan tuli kova kiistakumppani jo viime kaudelta AFC Campus VI eli ns. "Legendat", joka myös omasi hyvät mahdollisuudet vähintään lohkon kakkossijaan. Alusta alkaen tahti oli selvä: vastustajalle onnistuu kaikki ja meille ei oikein mikään. Lukemat tauolla 1-6. Toisella jaksolla Campus jatkoi siitä mihin jäi, pallo liikkui ja lähes kaikki sommitelmat päättyivät maaliin, pääarkkitehtina KP Pääkkönen tehoin 3+6. Lukemat toisella tauolla murskaavan tylyt 3-13!!! Kolmannen erän tavoite oli siis selvä: Ottelun on kestettävä täysi aika! Kun Campuksen tahti jo hieman hidastui ja Wankerskin onnistui pari osumaa tekemään, niin ottelu saatiin kestämään täydet 45 minuuttia, jonka jälkeen taululla komeilivat joukkueen historian suurimmat tappiolukemat 5-16! Eli siis omalla tavallan historiallinen päätös kaudelle tämäkin....

  Wankers-TPS III 7-6
  Wankers-Campus VI 5-16

  lopullinen sarjataulukko


   Expert-liigasta täydet pisteet 22.3.2005 

  Wankers otti voitot sunnuntaina pelatuissa Expert-liigan viimeisissä runkosarjapeleissä. Ensin päivällä kaatui Sählyporukka 5-3 ja illemmalla vielä Penalty Boys 4-3. Tämä loppukiri ei kuitenkaan riittänyt kilpailussa runkosarjan kakkostilasta ja suorasta välieräpaikasta. Lopullinen sijoitus oli neljäs, joka tarkoittaa sitä, että puolivälierässä vastaan asettuu juuri kohdattu Sählyporukka. Ottelu pelataan Salibandyareenalla lauantaina 16.4. klo 11.00.

   Tappiot IV-divarissa 26.2.2005 

  Wankers lähti päivän IV-divarin turnaukseen hyvistä asemista, matkaa kärkeen oli vain kaksi pistettä ja kaikki vielä omissa käsissä. Tuloksena oli kuitenkin kaksi karvasta tappiota ja haaveet sijoittumisesta sarjassa kahden parhaan joukkoon menivät käytännössä siinä samassa. Itse pelit eivät paljon jälkipolville kerrottavaa jättäneet, joukkue pelasi ponnettomasti ja tahdottomasti ja pystyi vain ensimmäisen ottelun alun ja toisen lopun pelaamaan omalla tasollaan. Aamuottelussa TBS:saa vastaan W. siirtyi johtoon jo puolen minuutin jälkeen ja ensimmäiset minuutit olivatkin hyvää pyöritystä, mutta tuloksena vain kaksi tolppaa ja ylärima. Sen jälkeen peli tasaantui ja vastustajan sumpputaktiikka alkoi purra. Wankers hallitsi jatkossakin palloa, mutta hakkasi päätään ja palloa vastustajan lihamuuriin. TBS:n tasoitus tuli merkkausvirheestä toisen erän alussa ja sen jälkeen meiniki jatkui samana, painostettiin, mutta vedot menivät yli tai päin puolustusta. Ja kuten niin usein tällaisissa peleissä, loppu oli katastrofi. Minuuttia ennen päätöstä pääsi TBS sutimaan maalin edestä johto-osuman, ja kun tasoitusta haettiin kuudella, niin loppulukemat 1-3 syntyivät tyhjään maaliin.

  Toisessa pelissä oli vastassa sarjajohtaja Phantoms, jolle oli kauden aikaisempi kohtaaminen mennyt luovutuksena tunnettujen tapahtumien takia. Eli latusta ja tahtoa piti löytyä, mutta alusta alkaen oli peli sekavaa ja väkinäistä. Vastustaja sen sijaan oli liikkeellä hyvällä asenteella ja kun viimeistelykin sujui oli jo avauserän jälkeen taululla tylyt 2-5 lukemat. Toisessa erässä ahdinko vain kasvoi ja ainoastaan H. Kankareen muutamat hyvät pelastukset estivät Phantomseja tekemästä erässä enempää kuin kaksi maalia lisää. Kolmannessa vastustaja meni jo 2-8 johtoon, kunnes viimeiset 10 minuuttia Wankers pelasi jälleen hyvää peliä ja loi liukuhihnalta tilanteita, tuloksena kuitenkin vain kaksi lohdutusmaalia lisää.

  Wankers-TBS 1-3
  Wankers-Phantoms 4-8


   Täydet pisteet divarista 2.2.2005 

  Wankers kävi hakemassa tärkeät neljä pistettä lauantaisesta IV-divarin turnauksesta Lietohallin liukkaalta parketilta. Aamupelin vastustajana oli sarjataulukon hännille juuttunut Ponteva, joka kuitenkin tiedettiin yllätysvalmiiksi porukaksi. Ensimmäinen erä olikin vaikea ja sekavan pelailun jälkeen vastustaja pääsikin ottelussa johtoon. Erän loppua kohti Wankers kuitenkin pääsi peliin paremmin mukaan ja tilanteet vyöryivät kohti Pontevan maalia, tauolle siirryttiin 2-1 lukemissa. Toisessa erässä oli sitten aamun pakkasen jäykistämät jäsenet saatu liikkeelle toden teolla ja alkoi melkoinen pyöritys vastustajan kenttäpäädyssä, erä puhtaasti 4-0 W:lle ja peli oli selvä. Viimeinen erä oli enää muodollisuus ja joukkue kaunisteli loppuluvuiksi selkeät 9-2. Tehokkaimpana ottelussa hääri R. Wiss (1+2) ja A. Seppänen (0+3).

  Toisessa pelissä vastassa oli SB Naantali II, jolle oli syksyllä kärsitty kirvelevä maalin tappio. Oli siis kalavelkojen maksun aika. Ensimmäinen erä oli tässäkin pelissä jälleen vaikea, vaikka Wankers siirtyikin heti johtoon A. Seppäsen maalilla. Sen jälkeen ote siirtyi vastustajalle ja pian lukemat olivatkin 1-2 Naantalille. Uhrautuva puolustuspeli ja H. Kankareen varmat torjunnat estivät enemmät takaiskut ja tauolle mentiin maalin takaa-ajoasemassa. Toinen erä olikin sitten ensimmäisen pelin tapaan Wankersin näytös, maaleja ja tilanteita tuli liukuhihnalta. Erä 5-0 W:lle. Mainitsemisen arvoista on erityisesti ottelun hahmon M. Peltolan (3+0) tyylikäs vanhanaikainen alivoimalla! Kolmannen erän alussa W. siirtyi jo 7-2 johtoon ja pelin kuviteltiin olevan ohi. Naantali taisteli kuitenkin loppuun asti ja onnistui kuromaan eroa pienemmäksi. Joukkue puolusti kuitenkin uhrautuvasti ja vaikka vastustaja onnistui vielä viimeisellä sekunnillakin tekemään maalin, niin lopputuloksena makea 7-5 voitto ja hyvät asemat sarjassa ennen viimeistä kolmannesta säilytettiin.

  Wankers-Ponteva 9-2
  Wankers-SB Naantali II 7-5

  sarjataulukko

   Divarissa voitto ja tappio 15.1.2005 

  Viime sunnuntaina pelattu kauden viides IV-divarin turnaus toi mukanaan kaksi sarjapistettä lisää. Vastuuvuorosta johtuen oli joukkueen pelit sijoitettu "luonnollisesti" ensimmäiseksi ja viimeiseksi, joten lähtökohdat eivät olleet parhaat mahdolliset. Kun vielä alla oli lauantailta kaksi peliä Expert-liigaa, niin ei ainakaan lihakset olleet liian herkkinä, kun ensimmäinen peli klo 10 alkoi. Vastassa ottelussa oli sarjataulukossa toiseksi viimeisenä ollut Hirvensalon Heitto. Ottelu oli alusta alkaen Wankersin hallinnassa, vaikka lukemat säilyivätkin aina kolmanteen erään asti tasaisina. Lopussa kuitenkin onnistuttiin maalinteossa sen verran usein, että loppulukemat taululla olivat selkeät. Tehokkaimpina häärivät kaksi maalia tehneet J. Manni ja V-P. Saario, sekä myös kaksi pistettä keränneet M. Peltola ja A. Seppänen. Maalilla H. Kankare hoiti vähät tehtävät tyylikkäästi ja ainoastaan hieman onnekas vapaalyönti puoli minuuttia ennen summeria pilasi täydellisen ottelun.

  Iltapelissä vastassa oli jo viime kaudelta tuttu kiistakumppani Campus VI. Tämä vanhoja "legendoja" sisältävä yhdistelmä ei peleissään vauhdilla hurmaa, mutta alusta alkaen Wankers oli vaikeuksissa palloa hyvin liikutelleen ja fyysisen joukkueen kanssa. Muutaman virheen avittamana taululla olikin reilun kymmenen minuutin jälkeen tylyt 1-4 lukemat. Wankers onnistui vielä ennen taukoa kaventamaan R. Wissin tyylikkäällä yksilösuorituksella, joista saatiin nauttia jo lauantain otteluissakin. Toinen erä oli jo tasaisempaa, mutta niin vain parilla hienolla kuviolla vastustaja karkasi pahimmillaan jo neljän maalin päähän, ennen kuin Wankers heräsi taistelemaan. Pikkuhiljaa ote siirtyi W:lle ja paine vastustajan päässä oli kova. Viimeistelyssä oli kuitenkin jälleen toivomisen varaa. Tilanteessa 4-6 hyvän painostuksen päätteeksi koko ottelun pirteästi pelannut J. Kosonen onnistui toimittamaan pallon Campus maaliin, mutta tuomari hylkäsi osuman kyseenalaisena korkeana mailana. Sen lähemmäs ei enää päästy ja lopussa yliyrittäminen kostautui jäähyinä ja Campus pääsi viimeistelemään loppuluvut ylivoimalla.

  Wankers-HirvHe 6-1
  Wankers-AFC Campus VI 4-7

  sarjataulukko


   Divaripeleissä voittoja 13.12.2004 

  Wankers otti numeroiden valossa selvät voitot molemmista toissa viikonloppuna pelatuista IV-divarin otteluista. Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui vanha tuttu, kokeneista pelimiehistä koostuva TPS III. Wankersin peli kulki melko mukavan näköisesti ja erityisesti hattutempun viimeistellyt Jussi Kosonen pääsi pariin otteeseen nöyryyttämään vastustajan pakkeja räjähtävällä lähtönopeudellaan. TPS III:llakin oli toki muutamia erinomaisia maalipaikkoja kolmannessa erässä, mutta vastustajan viimeistely oli kerrankin selvästi Wankersia heikompaa.

  Toisessa pelissä edellistä vastustajaa liikkuvampi SBS Lieto pyrki kovalla karvauksella antamaan painetta Wankersin pakeille, mutta Wankers onnistui tästä huolimatta avaamaan peliä melko helposti. Puolustus ja maalivahtipeli toimivat tälläkin kertaa hyvin, joten lopputuloksena saatiin tästäkin selvä voitto.

  Wankers-TPS III 6-1
  Wankers-SBS Lieto 4-1

  sarjataulukko

   IV-divarissa tappio ja voitto 14.11.2004 

  Wankers kohtasi viikonlopun ensimmäisessä pelissä sarjakärki Grim Reapersin. Wankers aloitti pelin vahvasti ja hallitsi ehkä hienokseltaan ensimmäistä erää. Kaksinkamppailuja voitettiin kiitettävällä prosentilla ja vaarallisia tilanteita saatiin luotua ehkä muutama enemmän kuin vastustaja. Tosin Wankersin maalivahti Nico Karling joutui jo pelin alkuvaiheissa venymään useamman kovan kaukolaukauksen peitoksi. Erätauolle lähdettiin kuitenkin maalittomasta tasatilanteesta.

  Toinen eräkin alkoi vielä hyvin kun Teemu Roininen iski 1-0 johto-osuman rebound -pallosta. Tämän jälkeen alkoi alamäki ja merkkausvirheiden, pallonmenetysten ja ehkä lievähkön väsymisen seurauksena vastustaja pääsi ylivoimahyökkäyksiin, jotka se taitavasti hyödynsi ja tilanne olikin pian 1-3. Nico Karlig koitti vielä pitää Wankersia pelissä mukana ja suoritti kauden parhaat paraatipelastukset vastustajan yrittäessä maalintekoa lähietäisyydeltä. Oma peli ei kuitenkaan enää ottelun loppupuolella sujunut alun malliin ja numerot repesivät lopulta aika rumiksi kiitos tehokkaasti viimeistelleen vastustajan.

  Toisessa pelissä vastaan asteli vanha tuttu TBS. Tässä pelissä vastustajan liike ja puolustuspelaaminen oli astetta heikompaa kuin ensimmäisessä ja tappiosta sisuuntunut Wankers oli alusta asti selvästi niskan päällä. Maalipaikoissa onnistumisia tuli runsaasti, laajalla rintamalla ja ottelu päättyikin selvään voittoon.

  Wankers-Grim Reapers 1-7
  Wankers-TBS 12-4


   Expert-liigasta täysi potti 9.11.2004 

  Wankers otti sunnuntaisista Expert-liigan otteluista täydet neljä pistettä. Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui ennestään tuntematon Yrmyt. Selvästi liikkuvampi Wankers hallitsi ottelua alusta alkaen, mutta viime aikoina vaivannut tehottomuus maalipaikoissa oli jälleen kiusana ja tauolla joukkue johtikin vain niukasti 1-0. Toisen jakson alkuun päästiin kahden maalin johtoonkin, mutta kun paikkojen tuhlailu jatkui, niin vastustaja pääsi erän puolivälissä ylivoimalla kaventamaan tilanteeksi 2-1, eikä tasoituskaan ollut kaukana. Lopun kovasta painostuksesta ja parista ylivoimasta huolimatta ei Wankers saanut kuitenkaan aikaiseksi kuin yhden lisämaalit, mutta pisteet kuitenkin kotiin 3-1 numeroin.

  Iltaottelussa vastassa oli tutusti parilla vaihtomiehellä pelannut Poliisit. Tässäkin ottelussa hallinta oli alusta lähtien Wankersilla, mutta erittäin fyysisesti pelannut vastustaja pääsi ajoittain vaarallisiin vastahyökkäyksiin. Maalissa H. Kankare oli kuitenkin vireessä ja piti maalinsa avauserän puhtaana. Kun viimeistelykin oli edellistä peliä tehokkaampaa, olivat taukolukemat selkeät 3-0. Toisella jaksolla meno jatkui samanlaisena, eikä vastustajaa päästetty missään vaiheessa peliin kunnolla mukaan, loppulukemat Wankersille 5-2. Tehokkaimpina kunnostautuivat M. Peltola (2+1) ja J. Manni (1+1), miinuksena oli jälleen av-pelaaminen, molemmat vastustajan maalit tulivat ylivoimalla.

  Wankers-Yrmyt 3-1
  Wankers-Poliisit 5-2

  sarjataulukko

   Murheellinen divariviikonloppu 24.10.2004 

  Wankersin toinen IV-divarin turnaus meni enemmän kuin metsään. Ensimmäinen peli jaetussa turnauksessa meni lauantai-iltana luovutuksena Phantomsille, kun joukkueenjohdon aikataulusekaannuksen takia Wankers oli tulossa peliin kaksi tuntia varsinaista alkamisaikaa myöhemmin. Erhe huomattiin vasta varttitunti ennen kuin ottelun piti alkaa, eikä tarvittavaa määrää pelureita enää millään ehditty hallille saamaan.

  Toisessa ottelussa sunnuntaiaamuna Naantalissa asettui vastaan kotijoukkue SB Naantali II. Ensimmäisessä erässä Wankers oli ottavana osapuolena ja totutteli vielä pomppuisaan lattiaan, kun vastustaja karkasi 0-2 johtoon. Toisessa erässä ote siirtyi kokonaan Wankerseille, mutta hyvistä paikoista saatiin aikaan vain yksi maali (ja useampikin tolppa ja ylärima). Erän lopuksi vastustaja pääsi rokottamaan ylivoimalla, joten kolmaanteen erään lähdettiin jälleen kahden maalin takaa. Kolmas erä oli vielä selkeämmin W:n hallintaa, mutta kun maaliraudat ja onnettaret olivat vastustajan maalivahdin puolella, saatiin tässäkin erässä vain yksi maali aikaiseksi ja pisteet jäivät Naantaliin 2-3 lukemin.


   IV-Divarin avausturnaus 4.10.2004 

  Wankers aloitti divarikauden nappaamalla avausturnauksesta kolme pistettä.

  Ensimmäinen peli Hirvensalon Heittoa vastaan oli enimmäkseen tasaista vääntöä, jossa vaarallisia paikkoja syntyi molempiin päihin. Wankers hukkasi johtoasemansa kolmannessa erässä harmittavan nukahduksen seurauksena, kun vastustaja pelatessaan ylivoimaa sai annettua pallon suoraan kulmalyönnistä takatolpalle vapaaksi jääneelle miehelle. Viimeisten minuuttien aikana Wankers haki ahnaammin voittoa ja sai rakennettua vielä hyviä maalipaikkoja, mutta viimeistely ei tällä kertaa onnistunut. Muutamien runkopelaajien loukkaantumisten vuoksi sentteriksi nostettu puolustaja Janne Salomaa oli pelipäällä ja vastasi kaikista Wankersin maaleista tässä ottelussa.

  Toisessa pelissä vastaan asettui Ponteva, joka osoittautui viime kaudella vitosdivarissa Wankersille hankalaksi vastustajaksi. Tällä kertaa vastustajalle ei kuitenkaan paljoakaan mahdollisuuksia annettu. Maalipaikkoja saatiin rakennettua Pontevan päähän runsaasti ja ensimmäisen erän jälkeen jopa suhteellisen tehokkaasti hyödynnettyäkin. Kun vielä oma puolustuspeli toimi hyvin niin lopputulokseksi saatiin selvä voitto Wankersille. Hattutempun viimeisteli tällä kertaa Teemu Niittyniemi.

  Yleisesti ottaen Wankersin puolustus ja karvaus toimi molemmissa peleissä kohtuullisen hyvin, poislukien muutama nukahdus ensimmäisessä pelissä. Hyökkäyspäässäkin löytyi tehoja vaikka viime kauden pistepörssin kärkinimet olivat poissa loukkaatumisten takia.

  Wankers-Hirvensalon Heitto 3-3
  Wankers-Ponteva 7-1

  sarjataulukko

   Expert-liigasta kolme pistettä 13.9.2004 

  Wankers aloitti Salibandyareenan Expert-liigan lauantaina ottamalla vaihtelevien peliesitysten jälkeen kolme pistettä. Avauspelissä Aurajoki Oilersia vastaan joukkue oli ajoittain vaikeuksissa vauhdikkaasti liikkuneen ja hyvällä asenteella pelanneen vastustajan kanssa. Wankers pystyi kuitenkin nousemaan toisen jakson alun 1-3 tappioasemasta tasatilanteeseen ja pistejakoon lähinnä maalivahti Nico Karlingin muutaman huippupelastuksen ansiosta.

  Toisessa pelissä vastaan tuli vanha tuttu TBS. Wankersin peli oli huomattavasti liikuvampaa ja toimivampaa kuin aamulla ja näyttäviäkin sommitelmia nähtiin välillä. Wankers takoi ensi erän puolessa välissä viiden minuutin sisään 3-0 johdon, jonka jälkeen peli muuttui lähes yltiöpäiseksi hyökkäämiseksi koko kentällisen voimin. Tämä avasi vastustajallekin tukun pahoja vastaiskuja, jotka maalissa pelannut Henry Kankare kuitenkin tyylikkäästi selvitti. Toisella jaksolla joukkue onnistui vielä tekemään pari maalia lisää, vaikka hyviä paikkoja tuhlattiinkin urakalla. Pelin onnistujia olivat maalivahti Kankareen lisäksi kaksi maalia mieheen tehneet Samuli Rainio ja Teemu Niittyniemi.

  Wankers-Aurajoki Oilers 3-3
  Wankers-TBS 5-1

  sarjataulukko


   Otteluohjelma 28.7.2004 

  Wankersin IV-divisioonan otteluohjelma ja uudet harjoitusajat nähtävissä kalenterisivulla.

   Wankers neloseen! 28.3.2004 

  Wankers varmisti nousunsa IV-divariin lauantaina voittamalla viimeisessä turnauksessa molemmat ottelunsa.

  Ensimmäisessä pelissä vastaan tuli vaikeaksi tiedetty GP-team. Ottelu olikin alussa tiukkaa vääntöä ja kahden hidasvauhtisen erän jälkeen tilanne oli 2-1. Melkoisen vajaamiehisenä, ainoastaan 8 kenttäpelaajaa, pelaamaan joutunut Wankers ratkaisi ottelun kolmannen erän alkupuolella tehden minuutin sisään kolme maalia. Voiton pääarkkitehteina olivat tehot 1+2 kerännyt Jarno Virtanen, sekä kaksi maalia mieheen tehneet Juha Sainio ja Jouni Röyskö

  Toisessa ottelussa vastassa oli aamupelin luovutuksen jälkeen riittävän määrän pelaajia kasaan haalinut Sheriffs II. Ottelun alku oli lähes katastrofaalinen, lukemat 0-2 49 sekunnin pelin jälkeen ja päälle vielä yksi tolppalaukaus. Sen jälkeen seitsemällä miehellä pelannut Wankers ryhdistäytyi, eikä paremmuudesta kentällä ollut enää epäselvyyttä. Joukkue rankenteli ajoittain näyttäviäkin kuvioita, ja ainoastaan heikko viimeistely esti murskalukemien syntymisen, kun Henry Kankare vielä hoiti tyylikkäästi vähät tilanteet, niin loppunumerot 5-2 olivat enemmänkin vastustajaa mairittelevat. Tehokkaimpana ottelussa esiintyi kaksi maalia iskenyt Jussi Kosonen, jolla oli kyllä paikkoja vähintään maalimäärän triplaamiseenkin.

  Wankers-GP-team 6-1
  Wankers-SheriffsII 5-2

  päivitetty sarjataulukko


   Expert-liigassa play-offeihin 24.3.2004 

  Wankers varmisti paikkansa Turun Salibandyareenan Expert-liigan pudotuspeleissä hankkimalla kaksi pistettä viikonlopun peleistä. Lopullinen sijoitus runkosarjassa oli kuudes. Lauantaina 3.4. pelattavassa puolivälierässä vastaan asettuu Team-17.

  sarjataulukko

   Jälleen täysi pistepotti 23.2.2004 

  Wankers otti jälleen ison askeleen kohti IV-divisionaa ottamalla täydet neljä pistettä sunnuntain kamppailuista.

  Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui vain kahden pisteen päässä ollut, ja ensimmäisen kohtaamisen voittanut PERA. Ottelu alkoi Wankersin hallinnassa, mutta muutamat jäähyt päästivät vastustajan peliin ja ensimmäiselle tauolle mentiin 1-1 lukemissa. Wankers ratkaisi pelin edukseen toisessa erässä onnistuen kolmesti maalinteossa hyvien yksilösuoritusten päätteeksi. Kolmannessa erässä PERA onnistui vielä toistamiseen ylivoimalla, mutta sen lähemmäksi ei vastustajaa enää laskettu, vaan tasainen vääntö Wankersille 4-2.

  Toisessa kamppailussa kohdattiin sarjassa viimeisenä majaillut HirvHe II. Alusta alkaen oli selvää, että lopputulos on asenteesta kiinni, niin selkeät tasoerot kentällä oli. Ottelun voittomaaliksi jäänyt osuma syntyikin jo 16 sekunnin pelin jälkeen J. Röyskön lavasta. Kahden erän hieman löysännäköisen pelailun jälkeen, alkoi joukkue kolmannen erän alussa kunnon maalitalkoot ja lopulta J. Virtanen päätti ottelun ajassa 40.18 tyrmäyslukuihin 12-0. Näin seuran historian ensimmäinen ottelun ennenaikainen keskeyttäminen oli nähty.

  Wankers-PERA 4-2
  Wankers-HirvHeII 12-0

  päivitetty sarjataulukko


   Kolmen pisteen viikonloppu 3.2.2004 

  Wankersin voittoputki katkesi viime viikonloppuna pelatussa V-divarin turnauksessa, mutta tappiottomien otteluiden sarja edelleen jatkui. Päivän ensimmäisessä pelissä tuli vastaan kärkikahinoissa mukana oleva Ponteva, jonka kanssa päädyttiin vähämaalisen väännön jälkeen 2-2 pistejakoon. Toinen peli olikin sitten huomattavasti helpompi ja voitto otettiin rutiinisuorituksella 8-0.

  Wankers-Ponteva 2-2
  Wankers-FBC Blue River 8-0

  päivitetty sarjataulukko

   Jälleen neljä pistettä 14.1.2004 

  Wankers otti divarikierroksella kaksi helpohkoa voittoa ja täydet neljä pistettä. Pitkästä aikaa kentällä nähtiin myös maaliahne hyökkääjä S. Rainio, joka ei kauden aiempiin divaripeleihin ollut muilta aktiviteeteiltaan ehtinyt. Ruuti oli Samulilla kuitenkin pysynyt kuivana ja jälkimmäisessä pelissä syntyvät mukavat 4+0 tehot. Otteluiden tapahtumista ei tässä sen enempää, numerot puhunevat puolestaan.

  Wankers-SBS Lieto II 9-2
  Wankers-Sheriffs II 9-1

  päivitetty sarjataulukko

  Kun jäljellä on vielä neljä turnausviikonloppua, näyttää lohkon tilanne siltä että vakavimmin lohkon kahdesta kärkipaikasta kilpailevat Wankersin lisäksi AFC, PERA ja Ponteva.

  Wankers kohtaa Pontevan seuraavassa turnauksessa, joka pelataan 1.2., PERA tulee vastaan 22.2. ja vihdoin 14.3. pelataan ´todellinen klassikko´: Wankers-AFC, johon varmasti löytyy molemmilta joukkueilta ylimääräistä puristusta.


   Voittoja V-divarissa 8.12.2003 

  Wankers voitti molemmat pelinsä viime viikonloppuna pelatussa V-divarin turnauksessa ja vankisti asemiaan lohkon kärkikolmikossa.

  Ensimmäinen peli GP-Teamia vastaan kulki Wankersin selvässä hallinnassa lukemiin 4-1 saakka, vaikka peli olikin hieman löysää neppailua. Tämän jälkeen sorruttiin kuitenkin turhiin jäähyihin ja vastustaja pääsi peliin mukaan parilla helpohkolla maalilla. Onneksi lopussa löytyi kuitenkin sen verran puristusta että pisteet saatiin huonosta kolmannesta erästä huolimatta.

  Jälkimmäinen ottelu Kojootteja vastaan sujui maalinteon(kin) osalta huomattavasti paremmin ja kaikki pelaajat pääsivät pisteiden makuun. Peli olisikin ollut mahdollista lopettaa jo ennen täyttä aikaa, mikäli puolustustaminen ei olisi muutamaan otteeseen unohtunut kokonaan. No, pääasia kuitenkin oli että viikonlopusta jäi käteen tärkeät neljä sarjapistettä.

  Wankers - GP-Team 4-3
  Wankers - Kojootit 15-4

   Takaisin voittoputkeen 27.11.2003 

  Wankers onnistui surkeasti menneen edellisen turnausviikonlopun jälkeen saamaan pelinsä jälleen kuntoon ja tuloksena oli kaksi runsasmaalista voittoa.

  Ensimmäinen ottelu pelattiin AFC: n VI joukkuetta, ns. ´Legendoja´, vastaan. AFC oli aikaisemmissa peleissään riepoitellut vastustajiaan rumin lukemin ja johti sarjaa, joten ottelusta odotettiin vaikeaa. Peli pysyi melko tasaisena aina toisen erän loppuun saakka, jolloin Wankers pääsi siirtymään 4-3 johtoon. Tämän jälkeen AFC:n selkäranka napsahti ja Wankers pääsikin kolmannessa erässä herkuttelemaan kauniilla maaleilla voittaen lopulta selvin lukemin. Ottelu ratkesi ennen kaikkea Wankersin parempaan asenteeseen ja koko joukkueen kurinalaiseen puolustuspeliin.

  Toinen ottelu Hirvensalon Heitto II:sta vastaan oli itseluottamuksensa löytäneen Wankersin selvää hallintaa alusta loppuun, eikä voittajasta ollut oikein missään vaiheessa epäselvyyttä.

  Wankers-AFC Campus VI 9-3
  Wankers-Hirvensalon Heitto II 9-1


   Wankersille tappioita 10.11.2003 

  Wankersin lähtökohdat toiseen V-divarin turnaukseen 2.11. olivat hyvät, olihan alla kaksi komeaa voittoa. Ennen ensimmäistä ottelua oli kuitenkin jo nähtävissä, että päivästä tulee vaikea, sillä reilu kentällinen miehiä oli erinäisten "syiden" takia poissa vahvuudesta ja kasaan saatiin juuri ja juuri kaksi kentällistä

  Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui vanha tuttu ja selvästi viime vuosista vahvistunut PERA. Vaikka Wankers näennäisesti hallitsikin kenttätapahtumia, iski vastustaja terävästi vastaiskuista ja kun Wankers syyllistyi vielä huonoon asenteeseen ja maalipaikkojen tolkuttomaan tuhlailuun, oli ottelun loputtua taululla tylyt 1-6 lukemat.

  Toisessa ottelussa vastaan tuli ennestään täysin tuntematon Ponteva. Wankers lähti otteluun paremmalla sykkeellä kuin aamupeliin ja pääsikin hetimiten 1-0 johtoon. Jatkossa kuitenkin vastustaja pääsi peliin mukaan, ja joukkue alkoi pikkuhiljaa jälleen turhautua ja tuskastua omaan tehottomuuteensa. Lopputulos 2-5, eikä juuri selittelemistä!

  Wankers-PERA 1-6
  Wankers-Ponteva 2-5

   Wankers aloitti vahvasti 21.10.2003 

  Viime lauantaina pelattiin Wankersin V-divarilohkon ensimmäinen kierros. Päivän aloitusottelussa vastaan asettui ennalta tuntematon SBS Lieto II. Wankers hallitsi peliä melkoisen selvästi ja voitti lukemin 7-2. Kentän kunkku oli 2+2 tehot naputellut Antti Seppänen, myös Kai Heikniemi ja Mika Peltola olivat hyvässä vireessä iskien pari maalia mieheen.

  Toinen peli FBC Blue Riveriä vastaan pysyi turhaan pitkään lukemiltaan tiukkana Wankersin pelaajien hukatessa varmoja maalipaikkoja. Loppua kohti pelaajat alkoivat saada sihdin paremmin kohdalleen ja voitto irtosi lopulta samoin lukemin kuin edellisessä pelissä. Juha Sainio tekaisi pelissä hattutempun ja Seppäsen tehot olivat jälleen 2+2.

  Wankers-SBS Lieto II 7-2
  Wankers-FBC Blue River 7-2


   Divarin otteluohjelma 18.9.2003 

  SSBL on vihdoinkin saanut valmiiksi tuon miesten V-divarin kauden sarjaohjelman. Wankers pelaa lohkossa 17, jossa muut joukkueet ovat:

  Kojootit
  GP-team
  Ponteva
  AFC Campus VI
  PERA
  SBS Lieto II
  FBC Blue River
  HirvHe II
  Sheriffs II

  Sarja alkaa la 18.10. klo 10.00. Kauden koko otteluohjelma löytyy Kalenteri-sivulta.

   Ensi kauden joukkue 1.9.2003 

  Wankersin joukkue kaudelle 03 - 04 alkaa pikkuhiljaa muotoutua. Kasassa on tällä hetkellä maalivahti ja 14 kenttäpelaajaa.

  Uusina kasvoina Wankers-paidan pukevat päälleen maalivahti Henry Kankare ja puolustaja Jarno Virtanen. Lisäksi joukkueeseen ovat liittyneet välivuoden pitänyt Jouni Röyskö sekä yhden Naantalissa vietetyn kauden jälkeen paluun tekevä Mika Peltola.

  Lähtijöiden listalla ovat Campukseen siirtynyt maalivahti Peter Arvidsson, paluun NaSSeen tehnyt Veli-Pekka Rahikkala sekä myöskin Naantalin aurinkoon suunnanneet Ville-Pekka Saario ja Petrus Gottberg. Joukkueen vahvuudesta ovat poistuneet lisäksi lopettamispäätöksen tehneet Mika Brunou ja Nico Karling.


   Maalivahti hakusessa 27.8.2003 

  Wankers etsii ensi kauden joukkueeseensa V-divisioonaan vielä yhtä maalivahtia. Harjoituksia joukkueella tulee olemaan syyskuun alusta lähtien kahdesti viikossa, otteluohjelma selviää myöhemmin. Kiinnostuneet ottakaa yhteyttä pikaisesti!

  Ville-Pekka Saario puh.050-372 5903
  Markus Olenius puh. 0400-719 086

  ps. mahdollisesti haemme vielä myös 1-2 kenttäpelaajaa

   Wankers vitoseen 9.4.2003 

  Wankers ei kovasta yrityksestä huolimatta saanut viimeisessä IV -divarin turnauksessa hankittua tarpeeksi pisteitä sarjapaikan säilyttämiseen. Niinpä pelit jatkuvat ensi kaudella V -divisioonassa.

  Ennen viimeisiä pelejä oli vielä olemassa mahdollisuudet sarjapaikan säilyttämiseen ja joukkue lähtikin taistelemaan hyvällä asenteella molempiin peleihin. Runua vastaan ottelu ratkesi valitettavasti jo toisessa erässä ikäviin virheisiin ja pallonmenetyksiin, joista Runu rankaisi armottomasti.

  Toinen peli HIBK:iä vastaan oli sen sijaan kauden parhaimmistoa. Omaa maalia varjeltiin raivokkaasti ja vastahyökkäyksiin lähdöt olivat teräviä. Kaksi ensimäistä erää sujuivat HIBK:n näennäisessä hallinnassa, mutta kolmas oli torjuntatilastojenkin valossa Wankersin. Vielä minuutti ennen pelin loppua Wankers johti maalilla ja oli sarjapaikassa kiinni, mutta HIBK onnistui harmittavasti viime hetkillä tasoittamaan ja tiputti näin Wankersin tylysti vitoseen.

  Wankers-Runu 3-8
  Wankers-HIBK 3-3

  (pahoittelut uutisoinnin viivästymisestä)


   Kaksi pistettä Ahvenanmaalta 12.3.2003 

  Wankers sai viikonlopun Ålandin reissulta päänsäryn lisäksi tuliaisiksi kaksi tärkeää sarjapistettä, ja nousi pitkästä aikaa putoamisviivan yläpuolelle.

  Ensimmäisessä pelissä vastaan tuli sarjan tyveen juuttunut GP-Team. Wankers ei kuitenkaan aliarvioinut vastustajaa, vaan lähti alusta alkaen hyvällä vauhdilla ja asenteella peliin. Ensimmäisen erän jälkeen taululla olikin selvät 6-0 johjtonumerot. Toisessa erässä ei sorruttu edellisen kohtaamisen tapaan lepsuiluun, vaan sama iloinen meno jatkui. V-P. Saarion, A. Seppäsen ja T. Niittyniemen johdolla taululle ladottiin 9-1 johto. Loppulukemat olivat lopulta murskaavasti 13-2, mutta ottelun ennenaikaiseen päättymiseen johtavaa maalieroa ei kuitenkaan kovasta yrityksestä huolimatta saatu aikaiseksi.

  Illan toisessa ottelussa vastaan asettui sarjan tämän hetken kovakuntoisin joukkue AFC Campus III, joka oli aikaisemmin päivällä kukistanut sarjakakkosen RUNU:n ja edellisessä turnauksessa sarjakärki HIBK:n. Wankers lähti otteluun puolustavalla taktiikalla, vastahyökkäyksiin panostaen. Alku oli kuitenkin jälleen ikävä, kun puolentoista minuutin kohdalla rystypuolen vanhanaikai´nen löysi tiensä maaliin. Tämän jälkeen joukkue kuitenkin pääsi peliin paremmin mukaan ja erän puolenvälin jälkeen P. Gottberg ja T. Niittyniemi onnistuivat maalinteossa ja Wankers pääsi johdossa tauolle. Toisessa erässä Campuksen painostus tuotti tulosta ja joukkue hankki maalin johdon viimeiseen erään. Enemmänkin oli paikkoja, mutta P. Arvidssonin hyvät torjunnat pitivät luvut tasaisina. Kolmanteen erään lähdettiin kovalla sykkeellä taistelemaan, mutta V-P. Saarion viimeminuuttien tolppalaukausta lähemmäksi tasoitusta ei päästy. Kaiken kaikkiaan ottelu oli taktisesti kauden parasta peliä, tästä on hyvä jatkaa kauden viimeisiin otteluihin..

  Wankers-GP-Team 13-2
  Wankers-AFC Campus III 2-3

  Sarjataulukko

   Divaripeleistä 2 pistettä 28.2.2003 

  Wankers onnistui kartuttamaan pistesaldoaan kahdella pisteellä viikonlopun divarikierroksella. Ensimmäisessä ottelussa Phantoms vei voiton melkoisen vääntämisen ja värikkäiden vaiheden jälkeen lukemin 4-2. Toinen ottelu FBC II:sta vastaan oli Wankersilta vaihteeksi parempi suoritus. Vastustaja onnistuttiin pääsääntöisesti pitämään poissa hyviltä maalipaikoilta ja maalinteossa oltiin itse tavallista terävämpiä.

  Wankers-Phantoms 2-4
  Wankers-FBC II 5-2

  Sarjataulukko


   IV-divarissa tappio ja tasuri 4.2.2003 

  Wankers ei onnistunut kovasta yrityksestä huolimatta hankkimaan kuin yhden pisteen kierroksen peleistä. Ensimmäinen peli TPS III:sta vastaan sujui suurimman osan ajasta Wankersin hallinnassa, mutta vastustaja onnistui nopeissa vastahyökkäyksissään hyvin ja vei voiton maalin erolla.

  Toinen peli TuWe II:sta vastaan oli ennakkoasetelmiltaan mielenkiintoinen, sillä joukkueiden välillä oli ollut havaittavissa pientä psyykkausta etukäteen - molemmille tämä ottelu olikin varmasti lauantain peleistä se, josta mieluiten olisi voitto ottettu.
  Peli alkoi Wankersin kannalta mainiosti kun VP Saario osui ylivoimalla Samuli Rainion syötöstä. Pian ensimmäisen maalin jälkeen Wankers onnistui taas, tällä kertaa maalin tekijänä Kai Heikniemi ja syöttäjänä Rami Wiss. Valitettavasti Wankersin pelistä katosi ensimmäisen erän jälkeen paras liike ja syötöt osuivat jatkossa turhan harvoin kaverin lapaan. TuWe pääsi ensin kaventamaan keskialueen pallonmenetyksen seurauksena ja tasoitus syntyi melko kevyin perustein tuomitun jäähyn aikana. Lopussa Wankersin peli taas hieman piristyi ja voittoa haettiin tosissaan, tuloksena kuitenkin vain hylätty maali.

  Wankers-TPS III 3-4
  Wankers-TuWe II 2-2

   IV-divarin pelit 16.1.2003 

  Wankers hävisi molemmat IV-divarin pelinsä viime sunnuntaina. Ensimmäinen ottelu RuNua vastaan pysyi tasaisena pelin alkupuoliskon ajan, mutta kolmannessa erässä Wankersin liike alkoi hyytymään ja RuNu rankaisi tehokkaasti muutamasta puolustuspään virheestä.

  Toinen peli alkoi edellisen tavoin lupaavasti, ja Wankers onnistuikin siirtymään nopeasti parin maalin johtoasemaan. Valitettavasti hyvä ote ei tälläkään kertaa kestänyt koko peliä vaan Homers pääsi tasoittamaan ja vielä lopussa ohi.

  Wankers-Runu 1-5
  Wankers-Homers 3-5


   Virustutka käyttöön 16.12.2002 

  Wankers ottaa käyttöönsä manuaalisen virustutkan www-sivustonsa vieraskirjassa. Tällä kitketään pois nuo salibandysivustojen virukset eli niin sanotut "ottelumainokset".

  Tästä eteenpäin hyväksytään viruksista ainoastaan yhdistyksen hyväksymät ja tarkistamat, muut tullaan poistamaan brutaalisti. Lupaa virusten asentamiseen voi anoa Wankersin internet-jaoksen vieraskirja-lautakunnan virus-työryhmältä.

   Vain yksi piste divaripeleistä 16.12.2002 

  Wankers onnistui viikonlopun divaripeleissä kartuttamaan pistetiliään vain yhdellä pisteellä.

  Ensimmäinen peli AFC III:sta vastaan oli kahden ensimmäisen erän ajan vauhdikasta ja tasaista vääntöä. Kolmannessa erässä Wankers oli painostavampi osapuoli ja haki ahnaasti voittomaalia, mutta ei hyvistä yrityksistä huolimatta tässä onnistunut.

  HIBK:iä vastaan Wankers lähti pelaamaan matalalla karvauksella vastahyökkäyspeliä. Pelin alkupuoliskolla puolustus toimikin hyvin ja vaarallisiin vastahyökkäyksiinkin päästiin. Valitettavasti hyvistäkään paikoista ei saatu kuin tolppaosumia ja pelaajat alkoivat väsyä HIBK:n myllytyksessä. Lopussa Wankers joutui antautumaan ja numerot olivat lopulta selvät.

  Vaikka pisteitä ei tullut enempää, oli Wankersin peli silti parempaa kuin aiemmissa divariturnauksissa. Vastustajat olivat vain tällä kertaa (liian) hyviä, varsinkin HIBK.

  Wankers-AFC Campus III 3-3
  Wankers-HIBK 0-4

  Päivitetty sarjataulukko


   IV-divarin pelit 4.12.2002 

  Wankers saalisti divarikierroksen peleistä tällä kertaa vain kaksi pistettä, vaikka täyteen pistepottiinkin olisi ollut hyvät mahdollisuudet.

  Peli GP-Team:ia vastaan ratkesi jo ensimmäisessä erässä, jonka Wankers voitti lukemin 7-0. Toisessa erässä otteisiin tuli pientä löysäilyä ja GP-Team päästettiin myös maalien makuun. Kolmas erä kuitenkin pelattiin taas paremmalla asenteella ja voitto irtosi lopulta selvin lukemin.

  Toisessa pelissä vastaan asettui alkukauden protestillaan mainetta niittänyt Phantoms. Wankers ei saanut peliään kulkemaan parissa ensimmäisessä erässä lainkaan ja otti myös pari melko turhaa jäähyä. Wankersin alivoimapeli oli lähinnä paikallaan seisoskelua ja Phantoms pääsikin siirtymään ylivoimamaaleilla 3-0 johtoon. Kolmannessa erässä Wankersin peli alkoi viimein rullata ja koko erä pelattiinkin käytännössä yhtä maalia. Valitettavasti maalinteossa onnistuttiin vain kertaalleen, joten pisteet jäivät Phantomseille.

  Wankers-GP-Team 9-3
  Wankers-Phantoms 1-3

   Harjoitusotteluiden tuloksia 27.11.2002 

  Wankers pelasi viimeisen viikon aikana kaksi harjoitusottelua. Ensimmäisessä harjoituspelissä väännettiin AFC Campuksen IV-joukkueen kanssa alusta loppuun tasaisesti ja paremmuus jäikin tällä kertaa ratkaisematta. Maanantaina Wankers kohtasi Campusta kapeammalla pelaajaringillä paikalle saapuneen Lemun Visan. Peli sujui toisen erän loppupuoliskoa lukuunottamatta Wankersin hallinnassa, mutta maalinteossa ei oltu yhtä teräviä kuin vastustaja ja lopputuloksena tästäkin oli tasapeli.

  Wankers-AFC Campus IV 2-2
  Wankers-Lemun Visa 3-3


   Rahikkala Wankersiin 20.11.2002 

  Viimeiset kaksi kautta NaSSea edustanut Veli-Pekka Rahikkala tekee paluun Wankers-paitaan. jo pidempään vireillä ollut siirto on varmistunut ja "Vellu" pukee punaisen peliasun päällensä jo seuraavassa divariturnauksessa 1.12. Aikaisempina kausina erityisesti maalintekijänä ja vahvana vääntäjänä tunnetuksi tulleesta Rahikkalasta odotetaan apua joukkuetta viime aikoina hieman vaivanneeseen hyökkäyspään tehottomuuteen.

   Expert-liigan ottelut 18.11.2002 

  Wankers kasvatti pistetiliään sunnuntain Expert-liigan otteluissa kolmella pisteellä.

  Aamupelissä vastaan asettui lähinnä TPS III:n pelaajista koostuva Peflet Makers, joten Wankersilla oli mahdollisuus revanssiin divarissa kärsityn katkeran tappion jälkeen. Melko rikkonaisessa pelissä joukkue pystyi pitämään ensimmäisellä jaksolla hankitusta johdosta kiinni melkein loppuun asti. Mutta vain 20 sekuntia ennen loppua ilman maalivahtia pelannut Peflet onnistui tasoituksessa ja pisteet tasattiin.

  Iltapäivällä vastaan tuli ennestään tuntematon Strokabizana. Huomattavasti aamupeliä pirteämmin liikkunut ja varmaotteisemmin pelannut Wankers takoi uhrautuvan puolustuspelin ja maalivahti Nico Karlingin hyvän esityksen avulla taululle selkeät voittonumerot.

  Wankers-Peflet Makers 2-2
  Wankers-Strokabizana 6-1


   IV-Divarin pelit 5.11.2002 

  Wankers ei onnistunut jatkamaan voitokkaasti IV-divarissa vaan hävisi molemmat pelinsä viime viikonlopun turnauksessa.

  Ensimmäisessä pelissä vastassa oli ilmeisesti lähinnä B-junioreista koostunut FBC-turku II. Wankers hallitsi torjuntatilastojen valossa peliä melko selvästi, mutta maaleja ei saatu aikaiseksi oikein mistään. Vastustaja sen sijaan oli tehokas erikoistilanteissaan ja vei pisteet.

  Toisessa pelissä oli vastassa tuttu joukkue viime kaudelta, TPS III. Peli alkoi tasaisissa merkeissä joukkueiden tehdessä maaleja vuorotellen. TPS:n siirryttyä ylivoimalla 3-2 johtoon, joutui Wankers kolmannessa erässä nostamaan karvaustaan ja hyökkäämään pienellä riskillä. Tämä kostautui vastahyökkäyksinä ja TPS pääsi rumentamaan lukuja vielä pariinkiin otteeseen.

  Wankers-FBC II 2-3
  Wankers-TPS III 2-6

  Päivitetty sarjataulukko

   Ottelutuloksia 22.10.2002 

  Expert -liiga jatkui Wankersin osalta sunnuntaina pelillä Paimion hylkeitä vastaan. Wankers sai kerrankin tarpeeksi miehiä paikalle hallisarjankin peliin ja otti ansaitun avausvoiton kyseisessä sarjassa.

  Wankers-Paimion hylkeet 6-3

  Maanantaina omalla harjoitusvuorolla pelattiin SC Sonicsia vastaan, jolle tämän kauden aikaisemmissa harjoituspeleissä oli hävitty sekä rumin että vähemmän rumin lukemin. Wankers onnistui tällä kertaa paremmin ja tiukan väännön jälkeen peli päättyi tasan. Molemmat joukkueet pääsivät yrittämään pelissä myös rangaistuslaukausta, mutta kumpikaan yritys ei tuottanut tulosta.

  Wankers-SC Sonics 2-2


   Expert -liigan pelit 14.10.2002 

  Vain parilla vaihtomiehellä liikkeellä ollut Wankers hävisi sunnuntaina molemmat hallisarjan ottelunsa.

  Wankers-Penalty Boys 4-7
  Wankers-Team 17 1-3

   Voitokas sarja-avaus 6.10.2002 

  Wankers aloitti eilen urakkansa IV-divisioonassa kahdella voitolla. Aamuottelussa kaatui hermostuneella ja nihkeällä pelillä sarjanousija Homers niukasti 4-3 Juha Sainion maalatessa kolmesti. Iltaotteluun oli rivit saatu kuntoon ja melko mallikkaalla suorituksella joukkue otti hyvän 4-2 taisteluvoiton TuWe II:sta.

  Wankers-Homers 4-3
  Wankers-TuWe II 4-2


   Expert -liigan avaus 23.9.2002 

  Wankers aloitti tämänvuotisen hallisarjan tasapelien merkeissä. Esimmäisessä pelissä pisteet tasattiin vähämaalisen matsin jälkeen viime kauden voittajan, Ison Viennin kanssa. Toiseen peliin Wankers lähti miehistökadosta kärsineenä vain kahden vaihtopelaajan turvin. Lopputuloksena tässäkin pelissä oli pistejako.

  Wankers-Iso Vienti 1-1
  Wankers-LFC-team   4-4

   Harjoitusturnauksen tuloksia 16.9.2002 

  Wankers sijouttui sijoille 3-4 viime lauantaina pelatussa harjoitusturnauksessa. Päivän ensimmäisessä pelissä Wankers voitti TuWe II:n maalein 3-1. Toinen ottelu pelattiin tuttua SC Sonicsia vastaan ja tuloksena oli 2-4 tappio. Välierissä Wankers sai vastaansa viime kaudella Tusse-Cupissa voitetut FBC:n A-juniorit. Junnut olivat kuitenkin tällä kertaa parempia ja peli päättyi lukemiin 2-3.

  Peleistä ei ole olemassa tarkempia tilastoja, mutta ainakin Juha Sainio ja Kari Brunou onnistuivat maalinteossa useammin kuin kerran.


   IV-divisioonan ohjelma 4.9.2002 

  Wankersin kauden 02-03 IV-div. otteluohjelma on nähtävillä kalenterisivulla.

   Kisaveikkaus 3.7.2002 

  Jalkapallon mm-kisaveikkaus on nyt ohi. Tulokset löytyvät seuraavan linkin takaa. Muista edelleen, että kun katsot pistetilanteen voit tukea meitä klikkaamalla sivulla olevia bannereita (Autovista ja Keltainen Pörssi). Kannattaa myös rekisteröityä Keltaisen Pörssin käyttäjäksi!

  MM-kisaveikkauksen lopullinen pistetilanne


   Lohkojako 24.6.2002 

  Ensi kauden IV-divarin lohkomme joukkuelista näyttää seuraavalta:
  - Phantoms, Turku
  - Turun Weikot II, Turku
  - Homer´s Salibandy, Turku
  - Runosmäen Urheilijat, Turku
  - Hammarland IBK, Maarianhamina
  - AFC Campus III, Turku
  - Turun Palloseura III, Turku
  - GP-Team, Turku
  - Wankers, Turku
  - Floorball Club Turku II, Turku

   Wankersille tappio finaalissa 29.4.2002 

  Wankers joutui taipumaan Expert-liigan finaalissa lukemin 2-9. Tilanne oli vielä puoliajalla 1-2, mutta Iso Vienti iski toisen erän alussa viisi maalia runsaassa kahdessa minuutissa ja peli oli sen jälkeen ohi.

  Wankersin parhaisiin lukeutui Samuli Rainio, joka viimeisteli joukkueen molemmat osumat.

  Wankers-Iso Vienti 2-9


   Wankers finaaliin 22.4.2002 

  Wankers selvitti tiensä hallisarjan finaaliin voittamalla Team-17:sta selvästi sekä varsinaisella peliajalla että sen jälkeisessä rangaistuslaukauskilpailussa. Ensimmäisen osaottelun voittanut vastustaja ei saanut palloa nyt edes rankkareissa Wankersin maaliin. Voiton takuumiehinä olivat play-offeihin hurjan vireen löytäneet K.Vuokko (3+0) ja J.Lehti (nollapeli).

  Wankers-Team 17 5-0

   Välierät käyntiin tappiolla 17.4.2002 

  Wankers aloitti välieräsarjan selkeällä tappiolla. Vastaan asettunut Team-17 otti selvän voiton 2-7 lukemin. Wankersin maalit syntyivät ottelun loppuminuuteilla, kun vastustaja oli jo käytännössä lopettanut pelaamisen.

  Wankers-Team-17 2-7


   Hallisarjassa välieriin 8.4.2002 

  Wankers onnistui vihdoin pääsemään hallisarjan pudotuspeleissä jatkoon ensimmäiseltä kierrokselta. Wankers on aikaisempina vuosina sijoittunut hallisarjan runkosarjassa sijoille 2-4, mutta hyytynyt pahasti loppukaudesta ja tippunut aina jatkosta jo puolivälierissä.

  Wankers oli voittanut Poliisit ensimmäisessä kohtaamisessa niukasti 1-0, mikä tosin ei vielä taannut muuta kuin tasapelin riittämisen jatkoonpääsyyn. Onneksi, sillä enempään Wankers ei toisessa pelissä pystynytkään. Poliisit tarjosivat jälleen todella vaikean vastuksen puolustaen tiukasti ja vyöryttäen palloa voimalla Wankers -maalia kohti. Wankersin ainokaisen viimeisteli maaliherkän kevätvireen löytänyt V-P "vääpeli" Saario.

  Wankers-Poliisit 1-1

   Tusse Cupin pikkufinaali 8.4.2002 

  Wankers voitti TuWen II-joukkueen Tusse Cupin pikkufinaalissa selvin lukemin ja kuittasi 1000mk palkintorahat. Peliaika oli tällä kertaa totuttua pidempi eli 3x20min ja Wankersin miehitys jälleen kerran melko niukka, mutta joukkue hoiti silti otteluvoiton jopa helpohkon oloisesti.

  Wankers-Tuwe II 6-1


   Pudotuspelit käyntiin 26.3.2002 

  Tiistaina 26.3 käynnistyivät hallisarjan pudotuspelit. Arkipäivänä klo 17:30 pelattu peli aiheutti hieman kummastusta pelaajien keskuudessa ja kokoonpano olikin varsin sekalaista seurakuntaa.

  Vastaanasettunut Poliisit oli aiemminkin pistänyt Wankersille kampoihin varsinkin pudotuspelissä ja ottelun juoni olikin ennalta-arvattavissa...

  Lue otteluraportti kokonaisuudessaan tilastojen kera allaolevan linkin kautta.

  Wankers-Poliisit 1-0

  runkosarjan lopullinen sarjataulukko

   Sarjapaikka säilyi 24.3.2002 

  Wankers lähti kauden viimeiseen divariturnaukseen varsin niukalla miehistöllä. Tavoitteena oli ei vähempää kuin sarjapaikkasopimuksen uusiminen ensi kaudeksi. Ensimmäisen pelin alkuun oli saatu raahattua paikalle yhteensä yhdeksän wankkeria, joista kaiken lisäksi yksi pistettiin makaamaan maalitolppien väliin. Jälleen oli paikalle ilmaantumattomille löytynyt jos jonkinlaista tekosyytä...

  Päivän molemmat ottelut tarjosivat yleisölle taas tuttuun tyyliin niukasti vaarallisia tilanteita ja sitäkin enemmän vaarattoman näköistä pyörimistä kaukana maaleista. Tutkapari Rainio & Seppänen vastasi tällä kertaa tehoista.

  Wankers-SC Masi 3-4
  Wankers-FBT Marlins 4-4

  sarjataulukko


   Hallisarjan runkosarja päättyi 17.3.2002 

  Wankers onnistui pitämään hallisarjan kärkipaikkansa loppuun asti ottamalla kaksi pistettä viimeisen pelipäivän kahdesta ottelusta. Lukuisista tekosyistä johtuen miehistö oli varsin vajaavainen eikä asennekaan tuntunut olevan kohdallaan. Ensimmäisessä pelissä oli kahdeksan kenttäpelaajaa ja toisessa loppujen lopuksi vain kuusi. Onneksi kummassakaan pelissä myöskään vastustaja ei yltänyt pelillisesti kovinkaan korkealle tasolle.

  Hallisarjassa on seuraavaksi vuorossa pudotuspelit, joihin Wankers starttaa siis piikkipaikalta. Vastaan asettuu runkosarjassa kahdeksanneksi sijoittunut Poliisit. Kauden aiemmat keskinäiset pelit ovat päättyneet Wankersin 3-1 ja 6-1 voittoihin, mutta Poliisit on pystynyt pudotuspeleissä aiemminkin hyviin suorituksiin varsinkin Wankersia vastaan.

  Wankers-Hooligans 3-2
  Wankers-Team-17 3-6

   Tilastomies iskee jälleen... 11.3.2002 

  10.3.2002 pelatussa IV-divariturnauksessa tapahtui Wankersille eriskummallinen tilastoharvinaisuus. Joukkue otti saaliikseen kaikki saatavilla olevat neljä sarjapistettä. Edellisen kerran vastaavanlainen tapaus sattui 15.1.2000. Aikaa näiden kahden yhteensattuman välillä ehti kulua siis vaivaiset 785 päivää! Tilastomies on puhunut.


   Neljän pisteen viikonloppu 11.3.2002 

  Wankers lähti kauden toiseksi viimeiselle divarikierrokselle veitsi kurkulla, sarjapaikain säilyttäminen vaati ehdottomasti voittoja. Wankers onnistui sunnuntain peleissä vihdoin unohtamaan nelosdivariin ilmeisen sopimattomat turhat hienoudet kuten liberopelin tai hienot avauskuviot ja pelasi räkäpallosählyä perstuntumalla ja kovalla tahtotasolla. Ensimmäinen peli Papenua vastaan oli Wankersin tiukkaa myllytystä vastustajan iskiessä välillä terävästi vastahyökkäyksillä. Wankers teki tarvittavat maalit ja Papenu helpotti vielä loppupeliä jäähyilemällä useamman miehen voimin.

  Toinen peli AFC Campuksen kolmosjoukkuetta vastaan oli vähämaalinen trilleri, jossa Wankers keskittyi vuorostaan enemmän vastahyökkäyspeliin karvaten kuitenkin kohtuullisen korkealta. Wankersista maalinteossa onnistui ainostaan Mika Peltola, mutta kun koko joukkueen puolustusasenne oli kohdallaan ja Joni Lehti maalillaan maagisessa vireessä, ei enempää tarvittukkaan.

  Wankers-PaPeNu 5-3
  Wankers-AFC Campus III 1-0

  sarjataulukko

   Wankers hallisarjan kärkeen 25.2.2002 

  Wankers voitti sunnuntaina molemmat hallisarjan pelinsä ja siirtyi sarjan kärkipaikalle. Ensimmäinnen peli TPS:n junnuja vastaan oli yllättävänkin tiukka, mutta Wankers onnistui kuitenkin tekemään voittomaalin puolisen minuuttia ennen loppua ja viemään pisteet. Poliiseja vastaan Wankers aloitti hyvin ja siirtyi nopeasti selvään johtoon. Pelin toinen erä menikin sitten kentällä surffaillessa, jonka seurauksena Poliisit saivat lukuisia mahdollisuuksia pelin kaventamiseen onnistuen kuitenkin vain kerran. Wankersin tehomies oli hyvän kevätvireen löytänyt Jussi Kosonen, joka onnistui maalinteossa kolmesti.

  Wankers-TPS B-84 2-1
  Wankers-Poliisit 6-1

  sarjataulukko


   Tappio ja voitto divaripeleissä 18.2.2002 

  Wankers ei onnistunut tärkeässä pelissä TPS III:sta vastaan, vaan kärsi kirvelevän tappion. TPS peitti jälleen maalinsa kohtuullisella lihamuurilla, eikä Wankers yhden ylivoimamaalin lisäksi onnistunut saamaan sen ohi palloa kuin maalin kehikkoihin. TPS:n viimeinen maali tuli Wankersin yrittäessä tasoitusta ilman maalivahtia.

  Toisessa pelissä Peralla oli vain yksi vaihtomies, eikä joukkue pystynyt vastaamaan Wankersin kolmen ketjun myllytykseen vaan peli päättyi melko rumiin lukemiin. Toivottavasta tämän jälkeen maalihanat saadaan helpommin auki myös lopuissa sarjapeleissä.

  Wankers-TPS III 1-3
  Wankers-Pera 13-2

  sarjataulukko

   Tusse Cup 5.2.2002 

  Wankers pelasi kohtuullisen hyvän pelin II-divarin Paimion Ruoskaa vastaan ja paremmalla onnella mahdollisuudet pienehköön yllätykseenkin olisivat olleet olemassa. Peliä pääasiallisesti hallinnut Ruoska onnistui kuitenkin maalinteossa yhden kerran enemmän kuin Wankers, joten yllätys jäi tällä kertaa tekemättä.

  Wankers-Ruoska 2-3


   Vain piste divaripeleistä 4.2.2002 

  Aamupelit ovat perinteisesti olleet Wankersille vaikeita ja niin myös toissa viikonloppuna pelatussa divariturnauksessa. Viikkoa aiemmin Tusse Cupissa voitettu Gremlins oli nyt selvästi Wankersia pirteämpi ja onnistui hyödyntämään maalipaikkansa tehokkaasti. Ottelu Sählyporukkaa vastaan oli alusta loppuun väkinäistä vääntämistä, eikä loppukirillä hankittu pistekään paljoa hymyilyttänyt kun kierroksen jälkeen tiputtiin putoamisviivan alapuolelle.

  Wankers-Gremlins 2-6
  Wankers-Sählyporukka 5-5

   Kaksi voittoa hallisarjassa 21.1.2002 

  Wankers voitti molemmat hallisarjan pelinsä selvänumeroisesti. Paimion Hylkeitä vastaan Wankers ratkaisi ottelun jo ensimmäisen erän alkupuolella siirryttyään nopeasti 4-0 johtoon. Toinen ottelu oli aluksi tasaisempaa vääntöä ja ensimmäinen maali tehtiinkin Wankersin päätyyn. Wankers onnistui kuitenkin tasoittamaan nopeasti ja pelin painopiste siirtyi yhä enemmän vastustajan kenttäpuoliskolle. Toisessa erässä Wankers teki voittoon tarvittavat maalit sekä pari päälle Penaltyjen keskittyessä lähinnä jutustelemaan tuomareiden kanssa.

  Wankers-Paimion Hylkeet 6-1
  Wankers-Penalty Boys 5-1


   IV-divarin pelit 16.1.2002 

  Wankers hävisi molemmat IV-divarin pelinsä viime sunnuntaina. Ensimmäinen ottelu RuNua vastaan pysyi tasaisena pelin alkupuoliskon ajan, mutta komannessa erässä Wankersin liike alkoi hyytymään ja RuNu rankaisi tehokkaasti muutamasta puolustuspään virheestä.

  Toinen peli alkoi edellisen tavoin lupaavasti, ja Wankers onnistuikin siirtymään nopeasti parin maalin johtoasemaan. Valitettavasti tälläkään kertaa hyvä ote ei kestänyt loppuun asti vaan Homers pääsi tasoittamaan ja lopussa ohi.

  Wankers-Runu 1-5
  Wankers-Homers 3-5

   IV-divarin pelit 16.1.2002 

  Wankers hävisi molemmat IV-divarin pelinsä viime sunnuntaina. Ensimmäinen ottelu RuNua vastaan pysyi tasaisena pelin alkupuoliskon ajan, mutta komannessa erässä Wankersin liike alkoi hyytymään ja RuNu rankaisi tehokkaasti muutamasta puolustuspään virheestä.

  Toinen peli alkoi edellisen tavoin lupaavasti, ja Wankers onnistuikin siirtymään nopeasti parin maalin johtoasemaan. Valitettavasti tälläkään kertaa hyvä ote ei kestänyt loppuun asti vaan Homers pääsi tasoittamaan ja lopussa ohi.

  Wankers-Runu 1-5
  Wankers-Homers 3-5


   IV-divarin pelit 16.1.2002 

  Wankers hävisi molemmat IV-divarin pelinsä viime sunnuntaina. Ensimmäisessä ottelussa RuNua vastaan peli pysyi kaksi erää tasaisena, mutta kolmannessa erässä Wankersin liike alkoi hyytymään ja RuNu rankaisi tehokkaasti avautuneista paikoista.

  Toinen peli alkoi edellisen tavoin lupaavasti ja Wankers onnistuikin siirtymään nopeasti parin maalin johtoasemaan. Hyvä ote ei kuitenkaan kestäny koko ottelua, vaan Homers pääsi tasoittamaan ja meni kolmannessa erässä ohi.

  Wankers-Runu 1-5
  Wankers-Homers 3-5

   Tusse Cupissa jatkoon 15.1.2002 

  Wankers selviytyi Tusse Cupissa kahdeksan parhaan joukkoon voittamalla Gremlinsin. Wankers onnistui tässä pelissä kirimään kolmannessa erässä tappioasemasta voittoon, mitä ei tällä kaudella ole kovin usein nähty.

  Tarkempi otteluraportti löytyy allaolevan linkin takaa.

  Wankers-Gremlins 4-3


   Kaksi pistettä divaripeleistä 9.1.2002 

  Wankers voitti viikonlopun divariturnauksessa ensin FBT Marlinsin, mutta hävisi toisen pelin tarkasti puolustaneelle Hirvensalon Heitolle.

  Tyhmäähän tuomareita on aina haukkua, mutta totuus on, että vaikka tuomarit eivät tälläkään kertaan otteluita ratkaisseet, onnistuivat he kuitenkin molemmissa peleissä viemään peli-ilon epäjohdonmukaisella linjallaan.

  Yleensä hyvin hillitysti käyttäytyvä maalivahtimme J.Lehti otti uransa ensimmäisen käytösrangaistuksen ensimmäisessä pelissä tuomarilinjaan turhautuneena. Tämän jälkeen maalinsuulle vaihdettu J.Röyskö debytoi maalissa viimeiset minuutit kohtuullisesti, torjunnat 0/1 ja tuloksena nihkeä voitto.

  Toinen peli oli tutun tehotonta Wankersia, eikä siitä sen enempää.

  Wankers-FBT Marlins 6-4
  Wankers-Hirvensalon Heitto 1-2

   Voitto ja tasuri hallisarjassa 16.12.2001 

  Wankers saalisti kolme pistettä tämän vuoden viimeisistä peleistä voittamalla Aurajoki Oilersin ja pelaamalla Ison viennin kanssa tasan.

  Ensimmäinen peli Wankersin hallintaa alusta alkaen ja päättyikin selvään voittoon. Janne Salomaa viimeisteli kolmesti.

  Toisessa pelissä nähtiin tasaisempaa ja vauhdikkaampaakin menoa. Wankers oli hyvin lähellä voittoa johdettuaan useaan otteeseen, mutta Iso vienti pääsi ikävästi tasoittamaan pelin vain sekunti ennen loppua.

  Wankers - Aurajoki Oilers 5-1
  Wankers - Iso Vienti 6-6


   Vain piste divaripeleistä 3.12.2001 

  Wankers ei onnistunut viemään kuin yhden pisteen lohkon kärkikaksikolta, AFC Campukselta ja SC Masilta. Wankers ehti molemmissa peleissä olemaan parin maalin johdossakin ja peli kulki taas ajoittain melko mukavasti, mutta puristus ei riittänyt loppuun asti (tälläkään kertaa).

  Wankers on nyt kahdeksasta pelistä hävinnyt kaksi yhdellä maalilla ja pelannut neljä kertaa tasan. Tiukkoja pelejä ei näköjään osata voittaa...

  Wankers - AFC Campus 3-4
  Wankers - SC Masi 2-2

   Tusse Cup 28.11.2001 

  Wankers osallistuu tänäkin vuonna Tusse Cup:iin. Viime vuonna Wankers sai vastaansa sekä TPS:n että FBC:n edustusjoukkueet ja tippui jatkosta kahden kierroksen jälkeen. Tänä vuonna Wankers pelasi ensimmäisellä kierroksella FBC:n A-junioreita vastaan.

  Wankers - FBC A-juniorit 5-2


   Voitto ja tappio hallisarjassa 26.11.2001 

  Wankersin rutiinisuoritus riitti tällä kertaa kahdessa pelissä yhteen voittoon ja yhteen tappioon. Jälkimmäisessä pelissä koitui kohtaloksi viisi minuuttia ennen päätösvihellystä otettu viiden minuutin rangaistus.

  Wankers - TBS 4-3
  Wankers - Team-17 2-3

   Pari tasuria divarissa 10.11.2001 

  Wankers jatkoi vakuuttavaa 3-3 tasapelien sarjaansa lauantaina 10.11.2001 pelatussa IV-divariturnauksessa. Molempien pelien hallinnasta riippumatta/johtuen sekä TPS III:sta etta PaPeNua vastaan päädyttiin tasatulokseen.

  Wankers - TPS III 3- 3
  Wankers - PaPeNu 3- 3

  Sarjataulukko


   2 voittoa hallisarjassa 4.11.2001 

  Wankers voitti molemmat hallisarjapelinsä sunnuntaina. Ensimäisen peli sujui Wankersin selkeässä hallinnassa tilanteenseen 6-1 saakka, mutta lopussa löysäiltiin ja Hooligans pääsi kaunistelemaan numeroita. Toinen peli oli selvästi vaikeampi Poliisien karvatessa aggressiivisesti korkealta. Vaikka joukkuepeli ei sujunut kovin hyvin onnistui Wankers kuitenkin viemään pisteet muutamien hyvien yksilösuoritusten ansiosta.

  Wankers-Hooligans 6-3
  Wankers-Poliisit 3-1

   Hallisarjaa 30.10.2001 

  Wankers vei rutiinisuorituksella pisteet TPS:n hyvin palloa liikuttaneilta, mutta tehottomilta B-84 junnuilta sunnuntain aamupelissä. Penalty Boys:ia vastaan tuli tiukan väännön jälkeen niukka tappio, vaikka laukaukset maalia kohti voitettiinkin 35 - 19.

  Wankers - TPS B-84 5-2
  Wankers - Penalty Boys 3-4

  Sarjataulukko


   Divarissa kolme pistettä 21.10.2001 

  Wankers avasi IV-divarin pistepussinsa voittamalla Sählyporukan Samuli Rainion neljän maalin avustuksella. Toisessa pelissä päädyttiin tasatulokseen Peran kanssa. Tasoittava maali lähti pari minuuttia ennen ottelun päätöstä myöskin Rainion lavasta.

  Wankers - Sählyporukka 9-5
  Wankers - Pera 3-3

  Sarjataulukko

   Hallisarjassa voitto ja tappio 15.10.2001 

  Wankers pelasi hiukan vajaamiehisenäkin hyvän ottelun Paimion hylkeitä vastaan. Vastustajan jäähyilyt ja virheet omassa päässä hyödynnettiin tehokkaasti.
  Toisessa pelissä Iso vienti pääsi rankaisemaan ajoittaisesta lepsuilusta ja vei pisteet. Wankersillakin oli hetkensä ja peli kulki ajoittain jopa näyttävästi, mutta tehoja ei löytynyt lisämaaleihin.

  Wankers - Paimion hylkeet 4-2
  Wankers - Iso vienti 2-6

  Sarjataulukko


   IV-divari alkoi 2.10.2001 

  Wankers aloitti IV-divarin vähemmän loistavasti häviämällä molemmat pelinsä. Bonuksena maalivahti Joni Lehti sai jälkimmäisessä pelissä ottelurangaistuksen pelin sabotoinnista ja on siten pelikiellossa seuraavassa divariväännössä.

  Wankers - Hirvensalon Heitto 0-4
  Wankers - Gremlins 2-3

   Pelien tuloksia 25.9.2001 

  Wankers aloitti hallisarjan tasapelillä ja voitolla. Pelit päättyivät seuraavanlaisiin lukemiin:

  Wankers-Aurajoki Oilers 1-1
  Wankers-TBS 5-1


  Kahden viimeisen harjoituspelin saldona oli myös voitto ja tasapeli:

  Wankers-TBS 3-3
  Wankers-Ruoska II 7-2


   Hallisarja alkaa 13.9.2001 

  Turun Salibandyareenan hallisarja pyörähtää taas käyntiin sunnuntaina 23.9. Wankers pelaa tuttuun tapaan tämän, ehkä jo jopa legendaarisena pidettävän hallisarjan, liigatasolla.

  Muut liigaa pelaavat joukkueet:

  Iso Vienti
  Paimion Hylkeet
  Penalty Boys
  Poliisit
  Hooligans
  Team-17
  TBS
  Aurajoki
  TPS B-84

   Lisää harjoituspelejä 12.9.2001 

  Kauden ensimmäinen harjoituspeli Wankers-Team 17 päättyi lukemiin 4-1. lue lisää

  Seuraavaksi Wankers testaa pelikuntoaan TBS:ää vastaan torstaina 13.9 klo 20.30 Salibandyareenalla. Tiistaina 18.9 kohdataan Ruoska 2, paikkana Paimion SB-areena klo 18.45. Ja vielä vajaa viikko ennen IV-divarin sarja-avausta eli 24.9 pelataan Halisissa Homers:ia vastaan klo 19.00.

  Kaikki pelaajat paikalle n. 20-30 minuuttia ennen pelien alkua.


   Harjoituspeli 23.8.2001 

  Wankers pelaa harjoituspelin Team-17:sta vastaan maanantaina 10.9 klo 19.00 Halisissa. Omat pelaajat paikalle viimeistään 18.30.

   Pelipaikkoja tarjolla 7.8.2001 

  Wankers etsii joukkueeseensa tulevaksi kaudeksi pelaajia kaikille pelipaikoille.

  Mikäli olet kiinnostunut, ota yhteyttä valmennustiimiin:
  Valmentaja Mika Brunou
  Puh: 050 3280843
  Email: mika@brunou.net
  Pelaaja-valmentaja Markus Olenius
  Puh: 050 5858305
  Email: markus.olenius@tukkk.fi


   IV-divarin otteluohjelma 6.8.2001 

  Tulevan kauden otteluohjelma on valmistunut ja se löytyy sivustosta sekä kalenterista että ottelut-osiosta.

  Lohkon joukkueiden kokoonpano on muuttunut yhden joukkueen osalta. Eli saammekin Kojootit™ samaan lohkoon Papenun tilalle.

   IV-divarin lohkojako 25.6.2001 

  Wankers pelaa kaudella 2001-2002 Länsi-Suomen 1. lohkossa. Lohkon muut joukkueet ovat:

  AFC Campus III
  PeRa
  TPS II
  Gremlins
  HirvHe
  FBT Marlins
  SC Masi
  Sählyporukka
  Papenu


   Kesätreenit 30.5.2001 

  Wankersin kesätreenit alkavat Peltolan ammattikoululla tiistaina 5.6 klo 19.45. Jatkossa salivuorot ovat samalla koululla tiistaisin ja torstaisin klo 20.30-22.00.

   Kausi päättyi 14.4.2001 

  Wankersin kausi päättyi tappioon Paimion hylkeille hallisarjan playoffien ensimmäisellä kierroksella. Tämä toinenkin peli oli vähämaalista vääntämistä ja tasatilanteessa 1-1 Wankersin oli pakko yritttää ilman maalivahtia, mikä ei kuitenkaan onnistunut vaan Hylkeet pääsivät vippaamaan pallon tyhjiin.

  Wankers-Paimion hylkeet 1-2

  Wankers kiittää pelaajiaan, tukijoitaan & kannattajiaan tästä kaudesta ja siirtyy kesälomalle!


   Hallisarjaa 7.4.2001 

  Wankers pelasi melko heikosti hallisarjan ensimmäisen puolivälieräpelin. Paimion hylkeet veivät pisteet lukemin 2-3, joten Wankersin jatkoonpääsy edellyttää voittoa ensi perjantaina ja sen jälkeen vielä onnistumista jatkoajalla.

  Wankers-Paimion hylkeet 2-3

   Hallisarjaa 7.4.2001 

  Hallisarjan runkosarja on päättynyt ja playoffit alkavat. Wankers pelaa puolivälierissä Paimion Hylkeitä vastaan kahdesti, 7.4 ja 13.4. Voitosta saa normaaliin tapaan kaksi pistettä ja tasapelistä yhden. Jatkoon pääsee yhteispisteiden perustella ja jos pisteet ovat pelien jälkeen tasan pelataan heti toisen pelin perään jatkoaika. Jos jatkoajan aikana ei maaleja synny niin ratkaisu haetaan rangaistuslaukauskilpailulla.


   Hallisarjaa 24.3.2001 

  Wankers pelasi launtaina kaksi hallisarjan peliä, joista tuloksena voitto ja tapppio. Ensimmäisen pelin erikoisuutena oli selvän
  5-0 johdon vaihtuminen niukahkoon 7-5 voittoon. Toisessa pelissä pääsosaan nousivat sekoilut pelikellon kanssa, mistä kumpikaan joukkue ei tuomareita liiemmin kiitellyt.

  Wankers-Poliisit 7-5
  Wankers-Iso vienti 2-4

   III-divisioona päättyi 18.3.2001 

  Wankers päätti kautensa III-divisioonassa voittoon ja tappioon. Murheellisen alkukauden jälkeen Wankers onnistui parantamaan peliään loppua kohden, mutta ei kuitenkaan tarpeeksi. Kasaan saadut 13 pistettä riittivät vain kahdeksanteen tilaan, joten ensi kaudella pelataan taas nelosessa. Wankersin seuraksi neloseen tippuivat TBS ja FBC II, II-divarin nousukarsintoihin pääsivät lohkovoittaja Nasse sekä Salpa.

  Wankers-FBC II 2-1
  Wankers-Salpa 1-2


   Hallisarjaa 10.3.2001 

  Lauantain ensimmäisessä hallisarjan pelissä Wankers pääsi harjoittelemaan maalintekoa ilman vaihtomiehiä pelanneen TBS:n kustannuksella. Jälkimmäinen peli oli tappiosta huolimatta kuitenkin pelillisesti tasokkaampi ja vauhdikkaampi. Wankersin lukuisat virheet omassa päässä ja tehottomuus maalipaikoissa sekä toisaalta Nassen hyvin rullannut hyökkäyspeli vain johtivat melko tylyihin lukemiin.

  Wankers-TBS 16-3
  Wankers-Nasse 0-5

   III-divisioonaa 3.3.2001 

  Wankers ei saanut peliään kulkemaan viikonlopun divariturnauksessa kumpaakaan vastustajaansa vastaan vaan hävisi molemmat ottelut. Pisteittä jääminen merkitsee sitä, että edes voitot kahdesta viimeisestä pelistä eivät luultavasti riitä sarjapaikan säilyttämiseen. Pieni mahdollisuus on kuitenkin olemassa, joten loppuun saakka yritetään ja katsotaan miten käy.

  Wankers-RuNu 1-4
  Wankers-SC Sonics 2-4

  Viimeinen divariturnaus on 18.3, jolloin vastassa ovat FBC II ja nousukarsintapaikkaa tavoitteleva Salpa.


   III-divisioonaa 25.2.2001 

  III-divisioona jatkui Naantalissa järjestetyssä turnauksessa, joka oli alunperin tarkoitus pitää vasta maaliskuun lopussa, mutta siirretiin SSBL:n vaatimuksesta aikaisemmaksi.

  Viikonlopun molemmissa peleissä Wankers sai luotua suhteellisen hyvin maalipaikkoja, mutta viimeistelyssä oli jälleen kerran parantamisen varaa. Pelien maaliero oli kuitenkin yhteensä 6-5 Wankersille, mikä riitti tasapeliin ja voittoon sekä kolmeen tärkeään pisteeseen.

  Wankers-UHV-Bulls 3-3
  Wankers-Team-17 3-2

  Seuraavat divaripelit ovat jo ensi lauantaina Halisissa, jolloin vastassa ovat RuNu ja SC Sonics.

   Taustakuva 13.2.2001 

  Wankers tarjoaa nyt kannattajilleen Wankers-aiheisen taustakuvan, jonka voi ladata omalle tietokoneelle työpöydän koristukseksi. Bmp-muotoinen taustakuva (1024x761) on zipattu ja paketin koko on 1001kb.

  lataa taustakuva tästä


   III-divisioonaa 10.2.2001 

  Salossa pelatussa turnauksessa olivat vastassa Team-17 ja Salpa. Ensimmäisessä pelissä Team-17:sta vastaan Wankers hallitsi ottelua hienokseltaan, mutta Team-17 käytti maalipaikkansa tehokkaammin ja vei näin tärkeät pisteet.

  Tappiosta sisuuntuneena Wankers pelasi Salpaa vastaan kauden parhaan divaripelinsä ja otti voiton lähes virheettömällä joukkuepelillä.

  Wankers-Team-17 4-5
  Wankers-Salpa 2-0

   Hallisarjaa 4.2.2001 

  Vajaamiehinen, ilman vaihtomiehiä pelannut Wankers hävisi Penalty Boys:lle selvin lukemin. Seuraavaan peliin saatin pari miestä lisää ja tuloksena voitto Hooligans:ista.

  Wankers-Penalty Boys 3-10
  Wankers-Hooligans 5-4


   TuSSE Cup 30.1.2001 

  Wankers pelasi suhteellisen onnistuneen pelin FBC:n edustusjoukkuetta vastaan, mutta sekään ei riittänyt vaan FBC vei voiton tehokkaan kolmannen eränsä ansiosta. Tusse Cup:in pelit loppuivat Wankersin osalta tähän.

  Wankers-FBC 0-3

   Hallisarjassa luovutusvoitto 21.1.2001 

  Wankersin vastustaja Jaguars ei saanut sunnuntain aamupeliin paikalle maalivahdin lisäksi kuin neljä kenttäpelaajaa. Näin ollen ottelu merkittiin päättyneeksi 5-0 Wankersille.


   TuSSE Cup 17.1.2001 

  Tusse Cup jatkuu toisella kierroksella, jolla 1. kierroksen häviäjät saavat uuden mahdollisuuden päästä jatkoon. Wankers saa vastaansa FBC:n edustusjoukkueen, joka hävisi ensimmäisen pelinsä AFC Campukselle lukemin 1-2. Vastustajien taso tässä Cupissa jatkuu siis kohtuullisen hyvänä.
  Ottelu pelataan tiistaina 30.1.2001 klo 19.00 Halisissa.

   Harjoituspelissä tappio 16.1.2001 

  Runsasmaalinen ottelu päättyi lopulta SBS Lion´s Heartin voittoon lukemin 5-6.

  Wankers-SBS Lion´s Heart 5-6


   III-divisioonaa 13.1.2001 

  Wankersin saalis viikonlopun divarikierrokselta oli ainostaan yksi piste. Wankers on sarjataulukossa tällä hetkellä toiseksi viimeisenä, tosin eroa neljänneksi viimeiseen ei ole kuin pisteen verran. Otteluiden tapahtumista tarkemmin otteluraporteissa.

  Wankers-UHV-Bulls 3-6
  Wankers-SC Hextall 3-3

   TuSSE Cup 6.1.2001 

  TPS vei ykkösdivarijoukkueen rutiinilla voiton Tusse Cup:in 1. kierroksen ottelussa lukemin 5-1. Wankersin ainoan maalin sivalsi Teemu Roininen ylivoimalla.

  Wankersilla on tappiosta huolimatta mahdollisuus selviytyä toiselle kierrokselle 1. kierroksen häviäjien kesken pelattattavien "keräilyerien" kautta.

  Wankers-TPS 1-5


   TuSSE Cup 19.12.2000 

  Wankers osallistuu Turun seudun salibandy- erotuomareiden järjestämään Tusse Cup:iin. Ensimmäisen kierroksen vastustajaksi arpa valitsi TPS:n edustusjoukkueen. Peli pelataan lauantaina 6.1.2001 klo 17.00 Turun SalibandyAreenalla.

  Tusse Cup 2001

   III-divisioonaa 9.12.2000 

  Lauantain ensimmäisessä pelissä oli vastassa TBS. Wankers oli tavoistaan poiketen alusta alkaen hyvin hereillä ja pääsi nopeasti 3-0 johtoon. Tämän jälkeen TBS:kin päästettiin maalaamaan pari kertaa, mutta peli päättyi kuitenkin Wankersin voittoon lukemin 5-3.

  Toinen peli oli sarjaa johtavaa Nassea vastaan. Nasse hyödynsi 1. erässä Wankersin virheet ja siirtyi 0-2 johtoon. Wankers pääsi myöhemmin kaventamaan 1-2:een, mutta Nasse teki pian tämän jälkeen maalin lisää ja lopussa vielä yhden Wankersin hakiessa riskillä kavennusta. Peli meni siis Nasselle lukemin 1-4.

  Wankers-TBS 5-3
  Wankers-Nasse 1-4


   Hallisarjaa 3.12.2000 

  Wankers voitti hallisarjan 1.kierroksen viimeisessä pelissä Jaguarsin lukemin 3-2.

  Wankers-Jaguars 3-2

   Hallisarjaa 19.11.2000 

  Wankers ja SC Masi tasasivat pisteet hallisarjassa.

  Wankers-SC Masi 2-2


   III-divisioonan pelit 18.11.2000 

  Wankers otti ensimmäisen voittonsa III-divisioonassa voittamalla FBC II:n 5-4. Wankers oli alussa täysin unessa ja vastustaja johtikin peliä kymmenen minuutin jälkeen peräti 0-4. Kolmannessa erässä FBC II kuitenkin väsähti ja Wankers pääsi iskemään neljästi. Voittomaalin laukoi Pekka Korhonen kun erää oli jäljellä enää parikymmentä sekuntia.

  Toisessa pelissä SC Sonicsia vastaan Wankers antoi taas alussa vastustajalle pari maalia eteen. Kankean alun jälkeen peli sujuikin jo paremmin, mutta tarvittavaa tasoitusmaalia ei kuitenkaan onnistuttu tekemään ja peli päättyi 1-2 Sonicsin voittoon.

  Wankers-FBC II 5-4
  Wankers-SC Sonics 1-2

   Hallisarja jatkui 14.10.2000 

  Wankers voitti kolmannessa hallisarjan pelissään Poliisit.

  Wankers - Poliisit 6-3


   III-divisioona alkoi 8.10.2000 

  Wankersin kausi III-divisioonassa alkoi heikonlaisesti kun molemmista viikonlopun peleistä tuli tappio. Seuraava mahdollisuus kerätä pisteitä on Naantalissa lauantaina 28.10.2000, jolloin vastaan asettuvat Runu ja TBS.

  Wankers - SC Hextall 2-6
  Wankers - Nasse 2-6

   Harjoitusturnaus pelattu 10.9.2000 

  Wankers osallistui 10.9 Halisten Palloilupiste fi -hallissa järjestettyyn harjoitusturnaukseen. Turnauksen saaliina oli toinen sija. Finaalissa Wankers joutui toteamaan TuWen paremmakseen tällä hetkellä lukemin 0-4.


  © Copyright Wankers ry 2015